Şimdi Ara

İngilizcesi iyi olan birisi var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşimin ödevi. Size zahmet yapabilen varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Bilgim olmadığı için ben yapamadım.
     İngilizcesi iyi olan birisi var mı ? İngilizcesi iyi olan birisi var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Artık ingilizce bilmek yetmiyor herkes biliyor zaten 8 tane daha bilmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobertKnepperLoL

Artık ingilizce bilmek yetmiyor herkes biliyor zaten 8 tane daha bilmek lazım

Liseyi almanca olarak bitirdim ve ingilizcem yok

• Lan bu bizim hazırlık kitabı

Edit sorular sorucak üstteki parçadaki cevabı alıcak sorduğu sorularla, bırakta kardeşin yapsın ödevlerle ingilizceyi anca öğrenir kardeşin.
    Edit2: Araştırsın, nasıl soru sorucağını öğrenecek araştırarak. Sen gidip bunun cevabı bu dersen yazar geçer anlamaz nasıl olduğunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.U.I.M. -- 2 Aralık 2015; 22:55:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain[Js]

Lan bu bizim hazırlık kitabı

Edit sorular sorucak üstteki parçadaki cevabı alıcak sorduğu sorularla, bırakta kardeşin yapsın ödevlerle ingilizceyi anca öğrenir kardeşin.
    Edit2: Araştırsın, nasıl soru sorucağını öğrenecek araştırarak. Sen gidip bunun cevabı bu dersen yazar geçer anlamaz nasıl olduğunu.

Hocam yarın matematik ve dil ve anlatım sınavı var.

Bu yüzden kardeşime ben bunu yaparım sen sınavlarına çalış dedim. 10. Sınıfta okuyor.

Baştan söz verdim yoksa kendiside yapardı ama sözümü tutan birisiyim. Yardım edersen çok senirim

• Workbook falan mı bu

Kolaymis, does+ adamlardan birini koy yapistir gec. Does David Guetta speak French gibi, sonra da cevabina yes he does falan ekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deve Katili -- 2 Aralık 2015; 23:00:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Workbook falan mı bu

Kolaymis, does+ adamlardan birini koy yapistir gec. Does David Guetta speak French gibi, sonra da cevabina yes he does falan ekle

Hayır hocam öyle olmicak
    orada What...do? diyor mesela What does she/he do? dicek
    aynısını hazırlıkta yapmıştım hoca kabul etmemişti fark mı fark yok aslında. Amaç tablodaki yazının cevap olması

Kitap A1 seviyesi bu arada, kolay olması normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.U.I.M. -- 2 Aralık 2015; 23:04:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.