Şimdi Ara

ING Turuncu Ekstra - Digiturk Play Taraftar paketi hediye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
6
Favori
12.997
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende de artık gözükmüyor. Bitirmişler kampanyayı anlaşılan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kampanya bende gözüküyor ama play değil normal digi olarak çıkıyor mobil appte.

Ayrıca ber ay 750tş harcamanız lazım. 250tl alıyorlar güvence bedeli, her ay 750 harcarsanız 12 sonunda 250tlniz geri veriliyor.

750 harcamazsanız:
    Harcama sözünün yerine getirilememesi durumunda, güvence bedelinden, harcama sözünün yerine getirilemediği ilk ay için 100 TL, 2. ay için 100 TL, 3. ay için 50 TL tahsil edilir.

720p kalite için değer mi?

• Şuan yıllık taraftar paketinin 3 ekran standart fiyatı 12x39 TL'den 468 TL'ye geliyor yıllık. Aslında bu kampanya ile taahhütü en baştan yakacak şekilde vererek almak bile mantıklı oluyor.
  • görüntü kalitesi bazen çok düşük oluyor diye şikayet var, ben sırf bu yüzden almasam mı acaba diye düşünüyorum
  • Bu kampanya değil kazıklama görmüyormusunuz

• radko kullanıcısına yanıt
    neden hocam ? alsam mı diye düşünmekteyim açıkçası ama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: naal1993

Bu mesaj silindi.
    Banka kartı hocam aidat yok, ama yeni açacaksanız kampanya çıkmayabilir... alsak mı kampanyayı ne diyorsınuz platformun kalitesine, iptv almayı düşünüyorum
  • Kampanya bende gözükmüyordu. Müşteri hizmetleri ile görüştüm 5000 kişilik kontenjanla sınırlı olduğunu ve dolduğunu iletti. Hiçbir yerde bu şekilde bir ifade yer almıyor kampanyanın siteden kaldırılması veya kontenjanla sınırlı olduğunu belirtmiş olmaları gerekiyordu.

• awsedrzxc A kullanıcısına yanıt
    3-4 kredi kartın varsa, ee her ay farklı bir banka, 4x100'e , 50 veriyor, böyle düşünürsen , aslında çok da karlı değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcakiltas

Kampanya bende gözükmüyordu. Müşteri hizmetleri ile görüştüm 5000 kişilik kontenjanla sınırlı olduğunu ve dolduğunu iletti. Hiçbir yerde bu şekilde bir ifade yer almıyor kampanyanın siteden kaldırılması veya kontenjanla sınırlı olduğunu belirtmiş olmaları gerekiyordu.
    az önce aldım hocam. Turuncu ekstra kısmına girdim gözüktü. uygulamadan çıkıp tekrar girdim gözükmedi. az önce tekrar girdim gözüktü kodu aldım aktive ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Bu kampanya değil kazıklama görmüyormusunuz
    kazık olan nedir ? cepten para çıkmıyor ki. hoşgeldin faizi için zaten 750 harcıyordum
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Ben de birkaç defa denedim gözükmüyor. Herkese açık değil anlaşılan arka tarafta nasıl bir kısıtlama varsa artık.

• Dün ing'de ilk kez hesap açtım ve turuncu ekstraya katıldım. Dün mobil uygulamada gözükmüyordu ama bu sabah kampanyalarda gözüktü ve ben katılabildim. Şubedeki çalışan kampanyalar bir gün sonra aktif olur demişti zaten.
    Süre sınırı yok, stok sınırı olduğu kampanya sayfasında belirtilmiş. Hala alınabiliyor yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: awsedrzxc

görüntü kalitesi bazen çok düşük oluyor diye şikayet var, ben sırf bu yüzden almasam mı acaba diye düşünüyorum
    İlla Türksat kurulumu yapmak gerekmiyor diye hatırlıyorum. Turksatta SD görüntü kalitesi. Digi uydusu eutelsat kurulumu yaptirirsaniz sıkıntı yaşamazsınız HD kalite. Ancak apartmanda falan eutelsata bakan ayarlı anten yoksa onun için de ayrı ücret alıyorlar diye hatırlıyorum. En azından kampanya başında böyleydi. Şimdi ne olmuştur bilemem.

• Kampanyaya katilip 120 lira farkla tum takim maclarina yukselttim. Smart tv yukseltmesi de var onu yapmadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sem1905

Kampanyaya katilip 120 lira farkla tum takim maclarina yukselttim. Smart tv yukseltmesi de var onu yapmadim.
    merhaba hocam

kod alacam kodu girdikten sonramı yükseltme yapılıyor nerden nasıl yaptınız teşekkürler müşteri hizmetlerindenmi sistem üzerinden mi ?

teşekkürler
  • DhAk kullanıcısına yanıt
    Hesap acmanın yıllık vb ucretı oluyor mu?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.