Şimdi Ara

İngilizce ve Syndra bilen arkadaşlar gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saçma bir başlık gibi gelebilir de son 1-2 haftadır bu saçma sorundan muzdaribim. yardım ederseniz çok memnun olurum. main heromdan soğumak üzereyim. öncelikle ingilizcemin yettiği kadarıyla sorun şurada yazıyor.

On Syndra, after you use her "W" skill ability on either smart cast or normal cast, you cannot left click or ping for approximately 10 seconds. This causes inability to communicate with team through ping and does not allow any single left click actions to occur. In addition, doing this will cause the mouse cursor to become a target cursor (cross hair that appear when you use single target skills) for the same duration of time.

ben size yaşadığım sorunu anlatayım. tam çözemiyorum ama kombo sırasında muhtemelen w ye bastığımda imleç yerine o w ile birşeyi tuttuğumuzdaki imleç geliyor. ve tekrardan w cd dolana kadar imleç öyle kalıyor. böyle olunca da sol click iptal oluyor. ne ss verebliyorsunuz ne map üzerinden kontrol yapabiliyorsunuz. yani sol tık iptal oluyor. bu sorun yeni başıma geldi. daha doğrusu 1-2 haftadır. siz şu metinden anladığınız kadarıyla yardımcı olur musunuz.

video linkini buldum arkadaşlar sorun budur. farkettiyseniz imleç w kullandığınızdaki hale geliyor ve sol tık işlevsiz kalıyor 10 saniye kadar. özellikle tf sırasında aşırı etkiliyor bu sorun. galiba hızlıca w q yaptığınızda bu ortaya çıkıyor. oyunda olan varsa denesin syndra ile. slota w atıp üstüne q atınca videodaki gibi sorunla karşılaşıyor musunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calibrane -- 3 Haziran 2015; 20:19:23 >

• çok büyük sorunmuş syndra oynanmaz artık gg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız yardım lazım dostum anladıysan bir çevir de yardımcı ol
  • orda çözüm yok yaşadığın sorunun aynısı yazmış. w kullanıldıktan sonra yaklaşık 10 saniye kadar sol-tuş aksiyonları ve ping kullanılamıyormuş. maus imleci de değişiyormuş. aynı senin söylediklerin yani.
  • Üzüldüm qnq
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

orda çözüm yok yaşadığın sorunun aynısı yazmış. w kullanıldıktan sonra yaklaşık 10 saniye kadar sol-tuş aksiyonları ve ping kullanılamıyormuş. maus imleci de değişiyormuş. aynı senin söylediklerin yani.

hocam bunu da google yazdığımda buldum.

http://boards.na.leagueoflegends.com/fr/c/bug-report/HPs9yumT-gameplay-syndra-using-w-skill-causes-inability-to-left-click-and-ping

bug report bölümüne yazmışlar. çok yakın zamanda. 4 gün önce bu not düşülmüş. bu bug mudur veya uptade sonrasında böyle mi olacak artık. riot ticket attım adam ekran görüntüsü istiyor. f12 basınca imleçin resmini almıyor zaten.printscreen paint yapıştırınca siyah ekran oluyor sadece. derdimi anlatamadım onlara da. syndra da bu sorunu yaşayan tek değilim de riotun bundan haberi yok mu hala.

• calibrane kullanıcısına yanıt
    adamın biri sorunun videosunu koymuş zaten. biri de çok fazla syndra oynarım hiç başıma gelmedi,sizde bu sorun hep mi olur yazmış. hep oluyorsa oynama bence bir sonraki patche kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

adamın biri sorunun videosunu koymuş zaten. biri de çok fazla syndra oynarım hiç başıma gelmedi,sizde bu sorun hep mi olur yazmış. hep oluyorsa oynama bence bir sonraki patche kadar

bu ne zamandan beridir var bilmiyorum ama benim başıma son 1 haftadır gelmeye başladı. kostümle alakalı diye kostümsüz giriyorum aynı şey. silip yeniden yükledim aynı şey. sadece syndra da oluyor bu sorun. acaba benim ticket attığım riot tr bu mevzuyu anlayabilir mi veya iletebilir mi.
  • oyun klasöründen -> RADS\projects\lol_patcher\managedfiles\0.0.0.0 bu yolu izle regions bölümü var oraya oynadığın server'a tr_tr ekle oyun türkçe olacak sana otomatik çeviri kg.
  • quote:

Orijinalden alıntı: areis1643

oyun klasöründen -> RADS\projects\lol_patcher\managedfiles\0.0.0.0 bu yolu izle regions bölümü var oraya oynadığın server'a tr_tr ekle oyun türkçe olacak sana otomatik çeviri kg.

hocam neyi anlatıyorsun anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

quote:

orda çözüm yok yaşadığın sorunun aynısı yazmış. w kullanıldıktan sonra yaklaşık 10 saniye kadar sol-tuş aksiyonları ve ping kullanılamıyormuş. maus imleci de değişiyormuş. aynı senin söylediklerin yani.

http://boards.na.leagueoflegends.com/fr/c/bug-report/HPs9yumT-gameplay-syndra-using-w-skill-causes-inability-to-left-click-and-ping

bug report bölümüne yazmışlar. çok yakın zamanda. 4 gün önce bu not düşülmüş. bu bug mudur veya uptade sonrasında böyle mi olacak artık. riot ticket attım adam ekran görüntüsü istiyor. f12 basınca imleçin resmini almıyor zaten.printscreen paint yapıştırınca siyah ekran oluyor sadece. derdimi anlatamadım onlara da. syndra da bu sorunu yaşayan tek değilim de riotun bundan haberi yok mu hala.

Snagit programını kullan dostum. Tam ekran resim ve video kaydı yapabilirsin. Enable Cursor(imleç) seçeneği de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 3 Haziran 2015; 19:26:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

oyun klasöründen -> RADS\projects\lol_patcher\managedfiles\0.0.0.0 bu yolu izle regions bölümü var oraya oynadığın server'a tr_tr ekle oyun türkçe olacak sana otomatik çeviri kg.

hocam oyun klasörüne girip dediğim ayarları yaptıgında hangi serverda oldugun fark etmez oyun türkçe olur.Senin sorununda çözülmüş olur böylece
  • quote:

quote:

Video çek, frapsla vesaire gir imleç gözükür oradan ss alabilirsin videodan

• quote:

quote:

quote:

hocam oyun klasörüne girip dediğim ayarları yaptıgında hangi serverda oldugun fark etmez oyun türkçe olur.Senin sorununda çözülmüş olur böylece

yanlış konuya yazdın herhalde. benim dil sorunum yok. sadece o problemi halletmem lazım. onunda link verdiğim yerde videosu var. ticket attım riota. zaten NA serverinde bug report bölümüne açılmış konusu. herkes de olmuyor ama olanlar da var. inşallah ilgilenirler. ayrıca anlamayanlar için video budur. bu sorunu yaşıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.