Şimdi Ara

ingilizce intermediate seviyede... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
9.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 ayda intermediate oldun meraktan soruyorum
    Begginerdan-pre intermediate'e ne kadar sürede geçtin
  • quote:

Orijinalden alıntı: haciragipdayi

6 ayda intermediate oldun meraktan soruyorum

Beginner- elementary- pre intermediate..

olarak aldım kurları ve her kur 1,5 ay sürdü. haftaiçi 4 gün gittim.

amerikan kültür ü beğendim ama herşey sende bitiyor. ve birazda yetenek istiyor bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yılmaz1.

quote:

6 ayda intermediate oldun meraktan soruyorum

Beginner- elementary- pre intermediate..

olarak aldım kurları ve her kur 1,5 ay sürdü. haftaiçi 4 gün gittim.

amerikan kültür ü beğendim ama herşey sende bitiyor. ve birazda yetenek istiyor bence..

çok kısa sürede geçiriyorlar gibi geldi, beginnerden intermediate uzun bir süreç.
  • Hocam o kadar kısa sürede mümkün değil senin geçmen 3 ay sonra advanced mi olacaksın yani ? 1.5 ay sonra upper komik geldi bana biraz
  • Mesajim bulunsun. Ilerde isime yarar.
  • yav izle sen lost .
  • quote:

Orijinalden alıntı: infrablack

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: infrablack

Lost'a başlama pişman olursun.

LOST pişmanlıktır.

forumları biraz gezdim çoğunluk LOST izleyin yazmış.

LOST iyidir güzeldir hoştur, gayet te sürükleyici ama son bölümünde b.ka sarmışlardı, onun için LOST a karşı bi antipati oldu ben de

Alıntıları Göster
    Chuck izle hocam.Yada How i met you mother.Bunun gibi dizileri ingilizce alt yazılı izle zaten o seviyede anlarsın diye düşünüyorum.Basit dizilerden başla Supernatural olabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

quote:

beginnerdan başladım 6 ay önce şimdi intermediate seviyeye geldim. Bana önereceğiniz film - dizi nedir?

dili ağır olmayacak yani seviyesi intermediate anlayacak şekilde olmalı

ve size sorum şu: bu seviyedeyken altyazı ingilizce, konuşma türkçe olarak mı takip etmeliyim dizileri ya da filmleri ? yoksa tam tersi mi? yoksa ikiside ingilizce mi olmalı? önerilerinize ihtiyacımm var.

nasıl geliştirdin hocam.. bi soylermisin kurs/ videolarmı ??

kurs gidiyorum hocam amerikan kültür'e

ne kadar verdiniz hocam burada arkadaş teole milyarlar yatırdı ama. . .

• quote:

Hocam o kadar kısa sürede mümkün değil senin geçmen 3 ay sonra advanced mi olacaksın yani ? 1.5 ay sonra upper komik geldi bana biraz

eğer haftaiçi gidersen kurs süresi 6 hafta oluyor. ve bir kur sınav sonuçlarının açıklanmasıyla falan filan 2 ayda tamamlanmış oluyor. 2 ay diye düşünürsek bence hiçte kısa bir süreç değil haftada 4 gün 4 saat eğitim alıyorum 16 saat eder bir kur yaklaşık 96 saat yapıyor ki gün içinde conversation clublar oluyo orayada katılıyoruz.
  • 5 kur aldım ben yaklaşık 3 bin ödüyoruz. sınıftan 4 kişi ile gittik 5 kişilik bir sınftayız zaten bu arada KAdıköy Vip'deyiz.
  • ben advance seviyesini almadım çünkü toefl ağırlıklı bir kur olduğunu söylediler. Toefl düşünmüyorum su an için. oraya kadar gelebilsem düşüneceğimde alsam mı diye
  • how i met your mother

ingilizce intermediate seviyede...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illuminn -- 2 Şubat 2012; 22:34:19 >
  • Bakırköy Akd ye gidiyorum bende. Ekim başında başladık ve bir dahaki hafta pre-int başlayacak. Tabi ilk kurda 3 hafta ve ikinci kurda 2 haftalık ara vardı. Her kur 120 saat sürüyor. Başlangıç kuru yalnız 80 saatti. Eğitiminden memnun sayılırım. Yalnız iş kurstan çok hocalardaki özveriye bakıyor.

Tabi yılmazın dediği gibide kişisel çaba da önemli. Yurtdışındaki arkadaşım filmi Türkçe altyazılı izlemeyi bırak diyor. Hatta İngilizce altyazılı bile izleme diyor. Anlamıyorum dediğimde. Boşver anlama, anlasan hayatına ne katacak önemli olan kulağının alışması diyor. Kendisi bir filmi diziyi onlaca kez izleyerek dilini geliştirdi. Aslında kurslara çokta para bayılmaya gerek yok. pre-int den sonra sadece intermediate alırım. Sonrası kişinin kendisine kalıyor.

Eğer dinlemeyi geliştirmek istiyorsanız. Effortlessin mini storylerini tavsiye ederim. Yolda giderken bir tanesini otomatiğe alıyorum yol bıyu dinliyorum ve her dinleyişimde daha iyi anlıyorum ve hikayeye hakim oluyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

south park izle.

south park'ı peki nasıl izlememeli önerirsin ? yani ingilizce altyazı, türkçe konuşma olarak mı ? yoksa tam tersi mi

South Park'a pek bulaşmanızı tavsiye etmem. Karakterlere özel ses tonları var. Mesela Kenny'i anadili İngilizce olan birisi bile zor anlar

Eric Cartman'in sesi biraz çatallı. Bazı yerleri anlayamayabilirsiniz. Mr. Mackey bazı yerlerde çok karışık konuşur vs vs. Bunun gibi şeyler var. O yüzden daha düzgün bir dizi izlemenizi tavsiye ederim.

• pekala south parktan vazgeçtim :D o halde LoST vakti
  • quote:

Orijinalden alıntı: caiz2005

Bakırköy Akd ye gidiyorum bende. Ekim başında başladık ve bir dahaki hafta pre-int başlayacak. Tabi ilk kurda 3 hafta ve ikinci kurda 2 haftalık ara vardı. Her kur 120 saat sürüyor. Başlangıç kuru yalnız 80 saatti. Eğitiminden memnun sayılırım. Yalnız iş kurstan çok hocalardaki özveriye bakıyor.

Tabi yılmazın dediği gibide kişisel çaba da önemli. Yurtdışındaki arkadaşım filmi Türkçe altyazılı izlemeyi bırak diyor. Hatta İngilizce altyazılı bile izleme diyor. Anlamıyorum dediğimde. Boşver anlama, anlasan hayatına ne katacak önemli olan kulağının alışması diyor. Kendisi bir filmi diziyi onlaca kez izleyerek dilini geliştirdi. Aslında kurslara çokta para bayılmaya gerek yok. pre-int den sonra sadece intermediate alırım. Sonrası kişinin kendisine kalıyor.

Eğer dinlemeyi geliştirmek istiyorsanız. Effortlessin mini storylerini tavsiye ederim. Yolda giderken bir tanesini otomatiğe alıyorum yol bıyu dinliyorum ve her dinleyişimde daha iyi anlıyorum ve hikayeye hakim oluyorum.

Ayda kac ders ne ucreti ne kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ingilizce alt yazı ile ingilizce olarak izle çok akıcı ve tane tane konsuyorlar rahat anlarsın.

ayrıca eğlenceli bir çizgifilm
  • altyazı da dil de ıngilizce olsun. bored to death öneririm
  • takip
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.