Şimdi Ara

ingilizceden birtürlü geçemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar açıköğretim ingilizceden birtürlü geçemiyorum ingilizce 1 den öyle yada böyle geçtim ama ingilizce 2 yüzünden okul bir yıl uzadı eger mayıs ve hazirendeki sınavlarda geçecek kadar puan alamazsam 1 yıl daha uzayacak ingilizce 2 konularının başlıkları bunlar açıköğretim ingilizce bir kitap verdigi için kitaba bakıyorum ama çalışamıyorum
    1. Going away
    2. Buying things
    3. Why do you like it?
    4. What do you need?
    5. I sometimes work late
    6. Welcome to Britain
    7. Who’s that?
    8. What would you like to do?
    9. How can I get there?
    10. Where is it?
    11. What’s the date?
    12. Whose is it?
    13. I enjoy it
    14. How much and how many?
    15. What have you done?

bu konuları nereden çalışabilirim video anlatım olur türkçe anlatımlı kitap olur birde halk egitim kursuna yazıldım ingilizce ilk kademe sizce benim geçmem için yeterli olur mu bu yazdıgım konuların ingilizcenin hangi seviyesi içine giriyor

bu arada açıköğretimin verdigi kitap cambrıdge touchstone 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berrakk -- 17 Ocak 2013; 19:27:35 >

• ....
  • öncelikle güzel bi türkçe anlatan gramer kitabı al
    eğer kelime bilmiyosan örneğin şöyle yapabilirsin
    kitaptaki bilmediğin kelimeyi ve örnek cümleyi yazıp arkasına türkçesini yazabilirsin
    örnek cümle hem sana ipucu verir hemde ilerde hatırlamana yardımcı olur
    kelime öğrenmek hemen olacak iş değil zaman alır ama pes etmeden uzun vadede baya kelime öğrenirsin
    bide galiba cümlelerinden anlaşılan genel konuşmalar var, onlarıda sürekli tekrar yap
  • Bence kelime bilgisini artırman lzım önce. Ezberlediklerini kullanman için de okuma yapman lazım. Tai bir de zaman geçmesi lazım üzerinden. Yani 30 kelimeyi iki günde ezberlersen bu yarısından fazlasını unutacaksın demektir. 30 kelimeyi iki günde de ezberlesen 30 gün tekrar edersen anca öğrenebilirsin. zamandan kastım bu.
  • Sanırım size language skills üzerine bir kitap vermişler. Yazdığınız başlıkların her biri içinde gramer konuları barındırır. O gramer bölümlerindeki konuları bir yere not ediniz ve ayrıca bir gramer kitabından çalışınız. Maksadınız sadece geçmek ise Türkçe gramer konu anlatımı içeren bir kaynak alınız. Size sorulan sorular muhtemelen metin içinde gramer içerikli olacak. Buna göre gramer çalışıp ders kitabınızda yer alan örneklerle de pratik yapınız diyerek naçizane tavsiyede bulunabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer istanbul da ikamet ediyorsanızhttp://forum.donanimhaber.com/m_65216381/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69226798
    burada ki ilanıma bir göz atın ilgilenirseniz p.m. atabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yapamıyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.