Şimdi Ara

İngilizce CSB yazdım (devamı geldi 2)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • It was a cloudy day and it was raining. I woke up. Washed my hands and my face. I went to street and looked around but I didn't see anything. There wasn't anyone around. I turned back and went my mom's bedroom.
    "Hey mom, where is everyone?", I said. But my mom wasn't there! My dad, my brothers... They weren't around. I thought that they went to shopping center and I locked the door then I went to my car and I drove to shopping center. I arrived there but there wasn't anyone. "WHAT THE FCK IS GOIN' ON THERE?! WHERE THE HELL ARE THEY!", I thought. I was afraid. I didn't know anything. I turned back to my home and I unlocked the door. I saw an alien! I screamed. "WTF?!". I ran away. "WTF is this?!", I shouted. The alien was chasing me. I was still running. I didn't look back, just running. There was nothing in my mind, I was just running. I turned right at a corner and stopped. I looked around. There was a supermarket called BIM. I went in and hid. I was watching the alien but I saw they were 3! 3 aliens were trying to find out me. Maybe they killed others, but how could I left from thousands of people? "Why they want me?" I ran out and went to the street. They saw me. I saw a handgun on the ground and cock it. I put it to my brain and closed my eyes. I pull the trigger but nothing happened because the gun was empty. I throw the gun. "OK, I will survive and kill these mf aliens." "But how?... Wait. I've found!"
    "I've found." "found" "fo.."

"Hey Jack, Jack! What are you talking about? Are you good? "
    "Run away! Aliens are coming!"
    "Jack, you have seen a dream. Just a dream."
    "OK, I'm calm"
    "Good. I am going to kitchen."
    "OK. I will come."
    It was a dream... Anyway.

I washed my hands and my face then down the stairs. My mom was preparing breakfast. I was not sure, "What if the aliens were around? What if they will kill us?"
    I opened the door and looked around. There wasn't anything anormal.
    "OK, Jack. It was just a dream."
    I went to the kitchen and sat down. I had breakfast then went to my bedroom. I opened up an Eminem song and lied on my bed.

My mobile phone rang, it was secret number. I answered it:
    "Who are you?"
    "I'm agent X from CIA. We need your help. Go to the street. You'll see a black limousine. Get in the limousine, you will learn the details. You must tell us your decision until tomorrow night. Now open the door an go to the limousine."
    "What?" "Hey!"
    I went to the street and looked for a limousine. I saw it and got in. There was a man, he told me details

(beyler tıkandım bunu uzaylılara nasıl bağlayacağım yav. Neyse bir ara kafa yorarım ya da uzaylılardan vazgeçerim)

edit: @personalcomputer'un eklemesi:

...The man and I got out from the limousine. Limousine was in front of a cul-de-sac. He walked into a cul-de-sac. So,did I. He stopped to walk. He said that he was alien agent. He was contacting with the aliens. Agent said that: "Do not tell this! If you tell, I will have to kill you. No one knows it. Even CIA."

I thought for a second. Incidents which happened to me, were they intentional?

Agent pulled me hard, I looked him and he looked into my eyes. "I did it for you, I did it for the human race. The dream that you saw-it was planned. We wanted you to wake up. Wake up from your aimless sleep. Your family, your friends, your region- they are lying. Also, I have just lied. I am not agent. For you, my friend, for your salvation and liberation. There is no alien-for now. Do you understand me?" he said

I understood partly. Because I was in panic. I said "Yes, sir" with fear.

That man added: "My name is Joseph. Joseph Ericsson. Eric Joseph Ericsson."

To be continued...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VatandA.Ş. -- 17 Ağustos 2015; 21:17:12 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• and I die

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mitokondrinin yeğeni

and I die

Dostum hikaye oluşturma konusu değil bu. Bu sadece kendi yazdığım csb. Hikayeye katkı yapmak istiyorsan diğer konuya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Vena Portae

hazırlık mı okuyosun

Lise 2

Orijinalden alıntı: VatandA.Ş.

quote:

and I die

Dostum hikaye oluşturma konusu değil bu. Bu sadece kendi yazdığım csb. Hikayeye katkı yapmak istiyorsan diğer konuya

dostum bir gün kalkıyorsun ve dünyadaki herkes olmuş oluyor annen hariç. bime saklanıyorsun, uzaylılar seni yakalamaya çalışıyor ve yerden silahı alıp kafana takıyorsun, nasıl yapacağını düşünüyorsun ve bir şey buluyorsun. sonrasında uzaylıları öldürüp kimsesiz dünyaya hakim ol ama önce bimdeki bütün fıstıkları al

• bende kürtce yazacaktım yasak değil ise

quote:

quote:

and I die

dostum bir gün kalkıyorsun ve dünyadaki herkes olmuş oluyor annen hariç. bime saklanıyorsun, uzaylılar seni yakalamaya çalışıyor ve yerden silahı alıp kafana takıyorsun, nasıl yapacağını düşünüyorsun ve bir şey buluyorsun. sonrasında uzaylıları öldürüp kimsesiz dünyaya hakim ol ama önce bimdeki bütün fıstıkları al

Annem de yok yalnız. Baştan saçmaladım dimi ben. Ah senaryom olsa da düzgün bir şey yazsam..
    (orada tetiği çekiyorum ama silah boş bu yüzden savaşmaya karar veriyorum)

• Zebani yok uzaylı var. Okunabilir

quote:

hazırlık mı okuyosun

Lise 2

lise 2ye giden biri için ingilizcen çok iyi.dilcimisin?

quote:

quote:

quote:

and I die

Annem de yok yalnız. Baştan saçmaladım dimi ben. Ah senaryom olsa da düzgün bir şey yazsam..
    (orada tetiği çekiyorum ama silah boş bu yüzden savaşmaya karar veriyorum)

benim de aklima devam ettirecek bir şey gelmedi uzaylıları tanımıyoruz, ayağına çelme tak ve beynindeki çipi çıkar kendi hücrelerini kullanarak klonlama yap

• quote:

Orijinalden alıntı: Mütercüman

quote:

quote:

hazırlık mı okuyosun

Lise 2

lise 2ye giden biri için ingilizcen çok iyi.dilcimisin?

Sayısalcıyım ama yabancı dillere de ilgim var. Mühendis olmak istediğim için sayısal seçeceğim.

Orijinalden alıntı: Xanthochroid

Lan diğer konudan çalmışın hep.

Sıfırdan yazdım bilgisayarda not defterine. Ama konusu aynı olsun diye düşündüm o yüzden olabilir. Daha devam ettireceğim zaten ama ne yazacağımı bulamadım.

"First shalt thou take out the Holy Pin. Then, shalt thou count to three. No more. No less. Three shalt be the number thou shalt count, and the number of the counting shall be three. Four shalt thou not count, neither count thou two, excepting that thou then proceed to three. Five is right out. Once at the number three, being the third number to be reached, then, lobbest thou thy Holy Hand Grenade of Antioch towards thy foe, who, being naughty in My sight, shall snuff it."
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.