Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
6.607
Cevap
125
Favori
603.583
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
18 oy
Giriş
    fiyatlamadan kastınız nedir? gidip birebir görüşmek mi? alt sınır olmadan sitelerinde açıkça %3 üstü faiz belirten bir banka görmedim. 100 bin tl üzeri gibi alt sınırlar ise beni aşar :)

Orijinalden alıntı: radko

Anladım hocam ben günlük sandım ing krallığını koruyor o zaman

maalesef. temmuzda süre bitiyor, ağustos sonuna doğru çocuk doğacak, onun adına hesap açana kadar aradaki sürede ne yapabilirim diye düşündüğümden araştırıyorum bende bu aralar. şimdilik yukarıda bir arkadaşın bahsettiği akbank 3 ay %13 benim açımdan en mantıklısı gibi...
    Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu memleket tarihte Türk'tü, o halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.

• Hanimla ayni zamanda e turuncu actim daha 1 sene dolmasına iki ay var benimki 13.5 günlük devam ederken hanımın bugün farkettim 6 gündür 12.5 ten devam ediyor. Neden farklı oran uygulamaya başladılar. Böyle durumda olanlar varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün şubelerine gittim illa internetten başvuru yapmanız gerekiyor dediler. Siz turuncu hesap açın ben sonradan internetten başvurup e-turuncuya geçeyim dedim. O zaman faiz oranı 1 yıl geçerli olmaz dedi çalışan görevli. Bende gittim finansbanka 14.6 oran verdi(Enpara değil) Dedim iyi ki açmamışlar. Tamam günlük vade gibi avantajlı değil belki ama oran olarak daha yüksek. Gelecek ay finansbankın vereceği orana göre değiştirebilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Faiz çok düşük kaldı, en az 14.25 olması lazım artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Turuncu hesap değil vadesiz hesap açtıracaksın sonrada müşteri hizmetlerini arayıp yada uygulamadan e-turuncu hesap ekliceksin bukadar... Online başvuruda açılması en az 1 hafta sürer tabi kurye sorunları çıkmazsa 👍

Yeniden baktım da 100k tl varsa deniliyor mesajın başında :)
    Katar işi sakat :D
  • pckopatgs kullanıcısına yanıt
    Şimdiye başvursaydın hesabın açılıp kartın teslim olcaktı nerdeyse

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pckopatgs kullanıcısına yanıt
    hocam 14,6 yı kac günlük için verdiler 1 hafta sonra 10a falan düşmesin. 14,6 çok iyi biraz daha detaylı anlatabilirmisiniz? sitesinde en fazla 11,5 buldum ben
  • arkadaşlar temmuz 1de yıllık hoşgeldin faizi bitiyor benim(3ay ek uzatma dahil) bunu uzatmanın bir yolu var mı mesela müşteri hizmetlerini arasak bir yardımı olur mu? ya da başka bankaya falan mı geçsek?
    "Ayın enparalısı" sadece Günlük Birikim Hesabına +1 veriyor olması lazım !

Orijinalden alıntı: istinyeOutletPark

enparada 13,5 yapmıs faizi..ayın enparasınıda alınca 14,5 oluyor otomatikman

Günlük hala çok düşük.enpara başlarda çok iyiydi bu konuda sonradan yetişemedi.qatar olayı yüzünden de yükseltmiş olabilirler

Devlet yararlı olanı yapmak için vardır, birey ise güzel olanı.
    Ama, hiç mi günahı yok yönetmenin?
    İyi ki, günah çıkartmak yok bizde,
    Beklemekten, derman kalmazdı dizde.
  • anıl72 A kullanıcısına yanıt
    iyi akşamlar 1 ay için verdiler. Başka bankada babamın hesabı var onun için sordum ona da veririz dediler. Sitede yazan fiyatlarına şubede ek faiz uyguluyorlar. Eğer gelecek ay 13,5 dan düşük çıkarsa en paraya 13,5 dan devam ederiz dedi çalışan. Gelemezseniz bile mutlaka arayın ek faiz oranı uygulayalım dedi hatta. Şu an için verebilecekleri en yüksek oran buymuş. Adını sanını ilk defa duydum ama Burgan bank 14,75 veriyormuş.Onu da başka bir konuda bir arkadaş yazmış.
  • günlük dolar icin 3 3.5 4 felan veren banka var mı ? ing bank hosgeldin faizi için sürem doldu normal turuncu acsam subeye gitsem 3 verirler mi deneyen var mi? normal faizler turuncu icin 1.5 eturuncu icin 1.75 gözüküyor dolarda

Hocam vadesiz hesap açamayız diye birşey yok olurmu öyle şey... Siz büyük ihtimal e-turuncu açmak istiyorum demişsinizdir ilgisiz olan müşteriye değer vermeyen banka personelide sizi hemen başından sağmaya çalışmıştır.. Aksi halde bana vadesiz hesap açın dediğiniz zaman mümkünatı yok geri çeviremez.. Nerden biliyorum çünkü bende öyle açtım..

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.