Şimdi Ara

İngilizce bölüm zorluyor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Top üniversitelerden birinde bilgisayar mühendisliği bölümü okuyacağım.Hazırlık sınavını A ile atladım.Ama hala derslerde zorlanır mıyım diye kaygılıyım.Özellikle BBC'de aksağanla konuşan spikerleri pek anlamıyorum 2 3 kez dinlemem gerekiyor.

Sorum şu,bu üniversitelerde okuyanlardan hiç bu konudan yakınan kişi var mı? Neler tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED900F1A7 -- 16 Eylül 2021; 15:51:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok problem olmuyo. Sadece 1. Sınıfta fizik ve kimya havuzlarında biraz problem olabiliyor. Sorular uzun olduğu için, terminolojiye ve soru soruş tiplerine çok hakim olmadığın için ama zaten 2 3 4. Sınıf derslerinin terimlerinin orijinalleri ingilizce olduğundan türkçeye göre daha rahat oluyor hatta bence. Yabancı kaynaklardan yararlanmada kolaylık sağlaması da cabası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de top üniversitelerin birinde bilgisayar mühendisliği okuyacağım. Bu sorun olur diye muafiyete girmedim direkt seviye belirlemeye girecem. Alışırsın heralde zamanla.

• airplanebender A kullanıcısına yanıt

hazırlıkta da fazla öğretmiyolar diye biliyorum mesleki ingilizeyi zamanla kendin alışıyormuşsun hep aynı terimler kullanılıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiijii -- 16 Eylül 2021; 16:29:26 >
  • jiijii kullanıcısına yanıt

Orası öyle ama hazırlık = kendini geliştirebileceğin ve rahat olabileceğin bir yıl ben zaten b2 seviyesindeyim hazırlık sorun olmayacak ama daha iyi ingilizce, bolca kitap okumak ve yazılım dili öğrenmek açısından güzel olacağını düşündüm.

• airplanebender A kullanıcısına yanıt
    Mantıklı hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • A ile atladıysan bir şey olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.