Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
579.763
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bakiye sıfır iken faizde sıfır görünüyor. Hesaba para gönderirseniz aktif faizi görürsünüz.
  • Ege.. kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz gibi hesapta para yokken %0 gözüküyor. Hesaba para aktarınca %13 oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha da artma ihtimali var mı acaba???
  • başvuralı 1 hafta oluyor arayan soran yok hala? boşuna faiz kaybediyorum. ne zamana kadar beklemem lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanyurtseven

daha da artma ihtimali var mı acaba???

max 0,25 artar ondan sonra siyasi belirsizliğin geçmesiyle yön aşağı .
  • E-turuncu hesabına yüksek miktarda nakit parayı nasıl yatırabiliyoruz? Şubeyi kullanma şansımız oluyor mu enpara'daki gibi?
  • Fenriz F kullanıcısına yanıt
    Enpara yada diğer bankalardan birinde hesabınız var ise ona yatırın internet üzerinden EFT yapın en fazla 5 tl ödersiniz.
  • hakanyurtseven kullanıcısına yanıt
    Sene içinde 17 - 18 leri çok rahat görebiliriz. Bu benim temennim değil, dış ve iç ekonominin gerçekleri. Bankalar dışardan çok yüksek rakamlara sendikasyon kredisi buluyorlar, bunu biraz daha aza indirmek ve kolaylaştırmak için topladıkları mevduatı satmak zorundalar, Sene sonu en az 12 - 13 beklenen enflasyon oranları bile bunu teyit ediyor. Sadece nisan ayı enflasyonu biraz düşük çıkabilir, o da referandum dolayısıyla talep azlığı oldu. Ondan sonra artan talep ve maliyet oranları uçurur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merikop -- 18 Nisan 2017; 16:40:57 >
  • Arkadaslar, vadelideki yuksek tutardaki parayi subeye gidip cekebiliyor muyuz? Kesinti yapiyorlar mi nasil oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenriz

E-turuncu hesabına yüksek miktarda nakit parayı nasıl yatırabiliyoruz? Şubeyi kullanma şansımız oluyor mu enpara'daki gibi?

ing vadesiz hesabına yatır. oradan e-turuncuya aktar
  • Hazan kullanıcısına yanıt
    bence en kolayi baska herhangi bir banka hesabiniza eft yapip(ucretsiz) oradan cekmek. kesinti falan diye bir sey yok neyi kesecekler.

• E-turuncu ile birlikte açılan vadesiz TL hesabını kapatsak bir sorun olur mu? İleride belki hesap işletim ücreti alınabilir diye vadesiz hesabı kapatmak istiyorum. Para yatırma-çekme, havale-Eft işlemlerini e-turuncu hesap ile yapıyorum. Başka bir işlem de yapmıyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uacellat_62 -- 20 Nisan 2017; 19:15:27 >
  • Uacellat_62 kullanıcısına yanıt
    Kapatilamiyor malesef, kapat dedigimizde en az bir vadesiz hesabiniz olmak zorunda diye hata veriyor.

• bahadırgs B kullanıcısına yanıt
    Şimdi denedim bende de şu hatayı verdi. ' Seçtiğiniz hesap cep şubeden kapatılmamaktadır. Lütfen şubenizle görüşün. '
  • merhaba arkadaslar, benim birkac sorum olacak e-turuncu hesap hakkinda bilgili olan arkadaslar cevaplayabilirse sevinirim.

ilk olarak 1 yil yuksek faizden yararlandiktan sonra hesabi kapatabiliyor muyuz bu konuda bir kisitlama var mi?
    ikincisi yuksek meblag yatirmayi dusunuyorum subeden para yatirma olmadigi icin e-turuncu hesabin vadesiz hesabina mi eft yapacağız? daha sonra vadesize aktardigimiz tutari vadeli acip ona aktaracağız?

cevap icin simdiden tesekkurler.
  • nietzsche55 kullanıcısına yanıt
    Biraz konuyu oku cevapların mevcut.

Armut piş dibime düşe karşıyız

• Bankaya gitmeden telefon numarası tanımlatma imkanımız yok mu müşteri hizmetleri ile 20dk kavga ettim. İlk hesap açılışında telefon numarası yok, kadın bankaya gidip tanımlatmanız gerekiyor diyor, ee o zaman e turuncu olmasının ne avantajı kaldı ben bankaya gidicek olsam gidip turuncu hesap açtırırdım kartın gelmesini 20 gün beklemezdim dedim haklısınız diyo, beni üst birine bağla dedim bağlamadı.Şuraya bak hesap açtırdık ama işlem yapamıyoruz.Bankaya gitmeden telefon numarası tanımlatmanın yolu yok mudur ?
  • şöyle düşünün, o telefon numarasinin gerçekten size ait olduğunu şubeye gitmeden ya da kuryeyle aldiklari evrak disinda kanitlama imkanlari yok. daha sonra pek cok yerde dogrulama amacli kullanilacagi icin guvenlik sebebi ile yapamiyorlardir muhtemelen.

• Bugün bir şube önündeki atm'den e turuncuya para yatiracaktim işlem yaparken kart takili kaldi yurttu karti atm. Neyse içeri girdim şubeye anlattim böyle böyle yenisini açacaz dediler. İşin garibi bunlar nasil çalışan vadesiz hesabi e turuncuya bağlayamiyoruz diyorlar. Siz paranizi vadesize yatirmiyormusunuz diyor. Eve gelen isimsiz kartla para çekilmez diyor kadin, üstelik yanindaki diğerleride papağan gibi tekrarliyor gram bilgisi yok yaptiklari işten. 50 kere para çekip yatirdik ne kadar bilgisiz bunlar yahu. Nasil halledecem ben bu işi.
  • Su an elimde bi miktar para var. Aylik olarak e turuncu hesap acip 3 ay sonra paranin tamamini sorun olmadan cekebiliyor muyum?

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.