Şimdi Ara

İngilizcede gramer mi kelime mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
8.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ingilizceye başlarken gramer mi öğreneyim yoksa kelime mi?

• Gramer öğrenmezsen kelimeleri napicaksin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir yerden sonra gramerinde anlamı kalmıyor. kelime bilgisi olmadan gramer bir hiç gibi duruyor bana. hem kelimeleri aradan çıkartırsam baya bi rahatlarım gibi duruyor.
  • Bence gramer daha önemli kelimelerden. Nerden çalışacaksın ben de çalısmayı düşünüyorum da

• herhalde gramerden başlarım ardından kelimelere geçerim. onu gösteriyor.
  • Adam yerine koymadın herhalde soruma cevap vermediğine gore

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozgeelifgns

Adam yerine koymadın herhalde soruma cevap vermediğine gore

gramerden başlayıp ardından kelimelere geçecem.
    keşke 9. sınıftaki 10 saat ingilizce dersinde yatmasaydık şimdi şakır şakır konuşuyor olacaktık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KÜRTÇE BİR DİL Mİ ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaş nerden çalışacağını soruyor galiba :D
  • mesajı hızlı geçtim orayı atlamışım.
  • kelime ve kalıpları ezberle, grameri de yavaş yavaş halledersin, bu memlkette yıllardır ortaokullarda liselerde öğrencilere gramer yüklüyorlar kimse ingilizce konuşamıyor, git İngilterede 1 sene kal gel o gramerle çatır çatır ingilizce konuşursun sebep kelime öğrenmek kalıp öğrenmek
  • zaten notları yüksek tutup gelecek yaz amerikaya gitmeyi planlıyorum orada hem çalışıp hemde dil öğrenecem. ama burdan da boş gidersek birşey yapamadan gelirim. ama tavsiyene uyup bir sözlük alıp ona çalışırım kelimeleri öğrendikten sonra kalıplara geçerim. kelimleri sindirerek günde 15-20 kelime öğrensen nerden baksan 4-5 ay alır. ardından kalıpları öğrenirsek rahat rahat gramere geçerim.
  • Kesinlikle kelime derim. Gramer bilgisi tabii ki çok önemli ama o yapıya oturacak kelimeler olmadan hiçbir anlam taşımıyor. Ayrıca gramer bilgisi kelime bilgisine göre daha kolay öğrenilebilir.

Ayrıca, Amerika'ya gideyim diyorsan zaten konuşurken kimse senin cümleyi doğru kurup kurmadığınla ilgilenmez. Demek istediğini ne kadar açık, ne kadar doğru aktarabiliyorsun buna bakarlar. Yanlış kelimeleri seçersen anlaşman zor olur.

Grameri öğren, ama önce kelime hazneni geliştir.
  • peki arkadaşlar bildiğiniz şöyle bi kitap var mı ? (veya birden fazla) : max 2şer sayfalık hikayeler-olaylar olucak.her metnin ardından o metinle ilgili sorular sorucak
  • arkadasım önce gramer öğrenecksin daha sonra sürekli kelime çalışacaksın.kelime öğrenmediğin zaman gramerin önemi kalmıyor.
  • İkisi birden olmalı. Önce gramer çalışayım sonra kelimeye abanırım diye bi şey olamaz. Sonuçta ne bileyim therefore da bir kelimedir. İlk öğrenirken simple present tense ile falan başlanır tabii de ancak kelime de aynı anda götürülmelidir. Yoksa öğrenilmez. İngilizce kitaplar okumanı öneririm.
  • Kelime.Gramer bilmesen bile kelimelerle derdini anlatabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolaReis

Kelime.Gramer bilmesen bile kelimelerle derdini anlatabilirsin.

yok öyle dünya kardeş. örnek bi cümle yazayım sana gramersiz (türkçe)

ben gel forum. bakmak forum. görmek forum. yazmak sen. mantıksız yorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.