Bildirim
ingilizce proje ödevi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
bizde 7 yada 8. sınıfta öyle bişe yapmıştık :)
eğer konuyu ve içeriğini belirlerseniz daha çok yardımcı olabilirim_____________________________ - ODTÜ İnşaat Müh / METU CE -- Realme GT2 - Galaxy Tab A7 - Sony A6000 -- HP Pavilion Ryzen5 3550H GTX1050 -- Egea Cross 1.4 Urban Orman Yeşili - -
konu olarak serbest arkadaslar fantastik çekelim filan diyor da en rahat hangi konularda çekilerbilirse ben onlardan istiyorum
_____________________________ -
bir dışarı çıkarsan, minübüs, metrobüs çilesinin ardından bir vapur keyfi yap derim. bin bir türlü çekilebilecek konuyla karşılaşırsın. hangi programı kullanayım dersen premiere tavsiye ederim. _____________________________ -
forumda sesli kitaplar var, alın size hazır senaryo, her seviyede bir sürü hikaye
o kitaplardan birini seçin, çekin :))_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
ben 11.sınıf ögrencisiyim ingilizceden proje ödevi aldık 4-5 arkadaş 20-30 dk