Şimdi Ara

İngilizce Geliştirmek için Dizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu tür yabancı dili geliştirmek için öneri istenen çok konu var biliyorum ama seviyem daha düşük olduğu için , yeni konu açtım kusura bakmayın .

Öncelikle 17 yaşında lise üçe giden birine göre önerirseniz sevinirim , tüm sezonlarının altyazısını rahatça bulabileceğim , özel isimlerin çok fazla geçip kafamı karıştırmayacağı (Game of Thrones'da ki gibi yer isimleri, lakaplar) , akıcı , dili kolay ve son olarak da sıkmayacak dizi önerilerinizi bekliyorum .

Altyazılarda %60'ını anlasam yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tisuanzii -- 9 Haziran 2015; 17:00:56 >

• Vikings i öneririm
  • Lost, How I Met Your Mother, Friends, Prison Break
  • Bi yerde okumuştum 4 sezon yabancı dizi izlediğimizde ingilizcemiz %30 kadar gelişiyormuş söyleyim dedim tavsiye istiyosan How I Met Your Mother

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Who Am I -- 3 Temmuz 2015; 16:30:17 >
  • Kyle XY, ingilizcemi ona borçluyum.
  • Search and Rescue S kullanıcısına yanıt
    Hocam çok iddalı konuştunuz yahu , ben friends düşünmüştüm ama galiba buna başlamalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Search and Rescue

Kyle XY, ingilizcemi ona borçluyum.

hocam izlerken notlar filan alıyor musunuz?
    Ben bir kaç dizi izliyorum ama kelimeler pek kalıcı olmuyor.Konuşmalar filan.
    Yani sadece izlemekle olmuyor sanki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tisuanzii

Hocam çok iddalı konuştunuz yahu , ben friends düşünmüştüm ama galiba buna başlamalıyım

Hocam ana karakterin konuşmsı çok akıcı ve temiz geldi bana. İzleyeli baya oluyor. Bana da arkadaşım önermişti. Gerçekten faydasını gördüm listening anlamında özellikle.

@Richard Feynman: Not almadım hocam. Dediğiniz gibi sadece izlemekle olmaz biraz temel olması lazım. Ben diziyi izlerken bazı grammer eksiklerimi farketmiştim. Aklımda tutmuştum diziden sonra internetten o grammer konularına baktım. Öyle pek uğraş vermedim.
  • himym ingilizcemi ingilizce alt yazılı izlemeye borçluyum
  • friends bencede cok guzel ingilizce icin cok bilinmedik kelimelerle karsilamadim izledigimde ve konusmalar gayet anlasilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueShift -- 18 Temmuz 2015; 0:39:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • farklı tür diziler izlemek vocabi coşturuyor
  • Merlin ve Sherlock kesinlikle
  • Genelde Lost öneriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vikings, Prison Break, Fargo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.