Şimdi Ara

İngilizcesi iyi olan arkadaşlar, yardım edebilirmisiniz [Kısa Tercüme]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • büyük harflerle yazılanlar parça isimleri fakat ingilizce cümleleri anlamakta sıkıntı yaşıyorum.
    yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Edit : 14.03.2011 YENİ EKLEDİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banyodayim -- 14 Mart 2012; 8:26:30 >

• biriniz bari yukarı tutmada yardımcı olabilirse sevinirim.
  • 25) F5'ten F1'e kadar iki alt tarafa da 3/8 inçlik kare balsa çıtaları yapıştırın

26) Gövde kenarlarının doğru şekilde birleşmesi için, 3/8 inçlik kare balsa çıtaları iki tarafta da dikkatlice FD1 kenarı hizasında oturtun.
    Gövde kenarlarını henüz yapıştırmayın.

27) Her iki WHP1 ve WHP2 parçalarını bulun. Bunlar kanadı tutan plakalar.

28) Epoxy (yapıştırıcı)yı kullanarak iki WHP1 i birbirine üst üste yapıştırın ve yapıştırdıktan sonra alt tarafının iki ucuna da birer WHP2 yapıştırın.

Parçaları görüp dokunmadığım için ne nereye kesin bilmiyorum ama yazanlar bunlar. Uyumsuzluk olursa ona göre yardım ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrEvo8

25) F5'ten F1'e kadar iki alt tarafa da 3/8 inçlik kare balsa çıtaları yapıştırın

26) Gövde kenarlarının doğru şekilde birleşmesi için, 3/8 inçlik kare balsa çıtaları iki tarafta da dikkatlice FD1 kenarı hizasında oturtun.
    Gövde kenarlarını henüz yapıştırmayın.

27) Her iki WHP1 ve WHP2 parçalarını bulun. Bunlar kanadı tutan plakalar.

28) Epoxy (yapıştırıcı)yı kullanarak iki WHP1 i birbirine üst üste yapıştırın ve yapıştırdıktan sonra alt tarafının iki ucuna da birer WHP2 yapıştırın.

Parçaları görüp dokunmadığım için ne nereye kesin bilmiyorum ama yazanlar bunlar. Uyumsuzluk olursa ona göre yardım ederim.

eyvallah hocam. ellerin dert görmesin çok sağol.

uplayan arkadaşa da teşekkür ediyorum fakat mesajını silmiş.

• yukarı
  • 29) WHP1 gibi, RST1'i ve iki RST2'yi de bulun. RST1'in her iki ucuna da birer RST2 yapıştırın.
    30) Birleştirdiğinin iki takımı da gövde kenarlarına yapıştırmadan tutturun. RST1'in yönü resimde gösterildiği gibi olmalıdır.

Gövde kenarlarını merkez kısma yapıştırma hazırlığı:
    -Yapıştırmadan önce tüm iç parçaların kusursuz şekilde birbirine uyduğundan ve parçalar üstünde birikmiş baskı/gerilim olmadığından emin olun.
    -"yapısal epoxy(yapıştırıcı)" nın kullanınılması şarttır.
    -Ahşap kıskaçları/kelepçeleri ve bantı hazırlayın
    -Yapıştırıcıyı parçalara uygulayın ve iki tarafı da yerine kelepçeleyin. Aşırı bir bastırma gerekmez.
    -Yapıştırıcıların iyi uygulanmış olması önemlidir. Bu yüzden tüm birleşme yerlerini kontrol edin ve hepsinde yeterli yapıştırıcı olduğundan emin olun. Sonraki sayfadaki resim A, B ve C'ye göz atın.

2

A) Yapıştırıcıyı tüm iç parçalara uygulayın ve iki gövde kenarını yerlerine oturtun.
    B) Gövdenin sağ kenarı. (Net görüntü olması için kelepçeler çıkarılmıştır)
    C) Yapıştırıcının iyice kurumasını beklerken bantın bolca kullanıldığını görüyorsunuz. (Net görüntü için kelepçeler çıkarılmıştır)

3

31) İki kenarı, tavan kısmını, birkaç 3/8 inçlik kare balsa çıtaları köşelerin ve iki gövde kenarının arasına yapıştırın. F5'ten F9'a kadar.

32) 5/8" X 6" ölçülerindeki iki üçgen parçayı kalkan(ya da duvar)a ve iki gövde kenarına yapıştırın. 5 3/4 inçlik parçayı zemin/kalkan birleşme noktası üzerine yapıştırın.

33) F6'yı referans alarak F5'in tepesini eğin(ya da açılandırın). Sonra FT1 parçasını yerine yapıştırın.

34) Her iki gövde kenarına ve kanat yatağı kısmına bir FD3A yapıştırın.

35) Sonra FD3B'yi yatağa, FD3A ile aynı hizada( seviyede) olacak şekilde yapıştırın.

36) Sonra iki FD3C'yi de yatağa, FD3B ile aynı hizada olacak şekilde yapıştırın.

37) H4 parçasını gövdenin ön kısmı arasına yapıştırın. Bu parça öndeki dublin parçaları (doubler: çifte, ikili vs. de olabilir ne olduğunu bilmiyorum) arasından geçecek.

38) H2'yi H4'ün üzerine yapıştırın ve kelepçeleyin. H2, çiftelerin tepesinde, iki gövde kenarı arasına uyacak.

39) Dört H5 parçasını da bulun ve H4'ün altına, köşe kısımlara yapıştırın.

40) Kapağı (H1) elinizde bulunan 8-32'lik vidalarla sağlama alın ve H5 parçalarının altına birkaç 8-32'lik başlık somunu takın.

41) Balsa FC parçasını gösterildiği gibi kuyruk kanadı üzerine yapıştırın.

42) 1/4inçlik balsayı kullanarak FT1'i FC'den kanat yatağına kadar kapatın. Ters damarlı desenli tahtayı kesin ve yapıştırın. Kenarını şekillendirin.

Yine ne olduğunu anlamadan çevirdim parçalar elimde olmadığı için. Yardımcı olur herhalde.

• bir takım hatalar var lütfen düzeltin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.