Bildirim
İngilizce MANGA okumak

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yer yer sözlük istiyor.. Bazen hiç birşey anlamadığım da oluyor. Tabi bu benim için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seviyesi ağır değil. Okuması kolaydır. Bilgisayardan okuyacaksan, translate açık olsun, bilmediğin kelimelere bakarsın -
peki önerebileceğiniz ingilizce manga var mı ben ingilizcem gelişsin diye de istiyorum bu yıl hazırlık okuyacam -
İngilizce seviyene göre değişir. Seviyen orta dereceyse yanında sözlük olmadan okuyamazsın ve bazı kalıpları anlaman zor olur. Fakat İmzanda ODTÜ BM yazıyor ki hazırlığı bitirdiysen hiç bir sorunun olmayacaktır. -
Mangapanda dan seç beğen al -
quote:
Orijinalden alıntı: Doqac.
İngilizce seviyene göre değişir. Seviyen orta dereceyse yanında sözlük olmadan okuyamazsın ve bazı kalıpları anlaman zor olur. Fakat İmzanda ODTÜ BM yazıyor ki hazırlığı bitirdiysen hiç bir sorunun olmayacaktır.
bu yıl hazırlık okuyacam -
O halde sana tavsiyem, bi sekmedehttp://tureng.com/ (sözlük) açarsın, manga okurken hazırlığa hazırlık yapmanın keyfine bakarsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cern'demuhendis
peki önerebileceğiniz ingilizce manga var mı ben ingilizcem gelişsin diye de istiyorum bu yıl hazırlık okuyacam
Başlangıç için basit animelerle başla strateji fikir gerektiren kafanı karıştırır,terlersin -
bilmediğin kelimeler olabilir fakat onun dışında pek zorlanmazsın -
gayet kolay ya, ben mangafoxdan okuyorum. sıkıntı yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X