Şimdi Ara

İngilizcesi iyi olan arkadas varmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu cumleleri cevirebilen ingilizcesi guzel arkadasimiz varsa cok memnun olurum.

- merak etme bir daha yanına gelip seni zor duruma sokmucam. Bir hatam olduysa tekrar özür diliyorum. İyi tatiller.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• - Do not worry about him in a more difficult situation, do not put you up. If there is a fault, I apologize again. Good holiday.

google translate
  • don't worry. I never came to you. I'm Sorry about my fault. have a nice vacation

vurmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne bilim ben ya adamı -- 9 Ağustos 2013; 22:41:51 >
  • dont worry i wont bother u anymore.if i had a mistake i apologize.have a nice holiday

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shez -- 9 Ağustos 2013; 22:42:17 >
  • Don't worry I won't disturb you again. Sorry about mistakes. Have a nice holiday
  • Dont worry i am not going to come near you and get you in to trouble. If ı had mistakes i apologize again. Have a nice holiday. (Gramer Hatası düzelttim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackButler -- 9 Ağustos 2013; 22:47:43 >
  • Don't worry I won't put you in a bad situation by coming to you again. I apologize if I made a mistake. Have a nice holiday.

Ya da öyle bir şey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bazı Hatalar Var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.