Şimdi Ara

İngilizceyi iyi bilenler gelebilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba şu sitedeki bilginin hpesini değilde
    Burs kimlere sağlanıyormuş ve nasıl oluyormuş ? Ve şartları neymiş bunları bana söyleyebilicek varmı

http://burs.mezun.com/leiden-universitesi-burslari/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ingilizceyi iyi bilsem bile okumazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikaye ustası

ingilizceyi iyi bilsem bile okumazdım

Bu yüzden ingilizceyi iyi bilmiyorsan y

• Translate çevir iyi kötü anlarsın şimdi ceviremrm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leinden Üniversitesinde master yapan ve AB vatandaşı olmayan öğrenciler için geçerli.

• Burs ücretin tamamını karşılamayabilirmiş. Kendinizi hazırlayın diyor. Motivasyon mektubu da istiyormuş.

• 15 Ekim-1 Nisan arası başvurular.
    Şubatta başlıyor.

KISA AÇIKLAMA:

Leiden Üniversitesi Mükemmellik Bursluluk Programı (LExS) AB üyesi olmayan, yüksek lisans programına dahil seçkin öğrenciler için açıktır.

BURS VEREN ÜNİVERSİTE:

Leiden Üniversitesi, Hollanda.

ÇALIŞMA ALANI:

Bütün yüksek lisans, yüksek mühendislik ve yüksek hukuk lisansı Leiden Üniversitesinde bulunmakta.

HEDEF GRUP:

Avruoa Birliği dışı/Avrupa Ekonomik Alanı dışından, yüksek başarılar gösteren ve yüksek lisans programı için söz veren öğrenciler bu burstan yararlanabilir.

Burs değeri/ilaveleri
    Leiden Üniversitesi Mükemmellik Bursluluk Programı 5 dala ayrılıyor:
    • Platin burs,okul taksidi (ev taksidi hariç) and €10,000 kredi (yaşam şartları için)
    • Altın burs, okul taksidi (ev taksidi hariç)
    • Gümüş burs, okul taksidinin %75'i
    • Bronz burs okul taksidinin %50'si
    • Fildişi burs okul taksidinin %25'i
    Maksimum program aralığı 1 yıl veya 2 yıldır.
    ÖNEMLİ NOT: Öğrenciler bu programın tam burs olmadığını bilmelidir. Tamamiyle kalmak ve çalışmalarını finanse edebilmek için ek bir fon bulmaları gereklidir.
    Nitelik:
    • AB üyesi/AET üyesi olmayan öğrencilerin başvurusu
    • Akademik yaşamı boyunca, başvuran öğrencinin mükemmel sonuçları olmalıdır. Bu belirtiler sonucunda, öğrenci %10'luk dilimde yer alacaktır.
    • Başvuru sahibi AB üyesi/AET üyesi olmayan pasaport sahibi olmalıdır. Hollanda sisteminin burs ve kredilerinden yararlanmamalıdır. (“Studiefinanciering”; daha fazla bilgi için:www.ib-groep.nl
    • Burslar Leiden Üniversitesi'nin yüksek lisans bölümünü çoktan kazanmış öğrencilere verilmeyecektir.
    • Leiden Üniversitesinin burs programına başvuracak öğrenciler hükümler ve koşullar kitapçığını gözden geçirip onaylamalıdır. (pdf)
    Application instructions:
    Burs almak için en fazla 500 kelimeden oluşan bir motivasyon mektubu yazmalısınız, bu mektup neden bu bursu almanız gerektiğini belirtmeli. Bu Word metni, burs başvurunuza eklenmelidir. Öğrenciler akademik liyakata göre seçilecektir.
    Eylülde başlayacak programlar için, son tarih 1 Nisan'dır. Şubatta başlayacak programlar için son tarih 15 Ekim'dir. (Önceki yıl)
    Online başvuru formu ve bu bursa başvurmak için gereken bilgiler için resmi web sitesini ziyaret edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi personalcomputer -- 15 Eylül 2016; 21:01:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: personalcomputer

15 Ekim-1 Nisan arası başvurular.
    Şubatta başlıyor.

KISA AÇIKLAMA:

Leiden Üniversitesi Mükemmellik Bursluluk Programı (LExS) AB üyesi olmayan, yüksek lisans programına dahil seçkin öğrenciler için açıktır.

BURS VEREN ÜNİVERSİTE:

Leiden Üniversitesi, Hollanda.

ÇALIŞMA ALANI:

Bütün yüksek lisans, yüksek mühendislik ve yüksek hukuk lisansı Leiden Üniversitesinde bulunmakta.

HEDEF GRUP:

Avruoa Birliği dışı/Avrupa Ekonomik Alanı dışından, yüksek başarılar gösteren ve yüksek lisans programı için söz veren öğrenciler bu burstan yararlanabilir.

Burs değeri/ilaveleri
    Leiden Üniversitesi Mükemmellik Bursluluk Programı 5 dala ayrılıyor:
    • Platin burs,okul taksidi (ev taksidi hariç) and €10,000 kredi (yaşam şartları için)
    • Altın burs, okul taksidi (ev taksidi hariç)
    • Gümüş burs, okul taksidinin %75'i
    • Bronz burs okul taksidinin %50'si
    • Fildişi burs okul taksidinin %25'i
    Maksimum program aralığı 1 yıl veya 2 yıldır.
    ÖNEMLİ NOT: Öğrenciler bu programın tam burs olmadığını bilmelidir. Tamamiyle kalmak ve çalışmalarını finanse edebilmek için ek bir fon bulmaları gereklidir.
    Nitelik:
    • AB üyesi/AET üyesi olmayan öğrencilerin başvurusu
    • Akademik yaşamı boyunca, başvuran öğrencinin mükemmel sonuçları olmalıdır. Bu belirtiler sonucunda, öğrenci %10'luk dilimde yer alacaktır.
    • Başvuru sahibi AB üyesi/AET üyesi olmayan pasaport sahibi olmalıdır. Hollanda sisteminin burs ve kredilerinden yararlanmamalıdır. (“Studiefinanciering”; daha fazla bilgi için:www.ib-groep.nl
    • Burslar Leiden Üniversitesi'nin yüksek lisans bölümünü çoktan kazanmış öğrencilere verilmeyecektir.
    • Leiden Üniversitesinin burs programına başvuracak öğrenciler hükümler ve koşullar kitapçığını gözden geçirip onaylamalıdır. (pdf)
    Application instructions:
    Burs almak için en fazla 500 kelimeden oluşan bir motivasyon mektubu yazmalısınız, bu mektup neden bu bursu almanız gerektiğini belirtmeli. Bu Word metni, burs başvurunuza eklenmelidir. Öğrenciler akademik liyakata göre seçilecektir.
    Eylülde başlayacak programlar için, son tarih 1 Nisan'dır. Şubatta başlayacak programlar için son tarih 15 Ekim'dir. (Önceki yıl)
    Online başvuru formu ve bu bursa başvurmak için gereken bilgiler için resmi web sitesini ziyaret edin.

Hadi ya keşke lisans olsaymış hollandada burslu okuma şansı varmı sadece okul ücretini ödeseler yeter

• arkadaşım daha okuduğun metnin genel hatlarıyla lisansla mı yüksek lisansla mı alakalı olduğu hakkında bir fikrin yok, yurt dışında üniversite okumaktan bahsediyorsun.

• Yabancı dil bilmeyip de yabancı ülkede okul okuma hayali kurmak da iyiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Yabancı dil bilmeyip de yabancı ülkede okul okuma hayali kurmak da iyiymiş.

Hayal değil gerçek bekleme yapma ticari

• o yazilani bile anlamiyorsun ama orada okuyacaksin. ilginc. ya universite cok dandik, ingilzce bilmeyen birini aliyor, yada parali okul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patrick Yıldız

quote:

Herkes bu hayatta istediği her şeyi elde edip mutlu oalcak diye bir şey yok kardeşim. Bak mesela, çok zor denen Japonca'nın temellerini bir hafta bile dolmadan kendi başıma öğrendim. 15 dakikada Kiril alfabesini falan ezberlemiştim. İngilizceyi de kendim öğrendim zaten. Fakat gel gör ki sahip olduğum bu beceriye rağmen hayatım boyunca mutsuz olarak kalacağımı biliyorum. Olmayınca olmuyor, fazla zorlamamak lazım.

• quote:

quote:

quote:

Herkes bu hayatta istediği her şeyi elde edip mutlu oalcak diye bir şey yok kardeşim. Bak mesela, çok zor denen Japonca'nın temellerini bir hafta bile dolmadan kendi başıma öğrendim. 15 dakikada Kiril alfabesini falan ezberlemiştim. İngilizceyi de kendim öğrendim zaten. Fakat gel gör ki sahip olduğum bu beceriye rağmen hayatım boyunca mutsuz olarak kalacağımı biliyorum. Olmayınca olmuyor, fazla zorlamamak lazım.

sana bunları soran oldumu ?

• bıkmadın mı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sana bunları soran oldumu ?

Tavsiye verdim, ister dinle ister dinleme. Beni ilgilendiren bir durum yok ortada. Herkes kendi hayatından sorumlu nasıl olsa.

• uppişş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.