Hazırlık bitti hayvan gibi kasıyoz yine < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öldüğüm günpesederim -- 24 Temmuz 2024; 14:58:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hazırlık bitti hayvan gibi kasıyoz yine < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öldüğüm günpesederim -- 24 Temmuz 2024; 14:58:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hangi okulda okudun hazırlığı Ve şuan tahmini seviyen nedir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afurkan72 -- 24 Temmuz 2024; 15:11:54 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
sabancı b2 şuan seviyem < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dil bilgisi + kelime + film izleyebilirsiniz film izlerken durdurunuz replikteki cümleyi kendiniz tekrar söyleyiniz. Cümledeki bilmediğiniz kelimelere bakıp not alabilirsiniz. Filmden zevk almayacaksınız ama öğrenirsinirsiniz test atolyesi var youtubede oraya bakabilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YDS veya TOEFL vs ile ölçtün mü yoksa tahmini mi söylüyorsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yds toefl elae yök-dil aklına ne gelirse girdim hepsine ölçtüm < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yok hocam hazırlık bitti 1 e baslıcam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YDS yökdil TOEFL vs kaç geldi Yani eğitimin kalitesi nasıldı diye mukayese etmek için soruyorum Yanlış anlama < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yds 6 ay önce 85 ti toefl 78 di çok para gidiyor diye en son okulun sınavına girdim geçtim ordan. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YDS iyiymiş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |