Şimdi Ara

İngilizler uzaylılara ateş açmış...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İngiliz Savunma Bakanlığı'na bağlı ‘UFO masasında' 3 yıl görev yapan Nick Pop, Kraliyet Hava Kuvvetleri pilotlarının UFO'lara ateş açtığını fakat düşüremediklerini açıkladı.

Sun gazetesine konuşan Nick Pop, Krallığa bağlı Hava Kuvvetleri pilotlarının (RAF) değişik zamanlarda defalarca UFO'lara ateş açtığını ancak bugüne kadar yere indirmeyi başaramadıklarını iddia etti.

Konuyu ilk defa basına yansıtan Savunma Bakanlığı'ndan emekli Pop, bunun sık yapılan düzenli tatbikat olmadığını, hava sahasında tehdit oluşturan bir cismin varlığının tespitinde RAF pilotları tarafından otomatik olarak cisimlerin hedef alındığını belirtti.

RAF jetlerinin son yıllarda defalarca UFO'ların varlığına şahit olduğunu söyleyen Savunma Bakanlığı yetkilisi, pilotların hazırladığı raporların gizli tutulduğunu, bakanlık içinde UFO'ları vurmak için geliştirilmiş silahlar üretildiğini belirtti.

Pop, toplumda hala zaman zaman alay konusu olmasına rağmen milletvkillerinden, Savunma Bakanlığı yetkilerine kadar birçok kişinin UFO'ların varlığına inandığını anlatırken “Birgün inanıyorum ki pilotlarımız bir tanesini vurmayı başaracak. Yeni geliştirilmiş silahlarla bunu başaracağız” diye konuştu.

Yorum sizin :)

• Belki galaksiler arası yolculuk edebilecek bir teknolojiye sahip uçan makineyi icat et, F16'nın füzesi gelsin seni vursun pat diye.. O kadar kolay değildir herhalde, motoruna kuş kaçtığı için düşen insan yapımı uçaklara benzemiyor olsa gerek.
  • av tüfeyi ile apache indirmek gibi olurdu
  • Bir yerde okumuştum bence doğru olabilir.Uçan daireler tamda Nazi döneminde ortaya çıkmış yani insanlar görmüşler.Ve bir teoriye göre bazı belgelerde var Nazi İmpratorluğu uçan daireleri icat etmiş.Ben Hitlerden herşeyi beklerim yapar bu herif uzaylıları bile katleder gerekirse
  • hitler ve ufolar.
    hitler, naziler ufo icat etmiş olabilirler doğru. peki neden? diğer galaksilerde yahudi olup olmadığı baya bir kafasını kurcalamıştır hitlerin zannımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4

hitler ve ufolar.
    hitler, naziler ufo icat etmiş olabilirler doğru. peki neden? diğer galaksilerde yahudi olup olmadığı baya bir kafasını kurcalamıştır hitlerin zannımca.

Sanırsam Hitlerin bazı inançları vardı.Tam aklımda değil ama efsanelere inanıyordu ve bu uçan daire ilk olarak Ağrı Dağına gitmiş.Ve Hitlerin bu inançlarına bir örnekte Stalingrad daki savaşta alman askerlerini yazlık giysilerle göndermiş.Bu makaleyi en yakın zamanda paylaşırım.
  • elektromanyetik spektrumun insan gözüyle görünmeyen ışınımlarını kullandıklarına inanıyorum. bi şekilde maddeden yansıyan elektromanyetik dalgaları 850 nm nin daha altlarına taşıyıp görünmez olmayı başarmış olmaları gerekir. ne çeşit silahlar geliştirdiklerine değinmiyorum bile...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedy_

elektromanyetik spektrumun insan gözüyle görünmeyen ışınımlarını kullandıklarına inanıyorum. bi şekilde maddeden yansıyan elektromanyetik dalgaları 850 nm nin daha altlarına taşıyıp görünmez olmayı başarmış olmaları gerekir. ne çeşit silahlar geliştirdiklerine değinmiyorum bile...

Kimden bahsediyorsunuz anlamadım Kullandığınız fizikle ilgili terimleride anlamadım Kusura bakmayın

• Sen git elin uzaylısına ateş aç sonrada onlardan dostluk bekle
  • UFO ya ateş etmişler, sapanla F16 düşürmekle eş değer bir mantık

Ayrıca şimdi aklıma geldi yazmak istedim Şu uzaylıların araçları yassı ve oval (diyelimki gerçekler) Eğer öyleyse biz neden uzunlamasına uçan makineler (yolcu uçağı, savaş uçağı vs) üretiyoruz? Neden bu teknolojiyi (kaydedilen o kadar görüntü varken) taklit etmeye çalışmıyoruz? (biz derken uçak teknolojisini geliştirenlerden bahsediyorum:) ) Sonuçta görüntülere göre bizim uçak teknolojisinden çok üstün bir yapı var ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Réplika -- 13 Mayıs 2010; 0:01:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Réplika

UFO ya ateş etmişler, sapanla F16 düşürmekle eş değer bir mantık

Ayrıca şimdi aklıma geldi yazmak istedim Şu uzaylıların araçları yassı ve oval (diyelimki gerçekler) Eğer öyleyse biz neden uzunlamasına uçan makineler (yolcu uçağı, savaş uçağı vs) üretiyoruz? Neden bu teknolojiyi (kaydedilen o kadar görüntü varken) taklit etmeye çalışmıyoruz? (biz derken uçak teknolojisini geliştirenlerden bahsediyorum:) ) Sonuçta görüntülere göre bizim uçak teknolojisinden çok üstün bir yapı var ortada.

Bu yüzden yass oval yuvarlak olan UFO haberlerine çoğumuz inanmıyor ya. Aslında bizim uçaklar havanın kaldırma kuvvetinden yararlanarak uçuyorlar ve kanatlarının kısımları bu şekilde ovalleşiyor. Ama ufolar tamamen başka bir şekilde uçuyor olmalılar. Bu yüzden uçak gibi bir şekle ihtiyaçları yok. Bu seferde peki o zaman neden oval diye sormak lazım. Yani aracın şekli uçmasıyla alakasız olsa hepsi oval olmaz, yine bir şekilde uçmasıyla bağlantılı. Belki de gravitasyon transformator jenaratörü yada ASSCREG ile (black hole creation genarator) ile uçuyorlardır. (Son cümlem tamamen uydurmadır.)

• ne geyikler dönmüş burada böyle

öncelikle bir ufo'nun hava akımından destek alarak uçacağına kimse inanmaz sanırım. ufoların varlığına inan bilim insanları, bu varlıkların mars'tan falan değil, başka galaksilerden geldiklerine inanıyorlar ki biz daha mars'a bile gidemedik. başka galaksi kavramı da şöyle ; biz istanbul'da oturup eminönü'ne gidemiyoruz, adamlar brezilya'dan kalkıp emniönü'nü geziyorlar.
    gelelim ikinci konuya ; bu tür adamlar çok var, emekli olduktan sonra 2 kuruş para veriyorlar ellerine ve "benim ufolarla şevişen arkadaşım da var" gibi iddialarda bulunuyorlar. ufolar gerçekten var mı yok mu bilinmiyor fakat hitler gibi biri ancak kumda oynayabilir. 2. dünya savaşında yaptığı hataları 15 yaşındaki çocuklar bile yapmaz. der untergang filmini izlemenizi tavsiye ederim. hitler, ileri derecede zihinsel problemleri olan biriydi. ayrıca almanlar über bir ırk değildi nazi döneminde, diğer ülkeler çok vasattı savaş gücü olarak. mesela fransızların doğru düzgün bir savaş gücü olmadığı için hiç direnememiştirler. polonya 1 gün bile dayanamamıştır çünkü milattan önceden kalma savaş silahları vardır. almanlar yaklaşık 30 yıl, 2. dünya savaşı için çalışırken diğer milletler de izlemiştir almanları çünkü özellikle ingiliz ve amerikalıların amacı, almanları ruslarla birbirlerine kırdırmaktı fakat bu plan geri tepmiştir. yani almanlar über bir ırk değildir. detaylı bilgiyi her yerden edinebilirsiniz. nazi almanyasına hayranlık göstermek, bir acizlik örneği.

• hitlerin ufo yaptığı elbette geyik de, ben hitlerin ufo meselesini bir hayli karıştırdığına inanırım. düşünün, yahudileri evrenin her yerinden temizlemek ya da rusları diğer galaksilerden topladığı nazi kafalılarla dövmek fikri çok hoş gelmiştir kendisine
    ufoların aerodinamik yapıları meselesi tam bir fiyasko, 50 60 sene önceki ufo resimlerini hatırlayın. tosbağa gibi bir takım ucubeler. son yıllarda ufoların da dizaynları gelişti. bundan şu çıkıyor; adamlar - uzaylılar herneyse, galaksiler arası yolculuk yapabilecek teknolojiyi geliştirmekle birlikte bir türlü dizaynı beceremeyip dünyaya gele gide ufolarının şekillerini ancak bir şeye benzetebiliyorlar.
  • hayda.niye ateş ediyorsunki arkadaş ufoya?adam buraya kadar geldiyse seni anında toz edecek silaha da sahip olabilir hiç mi düşünmüyorsun?türk yapsa normal karşılarız...
  • ilk kez uçak gören kabilelerin uçağa mızrak atması geldi aklıma
  • gazman ile ateş açsalardı sonuç alırlardı...

1 kilo kurufasülyeye bakar...

İngilizler uzaylılara ateş açmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narada -- 13 Mayıs 2010; 15:21:51 >
  • Sapanla keklik mi avlıyorsun arkadaş

Komik olmuş ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 13 Mayıs 2010; 18:46:05 >
  • ispanyada gerçekleşen olayda,uçaklar ufonun varlığını tespit ediyor.ufo denizin üzerinde sabit kalıyor.uçaklar ufoya kitleniyor,ufonun altından çok hızlı bir şekilde birşey fırlayıp ufo denize çakılıyor.(yani uçaklar yine ufoyu vuramıyor)bu olayları da tesadüf eseri orada bulunan balıkcı kaydediyor.sonra balıkcılara yaklaşan helikopter uyarıyor.elemanlar kamerayı saklıyor.
    mutlaka izleyin
    link :http://www.youtube.com/watch?v=VOogPy0ctzs
  • quote:

Orijinalden alıntı: isis1982

ispanyada gerçekleşen olayda,uçaklar ufonun varlığını tespit ediyor.ufo denizin üzerinde sabit kalıyor.uçaklar ufoya kitleniyor,ufonun altından çok hızlı bir şekilde birşey fırlayıp ufo denize çakılıyor.(yani uçaklar yine ufoyu vuramıyor)bu olayları da tesadüf eseri orada bulunan balıkcı kaydediyor.sonra balıkcılara yaklaşan helikopter uyarıyor.elemanlar kamerayı saklıyor.
    mutlaka izleyin
    link :http://www.youtube.com/watch?v=VOogPy0ctzs

Muhteşem ya.İnanmaya başladım ufo olduğuna

• Uzaylılar ile ilgili yapılan haberlerin ve fotoğrafların hiçbirinin gerçek olduğuna inanmıyorum ama benim düşüncem evrende yaşayan başka yaratıklar da var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.