Bildirim
İngilizce kelime öğrenme yöntemleri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
online oyunlarda ihtiyacım olan kelimeleri ezberlemek durumunda kalıyorum ve de oyun içerisindeki dialoglar ile yeni kelimeler öğreniyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ǻlucard
online oyunlarda ihtiyacım olan kelimeleri ezberlemek durumunda kalıyorum ve de oyun içerisindeki dialoglar ile yeni kelimeler öğreniyorum.
övünmek gibi yazmak istemiyorum öyle çokta iyi ingilizcem yok fakat okulda en iyi bilen bir kaç kişiden biriyim.okullar ve ilkokul 7-8. sınıftaki öğretmenim sayesinde öğrendim diyebilirim.
ama kelime eksikliğinden bazen takılıyorum.hala bana uygun bir yöntem bulamadım -
yabanci film indirip ingilizce alt yaziyla anlamaya calisiyorum engadget gibi yabanci sitelerde haber okumaya calisiyorum bazen evde tek basima ingilizce konusuyorum yarari oluyor
hocam ben telefonumda not uygulamasına yazıyordum, daha sonra widget olarak ana ekrana koyuyordum hep göre göre öğreniyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: _Kutup_Ayısı_
yabanci film indirip ingilizce alt yaziyla anlamaya calisiyorum engadget gibi yabanci sitelerde haber okumaya calisiyorum bazen evde tek basima ingilizce konusuyorum yarari oluyor
Evde tek başına nasıl İngilizce konuşuyorsun yav aydınlat bizi -
9gag'ta takıl baya işine yarar -
quote:
Orijinalden alıntı: iDenis
hocam ben telefonumda not uygulamasına yazıyordum, daha sonra widget olarak ana ekrana koyuyordum hep göre göre öğreniyorsun
telefon kullanmıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: GörkemAvcı1985
quote:
Orijinalden alıntı: _Kutup_Ayısı_
Evde tek başına nasıl İngilizce konuşuyorsun yav aydınlat bizi
cok tavsiye etmiyorum sizofreniye kayiyor uzun vadedeama bazen mesajlasirken yazdigim seyi kafamda ingilizceye cevirmeye calisiyorum o iyi bi yontem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: SellYourSoul
quote:
Orijinalden alıntı: Ǻlucard
övünmek gibi yazmak istemiyorum öyle çokta iyi ingilizcem yok fakat okulda en iyi bilen bir kaç kişiden biriyim.okullar ve ilkokul 7-8. sınıftaki öğretmenim sayesinde öğrendim diyebilirim.
ama kelime eksikliğinden bazen takılıyorum.hala bana uygun bir yöntem bulamadım
eşyaların üstüne ingilizce anlamlarını kağıda yazıp yapıştırın ya da odanızın duvarına ufak ufak kağıtlarla kelimeleri yazın yapıştırın. Ne kadar çok sıklıkta görürseniz o kadar zihninizde kalır diye düşünüyorum.
-
dota , hon vs oyna
film dizi izle o gelişir -
O kelimeyi 10 kere yazmak
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: iDenis
hocam ben telefonumda not uygulamasına yazıyordum, daha sonra widget olarak ana ekrana koyuyordum hep göre göre öğreniyorsun
telefon kullanmıyorum
-
İlgili olduğun alanda ingilizce kaynakları oku. Gitar tekniklerini yabancı forumlardan takip et mesela. -
Telefonunu ingilizce yap,her gün 1 tane ingilizce kelime ezberle,ingilizce altyazılı film izle,haberleri ingilizce okumaya başla bilmediğin kelimeleri translateden bul telefona not et,basit ingilizce kitaplar okumaya başla,
online oyunlar oyna devam edeyim mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alcatraz -- 24 Şubat 2013; 0:20:38 >
Zamanında bilmediğim kelimeleri post-it kağıtlara anlamlarını vs. yazıp dolabıma asıyordum. Bu şekilde haznem geniş. Benim sorunum "speaking"de konuşamıyorum. Cümle kuramıyorum. Fazla utangacım. -
arkadaşlar merhabalarquote:
Arkadaşlar sizde kendi yöntemlerinizi yazarsanız benim gibi ingilizce öğrenen arkadaşlar yardımcı olmuş olursunuz.
Ben google translate'i hep açık tutuyorum.bilmediğim bir kelime görünce direk oradan bakıyorum.yarı yarıya akılda kalıyor diyebilirim ama çok etkili bir yöntem değil maalesef.
http://www.youtube.com/user/TheCengizhoca/videos?flow=grid&view=0&sort=da
cengiz hocanın derslerini dinleyen oldumu hiç ? önerirmisiniz ben başlamayı düşünüyorum da. anlatış tarzı çok hoşuma gitti
http://forum.donanimhaber.com/m_65324458/tm.htm
buda bir arkadaş açmış sağolsun bayağı kaynak var yararlı olur umarım
-
Şu güzel program kelime öğrenmen için işe yarayabilir. Ben kurdum sürekli kelime sorup duruyor :)
Freehttp://www.gezginler.net/indir/easywords.html
EasyWords 1.8 işe yarıyor diyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damardangiren -- 24 Şubat 2013; 0:53:03 > -
teamspeak için speaking clublar var. onlara katılabilirsi. bayağı ilerler Ingilizcen
Google translate gibi direk kelimenin tr karşılığını veren sözlüklerden kelime öğrenemezsin. Sana tavsiyem İng - İng sözlük kullanmandır. Kelimeyi örnek cümlelerle, eş anlamlısıyla ve zıt anlamlısıyla destekleyen sözlükler sana cok büyük fayda saglar.
Bu yüzden bir dil bölümü mezunu olaraktan Longman Oxford Cambridge gibi sözlükleri şiddetle tavsiye ederim.
Benzer içerikler
- nazi emojisi
- parliament one
- bütün kanallar çekiyor show tv çekmiyor
- keko ne demek
- gürültü yapan komşudan intikam
- izafiyet teorisi nedir
- sodyum iyon batarya
- çay emojisi
- penis nakli
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X