This is to notify you that your video Geleceğe Dönüş has been identified because you may not have the necessary permission to make it available on YouTube. The material identified in your video, the person claiming ownership of the material, and the policy they have designated for its use on YouTube are detailed below.
Material Copyright Holder Policy Countries Video from Back To The Future NBC Universal Block United States
To learn about your options and to resolve this issue, please visit the Copyright Notice page in your account. Failure to take action may result in the removal of your video from YouTube.
Sincerely, YouTube, Inc.
Arkadaşlar ben geleceğe dönüş ile ilgili video yükledim, youtube'ye bir çok video yükledim ama ilk defa böle bir şey geldi..Kendimce biraz bir şeyler tercüme ettim ama fazla anlamadım..yardımcı olursanız sevinirim.
Kısaca Filmin isism hakkı tecilli oldugu için kullanamazsın diyor.
Yani videoyu kaldırmam mı gerek..
Türküm Türkçe Bilirim.... Kusura Bakma yardımcı olamayacam galiba sana kardeş...
filmin telif hakkı olduğu için gerekli izinleri alman gerekli . kısacası kaldırman gerekiyor
quote:
Orjinalden alıntı: emrEvo8
filmin telif hakkı olduğu için gerekli izinleri alman gerekli . kısacası kaldırman gerekiyor
yapma yaf..
sağol..
Dear Member:
This is to notify you that your video Geleceğe Dönüş has been identified because you may not have the necessary permission to make it available on YouTube. The material identified in your video, the person claiming ownership of the material, and the policy they have designated for its use on YouTube are detailed below.
Material Copyright Holder Policy Countries Video from Back To The Future NBC Universal Block United States
To learn about your options and to resolve this issue, please visit the Copyright Notice page in your account. Failure to take action may result in the removal of your video from YouTube.
Bu mesaj, Geleceğe Dönüş adlı videonuzun Youtube üzerinde yayınlama hakkına sahip olmayabileceğiniz nedeniyle sizi bilgilendirmek amacıyla yollanmıştır. Videonuzda belirlenen içerik ve içeriğin sahipliğini bildiren kişi ve Youtube'da kullanımı konusunda belirlenen yönetmelik aşağıda detayıyla sunulmuştur:
Material | Telif Hakkı Sahibi | Yönetmelik | Ülkeler Video from Back To The Future | NBC Universal | Engelle | United States
Bu sorunu çözmek için sunulan seçenekler hakkında bilgi almak için lütfen hesabınızdaki "Telif Hakkı Bildirimi" sayfasını ziyaret ediniz. Tarafınızdan önlem alınmaması videonuzun Youtube üzerinden kaldırılmasına neden olabilir.
Saygılarımızla; Youtube Şti.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >