Şimdi Ara

İngilizce çeviri(burçlarla ilgil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sagittarius is an astrological sign, which is associated with the constellation Sagittarius. Under the tropical zodiac, Sagittarius is occupied by the Sun from November 22 to December 21, and under the sidereal zodiac, it is currently from December 16 to January 14. The opposite sign to Sagittarius is Gemini.

Sagittarius is the ninth sign of the Zodiac and associated with travel and expansion. Individuals born under this sign are thought to have a dynamic, ethical, humorous, generous, open-hearted, compassionate, and energetic character, but one which is also prone to pridefulness, foolishness, impulsiveness, impracticality, and superstition. In terms of anatomy, Sagittarius is said to rule the hips, thighs, and sacral area. In terms of geography, Sagittarius is linked with Spain, Arabia, Hungary,Mexico and Australia.

Sagittarians are said to like travelling, getting to the heart of the matter, freedom, laws and meanings, and the general "feel" of things. They do not like off the wall theories, being tied down domestically, being constrained, cooling their heels, and being bothered with details.

Physically, individuals born under the sign of Sagittarius supposedly tend to have a large and well-shaped skull, a high and broad forehead, a tall and broad figure, and fair hair.

In the past, the astrological sign of Sagittarius was strongly associated with higher learning, philosophy, human progress, religion, life hereafter, and God.

In mythology Sagittarius is often associated with the mythological figure of Bellerophon, from the Greek myth of Pegasus. Sagittarius is also associated with the Greco-Roman god Zeus/Jupiter and sometimes the goddess Tyche/Fortuna and the god Thor.

The most compatible starsigns with a Sagittarius are said to be Gemini, Libra, Aquarius, Aries and Leo

buyrun...Yarinki ödevTürkçesi hakkında tek bir fikrim yok.

nieaufgabe,Özgür,Citizen,HarryBlade,_VermillioN_,esdum,firtikk,I_love_DH, Metalli Head,ocisun,Mt.w3,Necoinside,m_e_t_a_l_ysm,mOnstEr.ay, OnuR SheHiT,serdarorcun93,diabolik191,sleep,d09ukan,emure,NGabbyNGaGe,0di,Gny,Rudecan
    Biz kimiz ? İşimiz ne ? Ne yapıyoruz ? Amacımız ne ? Örgüt müsünüz arkadaşım ?

You have to live before you die young...

• Çok mu zourLütfeen
    nieaufgabe,Özgür,Citizen,HarryBlade,_VermillioN_,esdum,firtikk,I_love_DH, Metalli Head,ocisun,Mt.w3,Necoinside,m_e_t_a_l_ysm,mOnstEr.ay, OnuR SheHiT,serdarorcun93,diabolik191,sleep,d09ukan,emure,NGabbyNGaGe,0di,Gny,Rudecan

• Hoca bu çok uzun, kimse uğraşmaz, şahsen ben artık kendi ödevlerimi yapmaktan kustuğum için uğraşamam. Ayrıca biraz konu ile ilgili önbilgi lazım, çünkü bazı terimler konuyu bilerek çevirmeyi gerektirir. Ya uygun şekilde çevirirsin ya çevirmeden olduğu gibi yazarsın.

İstersen çeviri programları ile şansını dene...
    Eğer birisi üşenmeyip çevirirse bişeyler ısmarlarsın artık :)

Kolay gelsin, selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un.real -- 20 Aralık 2006; 0:20:09 >
    Onun için inilerim.            Onun için inilerim.            Onun için inilerim.       
    Hannan Allah, Mennan Allah, Her dertlere derman Allah.
    Yunus Emre
  • quote:

Orjinalden alıntı: un.real

Hoca bu çok uzun, kimse uğraşmaz, şahsen ben artık kendi ödevlerimi yapmaktan kustuğum için uğraşamam. Ayrıca biraz konu ile ilgili önbilgi lazım, çünkü bazı terimler konuyu bilerek çevirmeyi gerektirir. Ya uygun şekilde çevirirsin ya çevirmeden olduğu gibi yazarsın.

İstersen çeviri programları ile şansını dene...
    Eğer birisi üşenmeyip çevirirse bişeyler ısmarlarsın artık :)

Kolay gelsin, selamlar...

yani bizim iş yaş. nE yapalm ööretmen hanım efendi çevirsin artık dimi işi ne
    saol ayrıca

• al baalım babayiit.....anca bu kadder oluyii.......

Takım yıldız yay burçuyla yay burçu ortak olan bir astrolojik işarettir.Tropikal zodyak yay burçunun altında 22 kasımda 21 aralıkta güneşle işgal edilir ve sidereal zodyakın altında halen aralık 16'dandır ocak 14'e. Yay burçuna karşıt işaret ikizler burçudur.

Yay burçu zodyak ve seyahatla ortak ve genişlemenin dokuzuncu işaredidir. Bir dinamik etik komik cömerte heartedi sevecen açmak için bireyler doğurdular , bu işaretin altında düşünülür ve enerji ilimi karakter fakat pridefulness budalalık düşünmeden hareket etme impracticalitye ayrıca yüzükoyun olan biri ve batıl inanç. Anatomi yay burçunun şartlarında sağrılara hükmetmeyi thighs ve kuyruksokumu kemiğine ait bölgeye söylenir. Coğrafya yay burçunun şartlarında ispanya arabistan macaristan meksikayla bağlanır ve avustralya.

Sagittarians ulaşmak seyahat eden hoşlanmayı konu özgürlük mevzuatlar ve anlamlar ve genel "hisset"in kalpına söylen şey. Yaparlar duvar teori varlık bağlı tüy domestically varlıkın açığında hoşlan topuklarını soğutmayı yapmaya zorla ve varlık ayrıntılarla meraklandırdı.

Bir geniş ve kafatasını biçimlendiren iyi bir yüksek ve enli alına sahip olmak için fiziksel olarak bireyler doğurdular , yay burçunun işaredinin altında varsayılarak meyleter bir uzun boylu ve enli şekil ve adil saç.

Geçmiş astrolojikte yay burçunun işaredi güçlü felsefeyi öğrenen daha yüksekle ortaktı insan ilerleme din hayat bundan sonra ve tanrı.

Pegasusun yunan midinden bellerophonun mitolojik şekliyle mitolojide yay burçu sık sık ortaktır. Grekoromen tanrı zeus/jupiterle yay burçu ayrıca ortaktır ve bazen tanrıça tyche/fortuna ve tanrı thor.

Bir yay burçuyla en uyumlu starsigns ikizler burçu terazi burçu olmayı kova burçu koç burçu ve aslan burçuna söylenir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.