Bildirim
İngilizce öğrenmek için hangi ülkeye gidilir ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
pasaport+uçak bileti(gidişdönüş)+orda konaklama,yemek özel ihtiyaçlar+3-6ay= -
dostum ben education first le londraya gitmistim 3 ayligina ingilizcem b1 di c1 e yukselti suanda c2 ingilizcem var.(yani anadilim gibi konusuyorum.masraflar flan 12 000 tlye gelmisti.ama ben londrada bir cafede calismistim.paranin yarisi ni cikartmistim hem kizlarla falan tanisiyorduk.daha fazla bilgi almak istersen pm le yardimci olmaya calisirim. -
ingilizce öğrenmek için Çin'e gidilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Two Stroke -- 25 Eylül 2011; 12:34:11 > -
Bangladeş -
lübnan'a git -
quote:
Orijinalden alıntı: ParZ
İNGİLİZCE --------------------------------------->>>> İNGİLTERE -
quote:
Orijinalden alıntı: Turk-Engineer
quote:
İNGİLİZCE --------------------------------------->>>> İNGİLTERE
Dünyanın en çok ingilizce konuşulan ülkesidir çin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gaga Taşı
quote:
quote:
Dünyanın en çok ingilizce konuşulan ülkesidir çin.
konuşmaktan ziyade aksana bakmak gerekir çinde ingilizce konuşan bir adamla ingilterede ingilizce konuşan bir adam arasında fark olacağını biliyorsundur umarım.
-
quote:
quote:
Senin hakkında çok dedikodu dönüyo forumda aynştayn abi -
afrika -
6 ay o paraya zor gibi eğer biyerde çalışmazsan. İngilterede hayat çok pahalı, amerikada iyidir ama uçak bileti dert işte. -
fransaya git dostum. herkes ingilizce konuşuyor orada. eğitimde süper -
quote:
Orijinalden alıntı: bartsimpson99
ben ingilizce öğrenmek için dil okuluna gideceğim ama hangi ülke seçmedim şuan türk parası ile 13 bin tl var . bu hangi ülkeye yeter 3-6 ay kalmayı planlıyorum ingilizcem var akıcılık yok .
2 sorum lise mezunu olarak vize verirler mi ? tipim düzgün suçum yok .
teşekkürler
5000 sterlin ile İngiltere'de kal. Harçlığını ayrı olarak düşünüyorsan tabi , yoksa Kanada ve Avustralya daha tercih edilebilir durumda. Zaten pound ve dolar aldı başını gidiyor. -
Amerika'ya gitmek istersen ingiliz aksanıyla konuşursan gülerler ama amerikada işim yok ingilizce öğrenicem diyorsan ingiltereye git.Work & travellar, dil öğrenimi için şirketlerin paketleri var onlarla gidersen vize de sorun çıkmaz.Benimde ingilizcem iyi ama adamların aksanında ne dediklerini anlamıyorum, yazıyla gösterse anlıyorum Yani orda yaşayarak, aksanına sahip olarak gayet iyi öğrenebilirsin
-
Türkiyede facebook a gir 1 ayda Fransızcayı öğrenirsin
Ingilizcem iyidir en fazla istediğim dil almancadir
Facebooktan alman ergenleri ekleyip öğrenicez hayırlısıyla
Şaka maka en iyi yer Kanada'dır.
Amerikadan daha iyidir Istanbul kadar olmasada Ottowa denilen güzel bir başkente sahip
Ama Fransaya gidersen hem İngilizcen hemde Fransızcan olmuş olur -
quote:
Orijinalden alıntı: vahocan
Amerikadan daha iyidir Istanbul kadar olmasada Ottowa denilen güzel bir başkente sahip
Ama Fransaya gidersen hem İngilizcen hemde Fransızcan olmuş olur
Fransızlar kendi dillerinden başka dili bilseler bile konuşmaz. Nasıl oluyor o iş anlamadım?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Asetil CoA
quote:
Fransızlar kendi dillerinden başka dili bilseler bile konuşmaz. Nasıl oluyor o iş anlamadım?
+1.Kendilerini dünyanın en yüce milleti olarak görürler, kendi dilleri dışında bir şey konuşmazlar.Daha önce gelen bakanları röportaj sırasında ingilizce konuşabileceği halde fransızca konuşmuş ve tercümanla çevirtmişti.Ters adamlardır.İngilizleri de sevmezler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Asetil CoA
quote:
Fransızlar kendi dilleri dışında doğru düzgün dil bile bilmezler yani zorunlu olmadıkça.(Direkt bir fransızdan duymuştum bu lafı)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X