Şimdi Ara

İngilizcemi nasıl geliştirebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet yorumları bekliyorum şimdiden saolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• soarus kullanıcısına yanıt
    ingilizce kursuna git, grameri ile birlikte öğren, gramersiz öğrenirsen(şekil A ben ) sonradan toplaması cok zor oluyor, kursa git kesinlikle
  • İngilizcem aslında gayet iyi ama ben akıcı olmak istiyorum yoksa bi sorunun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: soarus

İngilizcem aslında gayet iyi ama ben akıcı olmak istiyorum yoksa bi sorunun yok

Verilecek tavsiyeler belli. Altyazısız film, dizi, kitap v.s ve para varsa en güzeli yurtdışı
  • Britanya'ya git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çaylanan Adam

quote:

Verilecek tavsiyeler belli. Altyazısız film, dizi, kitap v.s ve para varsa en güzeli yurtdışı

Evet aslında öyle zaten bu sene bi arkadaşlar ikimiz ABD ye gitmeyi düşünüyoruz

• Birazdan "Dil dile değmeden dil öğrenilmez"'ciler gelicek. En iyi konuşarak öğrenilir,yurtdışına gidersin ilk başlarda bildiğin "hayvanca" bir ingilizce konuşursun.Sonra yavaş yavaş alışmaya başlar,kelimeler aklına daha çabuk gelir.Tabi ki ana dilin gibi olması için uzun yıllar yurtdışında yaşaman gerekli ama 2-3 haftalık yurtdışı gezileri öğrenmek için idealdir.Tabi bizim türkler gibi italyaya gidip türk kebapçısı aramayacaksın,gidip yabancılarla konuşmaya çalışıcaksın.İtalyayı neden verdim bilmiyorum italyan insanları dil konusunda çok kabadır,çoğu ingilizce bilmez,size kaba davranırlar.Ama maltada gayet iyi pratik yapmıştım.Malta iyidir.İngiltere ağır gelir,ilk başta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizcemi geliştiriyorum
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Tamam işte en güzel o şekilde geliştirirsin ingilizceyi. Burada film öğrenirken keyfi öğrenmiş oluyorsun, bir yerleri anlamasan da oluyor. Orada insanlarla konuşurken kendini öğrenmeye zorunlu hissedeceksin. Keşke bizde de imkan olsa da gidebilsek

• Ben düşünürken bile ingilizce düşünmeye çalışıyorum bir kaç arkadaşım var sürekli onlarla ingilizce konuşuyorum aklımdaki şeyleri kendi kendime hızlıca dile getirmeye çalışıyorum. Bu şekilde konuşmam bayağı gelişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRunner -- 11 Ekim 2013; 21:42:46 >
  • Klasik "film izle, oyun oyna"cılardan daha farklı bir şey söyleyeceğim.

Fark ettim ki okulumda çok iyi İngilizce eğitimi görmüşüm. Zaten var olan bilgilerimi dinleyerek daha da geliştirdim. Yani diyorum ki okulda öğretilenleri iyi dinle. Arkadaşlarınla lagaluga yapma. Küçük ayrıntıları öğrenebilirsin böylece.
  • teleffauz açısından film falan sonra kitap
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam işte en güzel o şekilde geliştirirsin ingilizceyi. Burada film öğrenirken keyfi öğrenmiş oluyorsun, bir yerleri anlamasan da oluyor. Orada insanlarla konuşurken kendini öğrenmeye zorunlu hissedeceksin. Keşke bizde de imkan olsa da gidebilsek

Saol dostum inşallah sende de imkan olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.