Şimdi Ara

ING - Renault F1 Team

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ING - Renault F1 Team

Sezonun başlamasına az bir süre kaldı artık ve kesinlikle bu işten çok zevk alacağız. ister birinci olalım ister sonuncu, yeterki yarışalım. bu yıl Ferrari gibi sevinmek de mümkün Spyker kadar üzülmekte mümkün olucak. ne olursa olsun alın terimiz le yarışları bitireceğiz. önemli olan şu ki hiç kimse keyfe keder çalışmıyor ve onlar saygıyı hakediyor;

ING - Renault F1 Team

ING - Renault F1 Team

• sanki yeni bir takım. renault da o kadar şey değiştiki.
  • eline sağlık fisico
    benim Toyota topicimden sonraki ikinci takım topici
    uamrım diğer takım taraftarlarıda açar böyle topicler
  • biraz katkım olsun
    ilk resim fisico'nun,barcelona testlerinden
    ikinci resim heiki'nin,valencia testlerinden

ING - Renault F1 Team

ING - Renault F1 Team

• eyvallah sanctus :) ve evet muribbi dediğin gibi renault artık yepyeni bir takım ve yeni bir takım tutuyoruz :)
  • Kovalainen takibimde görelim bakalım onu. bahreyn'de ki kazadan sonra çıkışı bence işaret veriyordu. liuzzi gibi beni boşuna umutlandırmaz umarım.

bu arada reno aynı reno. renkler ise güzel olmaya başladı. sıralamada ki laciverti tercih ederdim ama bu da cazip. aracın arka karoserinde ki turuncuyu atsanız eski mavinin yerine beyaz gelmiş olacaktı. durmamışlar arkaya turuncu eklemişler.biraz da çıkartma.o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 2 Mart 2007; 10:46:10 >
  • öncelerde demiştim Reanult'nun renkleri maviye alışan bizler için kolay kabul edilecek bişey değil, ama gittikçe sindire sindire güzel gelmeye başlıyacak bu renkler, çünü turuncu ve beyaz birbirine uyum içinde olan renklerdir. en çok farkedilen renklerdir zaten kendileri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fisichella Renault'nun gelişiminden memnun

ING - Renault F1 Team

Giancarlo Fisichella, Renault'nun, şu an için her ne kadar Ferrari ve McLaren'ın hızına yetişememiş olsa da, Bahreyn testlerinde gerçekleştirdiği ilerlemeden memnun olduğunu ifade etti. Bahreyn testlerinin, özellikle son haftanın Renault açısından oldukça verimli geçtiğini söyleyen Fisichella, "İlk günden son güne kadar araçta kaydedeğer bir ilerleme gerçekleştirdik. Bu, bundan sonrası için olumlu bir işaret" dedi.

Özellikle denge ve araç ayarları üzerinde önemli iyileştirmeler yaptıklarını belirten Fisichella, Renault'nun ilk testlerdeki pozisyonuna göre daha rekabetçi göründüğünü söyledi.

İtalyan pilot, "Tabii hala Ferrari'nin gerisindeyiz. Bu hafta çok yüksek bir performans sergilediler. McLaren da kısmen bir ilerleme kaydetti. BMW de rekabetçi bir takım. Fakat biz de önemli ilerlemeler kaydettik" dedi.

Son iki sezonu şampiyon olarak kapatan Renault'da mevcut gelişmelerden yine de tümüyle mutlu olamadığını ifade eden Fisichella, takımın eski hızına yetişmesi için yoğun şekilde çalıştıklarını bildirdi.

Fisichella, "Takımda güzel bir atmosfer var, motivasyonlar yüksek. Peki herkes mutlu mu? Hayır. Tatmin olmuş değiliz. Çünkü ancak önde olduğumuz da kendimizi mutlu hissedebiliriz" dedi.

Herşeye rağmen takımda herkesin özverili ve yoğun bir şekilde çalıştığını belirten Fisichella, "Bu hafta Heikki'nin aracını tamir etmek için pistte nasıl çalıştıklarını görmeniz gerekirdi. Fabrika açısından da yeni gelişmeler gerçekleştirdik. Yani herkes elinden geleni yapıyor" diye konuştu.

Renault'nun sezonun açılış yarışı olan Melbourne'deki hedefinin podyum finiş olması gerektiğini vurgulayan Fisichella, "Aracın güvenirliği şu an için iyi. Açılış yarışlarında bu önemli bir artı olabilir" dedi.

TurkiyeF1.Com

• Renkler güzel olmuş ama. Sürekli aracın rengini değiştirmek çağrışım yönünden sakıncalı. Geçen seneki McLaren renklerinin bir şeyi hatırlatmaması gibi.
  • vala ben takımımı tüm renkleriyle seviyorum. tıpkı bir tifosinin ferrariyi sevmesi yada bir macca'nın mercoyu sevmesi gibi ;)
  • Eskisinden güzel renkler iyi bir çalışma olmuş. Fakat bir de uzaktan görmek lazım. Güneş vurunca veya gölgede. Onu da yarışlar başlayınca izleriz.
  • bu sene elimizden geleni yapıp alnımızın akıyla başaracağız bu işi inşallah. Forever Team Renault.

fisico arkadaşım konu için ellerine sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: jamesjoice

Renkler güzel olmuş ama. Sürekli aracın rengini değiştirmek çağrışım yönünden sakıncalı. Geçen seneki McLaren renklerinin bir şeyi hatırlatmaması gibi.

Bunu biraz açıklarmısın. Neyi çağıştırmıyor. Gümüş oklar dendimi mclaren akla geliyor. Aracın rengine bakınca gümüş renklerini görüyoruz. Yani aklınca Mclaren a sataşmak mı istiyorsun. Bunu anlayamadım.
  • bence arkadaş sataşmak amaçlı dememiştir onu, sadece bi sitemdir.
  • sarman61
    Eski McLaren gümüş rengindeydi. Şimdikilerde ise gümüş olmayan her renk var. Her viraj dönüşte gelen aracı anlardık.
    Şimdiki renk ise parlamıyor, asfalt renginde arada rengi gölgeleyen kırmızıları görüyorsun sadece.
    Yenilik her zaman güzellik getirmiyor derken bunu örnek verdim.
    Simge çağrışım demek değildir. Bütünlük önemli. "gümüş ok" falan da bulamıyorum çarpıcı olacak. Bu resimlerde de gri hakim değil. Alaca bulaca bir tasarım oluşmuş. Hiç de eskisi gibi parlamıyor. Boyayan adama öyle görünmüş olabilir bana görünmüyor.
    http://f1.gpupdate.net/en/photolarge.php?photoID=69284&catID=10
    http://f1.gpupdate.net/en/photolarge.php?photoID=69307&catID=10
    http://f1.gpupdate.net/en/photolarge.php?photoID=69240&catID=10

quote:

Yani aklınca Mclaren a sataşmak mı istiyorsun.

"aklınca" ifadenizi oldukça kaba bulduğumu belirtmek isterim. İnsanların aklını tahfif etmek bence biraz fazla cüretli oluyor. Oysa lafzı doğru anlayabilmek akılla ilintilidir. Burada sosyal hayatımızdaki kimliklerimizle bulunmuyoruz.
    İfadelerimde suçlayıcı, dalga geçici bir hava yok. Sadece bir görüşümü belirttim.
    Bu forumda herkesin bir şeylerden nem kapmasından da sıkıldım.
    Futbol taraftarlığından bir farkımız kalmadı.

• sarman61, "Gümüş Oklar" ifadesini duyunca ya da okuyunca benim aklıma McLaren değil Mercedes geliyor. McLaren'in rengi gümüş değil turuncudur. McLaren' ın o gri renkleri West' ten geliyordu.

McLaren' in geçen yılki aracını gördüğümde "parlayıp, göz alacak, tehlikeli olacak, ayrıca güzel değil" demiştim. Parlayacağı konusunda yanılmışım, ama güzel olmadığı konusunda haklıymışım. Zira aynen jamesjoyce' nin belirttiği gibi asfalt rengini alıyor ve çok kötü görünüyor. West' ten gelen renkler kalsaydı çok daha iyi olacaktı. Özellikle 1999 ve 2000 yılındaki McLaren' ler tasarım ve renk uyumu açısından bana hep çok güzel görünmüştür.
  • gumus ok tabırı 50lılı yıllarda mercedes ın gp serısını kasıpkavurdugu yıllarda mercedes ıle butunlesen bır degımdır.
    challenger,bende senınle hemfıkırım gecen senekı renkler tam bır kabustu.ben asvalt rengı degılde, asvalt uzerınde zıft rengını yansıtmasıyla hamam bocegıne benmzetmıstım neyse..
    bana kalırsada 2000 yılındakı renk uyumu ıyı ıdı ama ben marlboro lu yıllardakı sası yıde begenıyorum.plandan bakıldıgında marklboro paketıne benzıyordu
  • evet hatta o zamanlarda Mercedes'in yaptığı bi Silver Arrows lakablı F1 otomobili hala yüzyılın en güzel F1 otomobili olarak bilinir.

ING - Renault F1 Team
  • R27 Masaüstü Resimleri (HQ)
     ING - Renault F1 Team
     ING - Renault F1 Team

ING - Renault F1 Team
     ING - Renault F1 Team

ING - Renault F1 Team
     ING - Renault F1 Team

• _fisico_, güzellik görecelidir. Evet F1 Racing onları en güzel olarak seçmiş ama ben nedense hiç ama hiç beğenmedim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.