Şimdi Ara

ingilizce bilen baksın hele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aliexpressten flash disk sipariş ettim ama satıcı adam bana ingilizce mesaj atmış translate yaptım hiçbirşey anlamadım. ingilizcesine güvenen bana yardımcı olabilir mi ?

Hi dear friend,
    thanks so much for your appreciation, we have sent the items. The package will be in your country soon, but it takes time for clearance and dispatch, if you do not receive it in 60 days (Brazil is 90 days), we will refund you full money, 60 days is allowed by aliexpress, so we will not accept any dispute that if buyer do not receive the package WITHIN 60 days

http://www.17track.net/zh-cn/
    friend,it won't be so fast to track the information online,it usually needs 7 to 15 days, thanks so much for your kindly understanding

• urunleri gondermisler , paket yakinda ulkenize girer fakat elinize gelmesi vakit alabilirmis. 60 gunde size ulasmazsa para iadesi veriyorlarmis. urunu takip etmek 7 ila 15 gunu alabilirmis bu arada haberin olsun.
  • Sevgili arkadaşım

Degerimizi bildiğin için teşekkürler. Ürünleri gönderdik. Yakında ulkende olur. Ama gümrük izni ve sevki biraz zaman alabilir. Eğer 60 gün içinde teslim almazsanız ( brezilyaiçin 90 gün) paranızı olduğu gibi geri iade edicez. 60 gün aliexpress tarafından izin verilen süre bu yüzden herhangi bir tartışmayı kabul etmiycez eğer alıcı paketi 60 gün içinde teslim almazsa

Ikinci paragrafta geliyor yolda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım bilgilendirme kısmını internetten izlemek hızlı değil 7 ila 15 gün arasında sürebiliyor anlayışınız için teşekkür ederim

Bilgilendirme kısmı sanırım kargo takibi vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce bilen bakabilir mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.