Şimdi Ara

İngilizce konuşma dersi - Kitaplara bağlı kalmadan - İSTANBUL - Beylikdüzü, Avcılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çocukluğumun 6 senesi İngilterede geçti. Bu sebepten küçük yaşta dil aşılandığından, ana dil seviyesinde ingizcem var.

Annem Türkiye' nin sayılı İngiliz Dili ve Edebiyatı Profesörlerinden bir tanesi. Halen annem ile evde ingilizce konuştuğumuzdan benim unuttuğum herhangi bir bilgi olduğuna inanmıyorum.

4-5 sene Siemens' in SBS biriminde İngiltereden arayan müşterilere teknik destek veren bir çağrı merkezinde çalıştım. İngilizler, Türkiye' ye bağlandıklarını bilmedikleri gibi, bir ingiliz ile konuştuklarını zannediyorlardı. Ana dil seviyesinde İngilizce bilgimin bir kanıtı da budur.

Şu anda çalıştığım iş dışında ekstra olarak, büyük firmaların İngilizce tanıtım filmi seslendirmelerini yapıyorum. Güneydoğu Anadolu' da, tur otobüslerine konulan animasyon tanıtım filmlerini İngilizce seslendirmesini gerçekleştirerek, ingilizce bilen yabancı turistlerin ülkemizi daha iyi tanımasına vesile olduğum için ise ayrı bir mutluluk yaşıyorum.

Oxford Üniversitesi'nin yapmış olduğu Konuşma sınavından "DISTINCTION" diye tabir edilen en yüksek notu aldım ve bu başarım ile ilgili sertifikam mevcut.

Tüm bunlara rağmen konuşurken tense düşünüyormuyum sizce?...Yani buraya past tense mi gelecek acaba mı diyorum...Ya da siz, biz türkçe konuşurken ahngi zamanda konuştuğumuzun planını yaparak mı konuşuyoruz gerçekten?...Tabiki hayır...

Kitaptan bıktınız biliyorum, tense' miş, vocabulary'miş...Vocabulary maalesef gerekli...ama nasıl yazıldığı ilk etapta çok da önemli değil....Ne anlama gedliğini bilmeniz yeterli...

Past perfect tense'miş, Present Continousmuş, bu gibi tenselere takılmadan, size ingilizce bir ingiliz gibi nasıl konuşulur, bunu öğretmek istiyorum.

Çoğumuzun en büyük sıkıntısının; yazmaya ve okumaya gelince problem yaşamazken, dinleyip konuşma safhasında çektiği sıkıntı olduğunu düşünüyorum.

İşte bu noktada size türkçe düşünüp ingilizce konuşmamanız için ne gibi kalıpların olduğunu aşılamaya çalışacak, sıkıcı olmayan bir ders ortamı hazırlamak benim görevim.

Konuştukça nerelerde takıldığınızı ortaya çıkaracak ve çıkacak bu problemlerin üzerine giderek onlardan kurtulacağız.

Dersler ister evinizde isterseniz dışarıda bir cafede veya parkta olabilir.

Kitaba bağlı olmadığımız için herhangi bir mekana da bağlı olmak zorunda değiliz. Derslerimiz tamamen sohbet üzerine kurulu olacağından kağıt kaleme de ihtiyacınız olmayacaktır ancak yeni öğrendiğiniz kalıpları unutmamak adına not almanız tavsiyemdir.

Bunun dışında zaten bildiğiniz, yeni olmayan ingilizcenizi geliştirmek adına, telafuz üzerinde duracağız. Çok kısa bir zaman içerisinde eskisinden çok çok daha iyi ingilizce konuşmaya başladığınızda buna siz bile inanamayacaksınız.

Derslerimiz bireysel olabildiği gibi grup dersleri olarak da gerçekleştirilebilinir ancak 2 öğrenci bir öğretmenin olduğu ortam en ideal grup dersi olacaktır zira bu ders konuşma üzerine ve ne kadar kalabalık olursa başarı oranı o kadar düşecektir.

Detaylı bilgi almak isteyen veya soru sormak isteyen arkadaşlar bana özelden mesaj atabilirler.

Kendinize iyi bakın.

Sevgiler,
    Çağatay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cag_a_tay -- 7 Nisan 2011; 16:03:14 >

• Basliga ders verecegin sehrin adini da yazsan daha iyi olur, ogrenci bulman kolaylasir diye dusunuyorum. Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulparis

Basliga ders verecegin sehrin adini da yazsan daha iyi olur, ogrenci bulman kolaylasir diye dusunuyorum. Kolay gelsin
  • Merhaba,

Ders almak için konuşmak istiyorum ancak özel mailinizi bulamadım.
  • fiyat konusunda bilgi alsak daha iyi olur.
  • Arkadaşlar özel mailim

cagataytutunis@gmail.com

Bunun dışında ders fiyatı 60 TL saatidir. İki kişiyi geçememk kaydı ile ( dikkat dağılması olacağında daha fazla kişi tavsiye edilmez ) grup dersi verilebilinir. Bu durumda kişi başı 50TL ders ücreti alınır.

Dersler kitaba bağlı olmadan, ihtiyaçlarınız doğrultusunda konuşma üzerine odaklı olacağından ders saatleri 1 saati biraz aşabilmekte ( örneğin yarım saat civarı) ancak bu aşımlar için herhangi bir ekstra ücret talep edilmemektedir.

Ders almayı düşünen başka arkadaşlar varsa bana lütfen yukarıda vermiş olduğum gmail hesabı üzerinden ulaşsınlar.

Saygılarımla,
    Çağatay
  • Günceldir arkadaşlar!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.