Şimdi Ara

)>>)>>)İNGİLİZCE KONUŞABİLENLER LÜTFEN YARDIM EDİN (< <(<< (

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN BİR ANADOLU MESLEK LİSESİ MEZUNUYUM.HAZIRLIK OKUDUM GRAMER OLARAK ÇOK OLMASADA KENDİMDEN EMİNİM AMA BİR TÜRLÜ KELİMELERİ BİRARAYA GETİRİP KONUŞAMIYORUM BANA BİR SÖYLEYİN ŞU SORUNUMU HALLADEYİM LÜTFEN.KONUŞAMASSAM NE KADARDA BİLSEM BİR İŞE YARAMIYOR.BİR ÖNERİNİZ VARSA LÜTFEN SÖYLEYİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TECH-TR -- 7 Temmuz 2006; 14:55:56 >

• Valla bilader ben de biraz aynı dertten muzdaribim. Tek çaresi pratik, onu da akıcı konuşan sabırlı birini bulup yapmak lazım :)
  • HİÇBİR FİKRİ OLAN YOK MU ARKADAŞLAR? YUKARI

• ingilizce film izle , müzik dinle, oturup kendi kendine gününü yada bi olayı anlat, eğer bulabiliyosan bi yabancı arkadaş edin, yurt dışına git ( ki aslında kesin çözüm bu gerisi yalan) ...

speaking clup falan ayarlarsanda faydalı olur sanırım, bi ara british council ın vardı ,araştır bakalım belki dersanelerin falan bünyesinde vardır böle kulüpler .
  • pran varsa ingiltereye eğitime git.

yoksa, arkadaşın dediği gibi, ing. müzik, film, gazete'yle uğraş.

hatta yabancı forumlardada takılabilirsin.
  • yabanci sohbet sitelerine takil,
    buldugun her turistle konusmaya calis,
    altyazili film izle hicbirsey anlamasan bile hello yes no kelimelerini anlamaya baslayarak bildigin kelimeleri yakaliyarak ilerletiyorsun
  • kesinlikle ingilizce film izle.
    ben çok izliyodum. baya bi ingilizcem oluştu.
    konuşmalardan bir kaç kelime anlayarak mevzuyu kavrayabiliyorum.
    50.60 tane izlemişimdir. tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • muzik dinle...
    sozleri internetten bul ve sonra ezberlemeye calıs...
    bi sure sonra en azından duyduklarını anlayabildiğini farkedeceksin!
  • valla bende de aynı dert var..gramer iyi..sözcük haznesi desen oda var...ama konuşma yok.
    bencede ingilizce konuşan birisiyle pratik yapmak gerekiyor..
  • valla sağolun iyiki bu forum var bir sürü arkadaşımız ne güzel tavsiyeler alabiliyoruz.

Melik kardeş param olsaydı keşke gidebilseydim ama dediğin gibii bir fırsat bulursam kesinlikle gideceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.