Şimdi Ara

CBC ve kelime öğrenme hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.. tekrar tekrar ingilizceyi başlayıp bırakan biri olarak yeniden başlamak istiyorum.. eminim ki benim gibi aranızda çok kişi vardır..

    Lafı uzatmadan soruma geçmek ve yardımlarınızı esirgememenizi rica ederim.
    CBC derslerine başlamak istiyorum ve biraz bakindim.. Bu boşluk doldurma test gibi yerlerin gerekliliği var mı ? Yani ben kelimeleri öğrenip diğer sayıya geçsem olmaz mı ?

    Diğer soru ise kelimelerin anlamını bilmesen de oku diye söylenen söz var. Anlamını bilmediğimiz kelimenin öğrenme yolu nasıl oluyor herkes gibi bende merak içindeyim.. teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Cbc derslerine baktım. İlgi çekici konular işlenmiş. İleride bu kaynağı değerlendireceğim. Şu anda gramer öğrenme aşamasındayım. Boşluk doldurma gibi alıştırmalar yazma becerisine yönelik alıştırmalardır. Bu beceriyi ben olsam atlamazdım. Kelime anlamları konusunda ise ben grameri hallettikten sonra basit seviyeli kitaplardan başlayacağım. Kitapta bilinmeyen kelime ve eksik gramer yapıları varsa öğrendikten sonra kitabı inceleme yaparak okuma daha faydalı olduğunu düşünüyorum. 10 tane kitabı incelemeden öylesine okumak yerine 1 tane kitabı kelime bilgisinden, gramer yapılarına kadar inceleyip 10 defa okumak daha iyi bir gelişim süreci sağlar diye düşünüyorum.
  • Atlama bence 5 10dk ni alir kolay zaten ilk 120 ders

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.