Şimdi Ara

İngilizce ögrenme hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • aklıma takılan bir konu vardı suan master yapıyorum mba olarak yakın zamanda biticek acilen ingilizce kursuna başlıyıcam en baştan ingilizceye yatkınlığım var en azından kavrama yeteneğim iyi kelime haznemde çok kötü değil sorun şuki ingilizceyi aktif kullanmadığımız ve okullarda iyi verilmedğinden çok özgüven yok yazanı anlıyorum az çok her neyse sizce iyi bi seviyeye kaç ayda gelirim ve hangi kursu tercih etmeliyim marka olarak



  • Kursa gitmeyi düşünüyorsanız dersleri günlük tekrar ve ek olarak sizin çalışmanız gerek 4 beceriye.
    İyi bir seviyeye(yani advanced) ortalama 8-10 ayda gelirsiniz.10 ayı geçiyorsa bir sorun demektir.
    Unutmadan belirteyim bu seviyeye gelseniz de akademik İngilizce öğrenmiş sayılmazsınız.Sanırım akademik İngilizce öğrenmek istiyorsunuz.Bu seviyeye geldikten sonra bu alanla ilgili çalışmalar yapmak gerek.Yazı tarzları,terim anlamlara çalışmak gerek.
    Unutmadan belirteyim kursa gitmeye bile gerek yok internet varken.Hele de İngilizce için bu kadar süper kaynak varken kursa gerek yok.
    Şu konuda bir bakın;
    https://forum.donanimhaber.com/bes-adimda-ucretsiz-ingilizce-ogren--120127902




  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam yorumunuz için teşekkür ederim inceledim biraz konuyu elinize sağlık uğraşmıssınız. öncelikle akademik değil ama güzel şekilde konuşmak istiyorum iyi bilen bi kaç arkadaşım ile de konuştum bu konuyu dediğiniz gibi tekrar ve belli saatlerimi ayırmamı söyledi. inanıyorum bu konularınız yeterlidir incelemeye devam edicem kurs işini tek nedenden istedim düzenli zorunlu gidiliyor biraz korkuyorum evden çalısırsam çalışma programını asarmıyım diye
  • Temelin varsa sakın kurslarda vakit öldürme. Speaking istiyorsan çok meşhur ve ücreti uygun siteler var. Kullanıyorum gayet memnunum. Gramerin zaten vardır. Writing için yine kendin çalışabilirsin. Yani nereden bakarsan bak kurs gereksiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leidenfrost

    Temelin varsa sakın kurslarda vakit öldürme. Speaking istiyorsan çok meşhur ve ücreti uygun siteler var. Kullanıyorum gayet memnunum. Gramerin zaten vardır. Writing için yine kendin çalışabilirsin. Yani nereden bakarsan bak kurs gereksiz.

    speaking için olan siteleri özelden yazabilir misiniz ?
  • Arkadaşlar şunun farkına varın artık,DİL ÖĞRENİLMEZ YAŞANIR.Hayatı formülize edemezsiniz..Anlar ve sahneler vardır, yaşarsınız..İngilizce konuşmaya karar veripte eğitim almaya başladığınız ilk gün,dilinizden ingilizce kelimeler dökülmüyorsa bu işte bi hata var demektir..Elbette her işin bir kuralı vardır ama kuralların altında ezilmenin de manası yok..Rahat olun ,anı yaşayın,bu dili sadece yaşayarak konuşabilirsiniz..Fazla edebiyata gerek yok..Senelerdir edindiğim tecrübeme dayanarak size bir link veriyorum,artık nasıl ingilizce konuşucam diye düşünmeyin,bana da dua edin..

    https://youtu.be/0nh_iGZI2xE

    İLK DERSTEN İTİBAREN KONUŞMAYA BAŞLIYORSUNUZ,
    SOHBET ORTAMINDA BİREBİR CANLI,YAZIŞARAK DEĞİL KONUŞARAK İŞLENİYOR DERSLER..
    ŞAŞIRMAYIN..DERS ÜCRETİ DE SADECE 10 LİRA..
    ÜCRETSİZ BİR DENEME DERSİ ALIN , GÖRECEKSİNİZ ARTIK İNGİLİZCE DİYE BİR SORUNUNUZ OLMAYACAK..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.