Şimdi Ara

ING Turuncu Ekstra - Digiturk Play Taraftar paketi hediye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
6
Favori
12.997
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yasa gereği bireysel müşterilerden hesap işletim ücreti alınmıyor. Hesap açılışı için de bir ücret alınmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smarta yükseltmek nedir?

ben digitürk play uydudan degil internetten izlenir diye biliyorum. bazıları uydu gibi yazmış öyle mi degil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qqqqqq0 -- 21 Eylül 2019; 13:28:58 >
  • ironblood kullanıcısına yanıt
    Prkı ınternetten actırabılıyormuyux hocam?

• gomez_10 G kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam.
  • qqqqqq0 Q kullanıcısına yanıt
    4 ekranla playi smart tvden izleyebiliyorsunuz. Uydu degil ama smart tv ile internet sayesinde direk ekrana geliyor

• geniusm38 G kullanıcısına yanıt
    Yukseltme en son yapiliyor kullanmaya basladiktan sonra.
    Daha sonra da yapabilirsin

• 120 liraya tüm maçlara. 190 liraya tüm maçlar + smart tv yükseltilebiliyor. Sadece smarta yükseltme yapmıyorlar. Hiç yapmıyoruz dediler ama sayfalarında mevcut.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen ben de faydalandım bu kampanyadan, üzerine 190 TL verip TV'ye de açtırdım. Görüntü kalitesi uydunun bir tık altında.
  • Öncelikle 750 tl yi hangi hesaptan harcayacağız fark eder mi? İki hesap var.

Birde smarta yükselmeyi neden yapıyoruz? bilgisayardan tv ye aktarmada netlik kaybı mı var denediniz mi acaba?

Son olarak diğer takımlarda ve şampiyonlar liginde açmaz mı?

• qqqqqq0 Q kullanıcısına yanıt
    Sadece kendi takiminin lig maclarini izliyorsun. Diger maclarda kanallar kapaniyor. Şampiyonlar ligi uefa ingiltere vs yok. Ama tff 1.lig maclarini da izleyebiliyorsun. Mac olmadigi zaman da kanallari izleyebiliyorsun. Yükseltme yapilabiliyor. 120 tlye tum super lig. 192 tlye tum super lig + smart tv uygulamada izleme yapilabiliyor. Ben yukseltmedim simdilik. İndirim veya kampanya teklifi gelirse yaparım yukseltme. Smarttv uygulamada izlemek isterim aslinda direk smart tvdeki programdan açıyorsun goruntu ve hizmet daha iyi oldugu icin tercih nedeni

• Ben şimdi alsam sezon sonuna kadar mı izleyebilecem yoksa diğer senenin bu ayına kadar olan maçlara kadar mı? Bir maddede 360 gün kanallar açık kalacaktır diğer maddede 2019-2020 sezonu maçlarını izleyebilirsiniz diyor. Kampanyaya katılmayı düşünüyorum bu konuda bilgisi olan var mı?

• Cibernao kullanıcısına yanıt
    Bende paket var. Ben aldım. Sezon sonuna kadar süresi var. Tam bir yıl diyor ama verdiği paket mayısta bitiyor. Gs ve bjk ortak olmak isteyen özelden mesaj atabilir.

• Sizce alınır mı ? Tv de kullanabiliyor muyuz normal uydu gibi ? Diğer sorum ise farkını verip tüm spor kanallarını açtırabiliyor muyuz ?
  • exclbr kullanıcısına yanıt
    açtırabilirsin

• Bende aldim ama smart tv eklemeyi veya tum takimlari musteri hizmetleri yapamiyoruz dedi. Internet sitesinde paketlerimde de teklif çıkmıyor. Siz nasil basardiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Almıştım ama değmezmiş.

Bir kere yayın çok geriden geliyor, yaklaşık 40 saniye falan. Yani tamam 10 sene önce böyleydi ama artık bu devirde ayıp yani, halen bir çözüm bulamamışlar.

Aynı binada, yakınlarınızda maçı izleyen varsa gol seslerini çok önceden duyup bütün keyfi kaçıyor.

Ayrıca sadece bir takımın maçlarını izleyebiliyorsun, diğer hiçbir maç yok.
    Normal TV kanalları yok.

TV'de izleyemiyorsun. Sadece bilgisayar ve cep telefonu.

Yani hediye vermelerinin sebepleri yukarıda. Normalde 100 TL bile para verilecek bir şey değil.

İptal ettirmek istemiştim ama olmuyormuş, mecburen katlanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsurvive

Bende aldim ama smart tv eklemeyi veya tum takimlari musteri hizmetleri yapamiyoruz dedi. Internet sitesinde paketlerimde de teklif çıkmıyor. Siz nasil basardiniz
    Ben de birkaç ay önce sormuştum, olmuyor demişlerdi.

Beş para etmez bir şeymiş bu hediye taraftar paketi.
  • Devam ediyormu bu kampanya axaba

• bunun için ayda 750 tl harcama yapıyoruz ,maclar oynanmıyor hala harcama yapmak lazımmı tahaut sonuna kadar ? uygulama da goremdim sozlesmeyi simdi?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.