Şimdi Ara

ingilizce soru yardım lütfen !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.For the world’s automotive industry, this year’s Dubai Motor Show is a rare opportunity to ---- serious business with wealthy customers in the Middle East. (Cümlede boş bırakılan yere uygun düşen sözcük Hangisidir?)

A)Judgement
    B)Interpretation
    C)Adoption
    D)Framework
    E)Obsession

• quote:

Orijinalden alıntı: soon

1.For the world’s automotive industry, this year’s Dubai Motor Show is a rare opportunity to ---- serious business with wealthy customers in the Middle East. (Cümlede boş bırakılan yere uygun düşen sözcük Hangisidir?)

A)Judgement
    B)Interpretation
    C)Adoption
    D)Framework
    E)Obsession

Hicbiri. Hayatimda bu kadar sacma sapan bir soru gormedim.

Framework cumlenin alayi, ozu icin kullanilabilir. Oto industrisinin bu platform araciligi ile ciddi musteri kazanmasi, bulmasi, tanismasi vs.vs.

Ki burda bir platform, dayanisma, organize, show dan bahsediliyorsa "Framework" yerinde olabilir. Bir sistemin kurulmasi, oto endustri ile musterilerin bulusmasi, kaynasmasi icin.

Ancak "framework" kelimesi bos birakilan yere uygun dusmez. Cumlenin, olayin anlami icin kullanabilirsin.

Cumle ile ileri geri oynayip to arrange, conduct, demonstrate, build, engage, make, create, run, hatta "hook up" bile bosluga ekleyebilirsin ancak oldugu sekilde seceneklerden hicbiri kullanilamaz...

• to var orda yani serious tan önce bir fiil gelmesi gerekir fakat şıklardakilerin hepsi isim

soruda hata var yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Acil ingilizce yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.