Şimdi Ara

İNGİLİZCE TIP HAKKINDA??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ing tıp yazsam bir sene kaybım olacak kendim öğrensem tr tıp yazıp çok mu farklı olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hep LYS Kasan Adam -- 10 Ağustos 2018; 20:26:9 >

• Dostum sağlık bölümlerini ingilizce okuyanların tus dus gibi sınavlarda zorlandığı söyleniyor
  • Bilgisayar oku kel.Sonra çok ağlarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BirinciGelenSperm

Bilgisayar oku kel.Sonra çok ağlarsın
    adamın hayali tıpmış.7 yaşından beri

herkes istediği mesleği yapmalı

bu arada bana da hocam tıp önermişti sen niye bilgisayar önerdin ki
  • tus 2010 gibi olacak ulan kel
  • İngilizce tıpı nereye bağlı yazacağına göre de değişir . İlk bir onu söyle unuttum tercihini :D

Ayrıca çoğu ingilizce tıpın düşük olma sebebi var . Sebebi de işe yaramaması . Sana yurt dışında avantaj sağlamaması . Bence tr okuyup dili ekstradan katmak daha doğru günümüz türkiyesinde . Bir de doktorluğun dille alakalı olduğunu düşünürsek tr daha mantıklı bence . Tus da düşünürsen ilerde daha iyi olur .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Empirewashere E kullanıcısına yanıt
    Hocam yurt dışında araştırma görevlisi olma gibi bir hedefim var ama bir sene de kaybetmek istemiyorum.Yaz için para toplayabilirsem staj yapmak istiyorum yurt dışında.Yani bu da dilimi geliştirebilir.Yani öğrenirim ingilizceyi o özgüven var lakin tıp terimlerini ingilizce olarak öğrenmek var bir de kendim öğrenmek var.Cok fark eder mi bunu soruyorum...

Üni gazi ing tıp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sdü Tıp ve tıp hakkında
    7 yıl önce açıldı
    İNGİLİZCE TIP
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    Dolar ve euro bu haldeyken para biriktirip gitme işi biraz zorlayabilir insanı.

Birde siz 6k yapmamış mıydınız gazi tıp gelir mi o sıralama için ?
  • WhoiS_AttaCK W kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarin onu çok açık .

Sana gazi tıp gelmeme olasılığı var .

Yanı sıra zaten 3 kez mezuna kalmıştın . Üstüne 1 sene daha eklemek tamamen sana baplı bir durum .

İngilizcelerin en azından çoğunun düşük olmasının sebebi var . Çünkü gereksiz . Sınav türkçe . Karşında olan adam türk . Ekstra olarak da yurt dışı avantajı yok . Tr okuyup ingilizceyi yan geliştirmek daha iyi . Tıp terimlerini ingilizce öğrenme kaygın olmasın çünkü türkçesi de ingilizceden çeviri . Nasıl örnek versem bilemedşm ama ingilizcenin 1 değişiği gibi terimler .

Mesela tusa çalışarak yurt dışındaki tusa benzer sınavları dil de bilirsen halledebiliyorsun . Terimler yakın çünkü baya .

Staj vs çok dert etme . Erasmus belki olabilir dönem uzatmadan ama staja kasma . 4-5-6 da zaten bolca yapıyosun . Yerine dil vs öğrenebilirsin .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gazi tıp gelme ihtimali bile yok

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gazi tıp gelmeyebilir ve hocam Gazi'nin ingilizcesinde okuyan üç kişiyle konuştum asla önermiyorlar hocaların dili çok zayıfmış, ayriyeten Türkçe tıplarla derse girmezsek hiçbir şey öğrenemiyoruz diyorlar. Hiç tavsiye eden duymadım, başka bi üniversitenin ingilizcesini araştırabilirsiniz ama yine de o sıradaki ingilizcelerden pek bir verim beklenmez, ilk 2kda falan ingilizce tıplar hakkını veriyor; Türkçe öneririm.

• bence eğitimine bak ingilizce her türlü öğrenilir kuzenim trakyada o kendi kendine öğrendi yurtdışına bi çok kez gitti staj yaptı yani iş kişide bitiyo,yani hazırlıkta sana çok bi şey katcaklarını sanmıyorum devlete gidiceksen kendin hazırlıktayken kasabilirsin veya türkçeye gidip tatillerde falan kasarsın
  • ya ankara tip ing. açtı gelme ihtimali fazla mal.misiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.