Şimdi Ara

İngilizce'yi akıcı şekilde konuşan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İngilizcem orta seviyede ilerletmek istiyorum akıcı şekilde konuşmak için ne yapmam lazım?
    Nasıl öğrendiniz?

• En iyi dinleyerek ogrenebilirsin. Dinleme dinleme dinleme ve pratik. Eger isin gucun yoksa butun gun cocuk programlari izleyenilirsin. Dora the explorer, bear in the big blue house tarzi. Ha diyosan bunlar bebekler icin ben bu asamayi coktan gectim daha complex dizi film cartoon tarzlarina yonlenebilirsin. Bilmedigin kelimeler icin turkce sozluge bakma hatta sozluge hic bakma. Cok lagzimsa ingilizce ingilizce sozlukten bak. Haydi kolay gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Fluently"

Oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun oynuyordum 5. sınıftan itibaren. Derslerde grammeri çok iyi şekilde öğrendim. Oyun oynadıkça ingilizcemi canlı tuttum. Yeni kelimeler öğrendim. Derste gördüklerimi kullandım insanlarla konuşarak. Bu 11. sınıfa kadar sürdü. Bu işi oyun kısmı. Aynı zamanda sürekli altyazılı film ve dizi izledim konuşmaları dikkatli dinledim. Bu da işin film dizi kısmı. Sonra sürekli arkadaşlarımla vs hatta kendimle ingilizce konuştum. Aksan yapmaya başladım. Daha işin müzik kısmı var. Dinlediğim ingilizce şarkıların hep sözlerine baktım. Yani özet olarak dili hep canlı tuttum onu resmen yaşadım. Herkese de önce grammeri öğrenmesi gerektiğini söylüyorum çünkü sonra tek yapman gereken şey yerine kelime koymak oluyor. Eğer yapıyı bilirsen neyin isim sıfat vs olduğunu da, o zaman anlamını bilmediğin kelimeler için de tahmin de bulunabiliyorsun.

İki kere hazırlık atladım erasmus yabancı dil sınavnda 100 aldım %100 ingilizce bölüm okuyorum çoğu kez yabancı sanıldım. Bunları ego kasmak için değil tecrübelerimi ve tavsiyelerimi dikkate alman için söyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRunner -- 28 Haziran 2015; 1:55:23 >

• FreeRunner kullanıcısına yanıt
    Gramerde sıkıntım yok ama rahat bir şekilde konuşmak zor geliyor takılıyorum tavsiyelerini dikkate alıcam eyvallah
  • Altyazılı film ve alt yazılı oyun cidden bunlar olmasydi ingilizcem sıfırdı

Gerçi pek iyi değil ama neyse

Edit : ort 60-70 arasi bisey di

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 28ky28 -- 28 Haziran 2015; 2:04:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.