komedi ya bu liberal solcular. yukarıda iki tane liberal solcu kendi arasında friendly fire atıyor |
|
türkiyeye temelli dönmedikçe hiçbirine inanmıyorum.yalan söylüyorlar. |
|
Ya şikayetçi değilsem? Hep şikayetçi olanlara öneri getiriyorsunuz ya, ben şikayetçi olmamama rağmen yaşadığım ülkedeki bazı sorunların çözümü için çalışmalar yapıyorum. Daha iyi bir yer yapabilmek için uğraşıyorum. Bana verebileceğin tavsiyeler nelerdir? En azından bir işe yarar varsa bir çözümün? Mesela Amerika'da kaliteli doktorlar yok, Türkiye'deki doktorları ordan sıkıp sıkıp kovdurun ki onlar da Amerika'ya kaçsınlar. Böylece biz daha kaliteli doktorlar bulmuş olalım. Mesela benzin ucuz ama taksi çok pahalı. Aracım var ama park yeri olmadığından işe tren ya da otobüsle gidip gelirim. Bu soruna çözümü kendim buldum ancak işe giden insanlar için indirimli otobüs ya da tren bileti olsa daha iyi olurdu. Belediye'ye ve Metro idaresine dilekçeler gönderdim. Cevapları olumsuz oldu tabiki ama ben yaşadığım ülkeyi daha iyi yapmak için bir şeyler deniyorum. Peki ya siz ne yapıyorsunuz Türkiye'yi daha iyi bir yer yapmak için? |
Bunu yapabiliyorsun çünkü Amerika insana değer veriyor.Türkiye'de ağzınla kuş tutsan bir şey olamazsın...halkından tut devlet yapısına kadar insanı boğan bir yapısı var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
anlamadığım burdaki kişiler hemen türkiyeyle kıyaslıyor türkiyeye iyi diyen yokki kim diyor? ab nin de zortladığı gerçek eski rahat ve refahının olmadığı gerçek. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Ekim 2022; 20:36:2 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF980A2B3 -- 17 Ekim 2022; 20:38:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok imza mimza
|
%8 enflasyon ile %80 enflasyonu kıyaslayın |
http://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/internet/domashen-internet https://www.vodafone.ro/serviciifixe/client-nou Kıyaslayaca hiçbir ülke yok bu bir soyğunhttps://www.starnet.md/ro/services/internet
|
Sen yurt dışında mı yaşıyon? doğru söyle ama < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
yok marslıyım qanqa ... bir tane sizden peşime takıldı. bugün eski ingiltere anılarımdan fotolar dahi attım. aha şahidim o. baba parası yiyen arkadaş damlarsa, doğrular... |
İmzanız Kural Dışıdır ! YAW HE HE
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 17 Ekim 2022; 21:41:6 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Dostum Amerika insana deger veriyor diyip durmayin, boyle bir sey dunyada belki sadece Luksemburg, Isvicre, ne bileyim belki Lihteynstayn'da falan kaldi. Kimse insana deger vermiyor artik. Amerika'da bile okuduysan, aklin calisiyorsa, kulturluysen istenmeyen insan sayiliyorsun. Ben son 20 yildir yurtdisinda yasiyorum, yasim da 39. Turkiye tu kaka ama yurtdisi harika diye bir sey yok. Butun ulkeler sözleşmiş gibi kendi vatandasini ezmek icin calisiyor. Bu Turkiye'de belki daha fazladir, ama Amerika'da da sen vatandassin diye kapini calip buyur bunlar aylik yardimlar, biz sana bakariz diye bisey yok anlayacagin. |
Önceki mesajlardan anladım zaten.. Almanya'da ekmek elden su gölden geçiniyor ve buraya gelip dalga geçiyor demek ... İnanılmaz bir kafa yapısı... Yapılacak o kadar şey varken gel burda milleti işlet falan... Yazık acıdım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İnsana verilen değer deyince niye aklınıza hemen Sosyal Yardımlar geliyor? İnsani değer illa maddi olmak zorunda değil.Yasalarla, Kanunlarla sana o değeri hissettiriyor zaten Daha özgür bir ülkede yaşıyorsun, kimse kimseye karışmıyor, en basitinden korna çaldın diye trafikte kafana kaldırım taşı yemiyorsun, vatandaşa tanınan haklar daha yüksek...örneğin bir tweet yüzünden hapislerde sürünmüyorsun vs. Alım gücü ve refah seviyesinin yüksekliğini falan zaten herkes biliyor... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 17 Ekim 2022; 22:45:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam kimse Amerika'ya tweet atmaya gelmiyor, herkes ekmeginin derdinde. Kimsenin umrunda bile degil insan hakki cart curt emin ol. Yurtdisinda yasayan gocmenler de yerel halk da sadece para kazanmaya odakli. Ayrica kimse kendi ulkesinden memnun degil, herkes yonetimden sikayetci. Ruslar Putin'i sevmez, Amerikalilar Trump'la Biden'la alay eder, Avrupalilar baskanlarina kufreder. Ulkesinin yonetimini seven bir halk gordun mu? Ataturk'u bile sevmeyen (kiskanan) insanlar var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 17 Ekim 2022; 22:27:44 > |
Sevmemek ayrı, bunu belirttin diye "ceza" almak ayrı.Aramızdaki en belirgin fark bu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 18 Ekim 2022; 0:17:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |