Şimdi Ara

ingilizce bölümden türkçe bölüme geçmek[acil]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar..yıldırım beyazıt universitesi %100 ingilizce bilgisayar mühendisliğini kazandım.geçen sene hazırlık sınavına girdim, geçemedim bir sene hazırlık okudum.hazırlık sonunda da gecemedim 2 ay yaz okulu okudum..ondan da gecemedim..Türkçe bölüme gecmek istiyorum..böyle birşey varmış, ösym nin sitesinde aradım bulamadım ..Bilgisi olan bilgilendirebilir mi acaba

• VAR HOCAM OSYM TERCIH KILAVUZUNA BAK BOLUMUN HANGISIYSE ONA AIT MADDELERE BAK KILAVUZDAN :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baktim , beyler %30 ingilizce bolumlere bile gecilmiyormus..oyuzden turkce bolume gecmek mantiksiz.S dedigin gibi klavuzda yaziyor hersey

• quote:

Orijinalden alıntı: abksystem32

baktim , beyler %30 ingilizce bolumlere bile gecilmiyormus..oyuzden turkce bolume gecmek mantiksiz.S dedigin gibi klavuzda yaziyor hersey

HOCAM ZATEN TURKCE BOLUME GECMEK ISTIYORDUN?

• quote:

selam arkadaslar..yıldırım beyazıt universitesi %100 ingilizce bilgisayar mühendisliğini kazandım.geçen sene hazırlık sınavına girdim, geçemedim bir sene hazırlık okudum.hazırlık sonunda da gecemedim 2 ay yaz okulu okudum..ondan da gecemedim..Türkçe bölüme gecmek istiyorum..böyle birşey varmış, ösym nin sitesinde aradım bulamadım ..Bilgisi olan bilgilendirebilir mi acaba

Guizanın sınava giren versiyonu..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfun14780

quote:

baktim , beyler %30 ingilizce bolumlere bile gecilmiyormus..oyuzden turkce bolume gecmek mantiksiz.S dedigin gibi klavuzda yaziyor hersey

HOCAM ZATEN TURKCE BOLUME GECMEK ISTIYORDUN?

turkce bolumden kastim %30 ingilizce bolumler..zaten muhendislikte yuzde yuz turkce bolum az ve hep eften puften uniler.bilmiyorum ama burda yuzde otuzada turkce diyorlar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.