Şimdi Ara

İNGİLİZCE ROMAN TAVSİYESİ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşla r tatile cikiyorum orjinal ingilizce roman önerir misiniz? Turk yayinevi olmasin lutfen ve fazla edebi olmasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EBF85AD14 -- 19 Haziran 2013; 1:01:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: muvensa

Arkadaşla r tatile cikiyorum orjinal ingilizce roman önerir misiniz? Turk yayinevi olmasin lutfen ve fazla edebi olmasin

Bulabilirsen golden rails
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Türkçeside çok okunan bir kitap, güzel diyorlar benimde listemde
    http://www.dr.com.tr/Kitap/The-Alchemist-PB/Paulo-Coelho/Foreign-Languages/Literature-and-Novel/Literature/urunno=0000000195213

+1

Kitabı almadan önce bir konusuna bakıyım,göz gezdireyim dersen ;

http://tr.wikipedia.org/wiki/Simyacı_(roman)

Kitabın ana fikri: Hayattaki mutluluğumuz bazen bize uzak gibi görünse de çok yakınımızda olabilir. Bunu geç de olsa anlamak bize hayatın tadına varmamızı sağlayacaktır.

• Teşekkür ederim arkadaşlar "The Alchemist"i aldım.
  • hocam ben de ingilizce roman alacağım LOTR serisini ve Jo Nesbo 'nun Redbreast'i koydum sepete başka aklıma gelmedi sende konu açmıssın iyi oldu benim içinde eline sağlık
  • Asimov'un bütün kitapları çok zevklidir, zaten çoğu Türkçe'ye çevirilmediğinden çevirilse de baskısı bittiğinden bulabilirsen al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ingilizce roman alınık
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemocekko

hocam ben de ingilizce roman alacağım LOTR serisini ve Jo Nesbo 'nun Redbreast'i koydum sepete başka aklıma gelmedi sende konu açmıssın iyi oldu benim içinde eline sağlık

Jo Nesbo'nun "The devil's star" adlı kitabını Türkçe okumuştum, güzel kurgulanmıştı, tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muvensa

quote:

Orijinalden alıntı: cemocekko

hocam ben de ingilizce roman alacağım LOTR serisini ve Jo Nesbo 'nun Redbreast'i koydum sepete başka aklıma gelmedi sende konu açmıssın iyi oldu benim içinde eline sağlık

Jo Nesbo'nun "The devil's star" adlı kitabını Türkçe okumuştum, güzel kurgulanmıştı, tavsiye ederim.

Tamam hocam seriye göre alacağım kitapları galiba redbreast.den The Harry Hole novels[edit]

Jo Nesbø talks about The Leopard on Bookbits radio.
    1997 – Flaggermusmannen "The Bat Man": The Bat (2012)
    1998 – Kakerlakkene "The Cockroaches": The Cockroaches (2013)
    2000 – Rødstrupe "Robin"; English translation by Don Bartlett: The Redbreast (2006)
    2002 – Sorgenfri "Free of Sorrow"; English translation by Don Bartlett: Nemesis (2008)
    2003 – Marekors "Pentagram"; English translation by Don Bartlett: The Devil's Star (2005)
    2005 – Frelseren "Saviour"; English translation by Don Bartlett: The Redeemer (2009)
    2007 – Snømannen "The Snowman"; English translation by Don Bartlett: The Snowman (2010)
    2009 – Panserhjerte "Armoured Heart"; English translation by Don Bartlett: The Leopard (2011)
    2011 – Gjenferd "Ghosts"; English translation by Don Bartlett: Phantom (2012)
    2013 – Politi "Police"

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.