Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
579.896
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adriyatik94

1) havale yapilmaz demissin, havale yapilir onu duzelttim.

2) eft 17e kadar demissin, eft de bankadan bankaya degisir. kimi 8de baslar, kimi 9da. kimi 16da bitirir, kimi 17. iki seyi de yanlis bilip niye iddia ediyorsun hala?

buyur.

http://www.bankahaberleri.net/tum-bankalarin-eft-saatleri/

selametle.

ben bütün bankalarda EFT saat 17'ye kadar biliyordum kızma abisi

• Faizler yükselme eğiliminde ,bakalım e turuncu ne yapacak?
  • radko kullanıcısına yanıt
    Bizzat kullananlardan bilgi almak istedim, forumun amaci bilgi paylasimi. Hersey mh ye sorulsaydi bu kadar sayfa yazilmazdi heralde konuya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

Arkadaslar bende eturuncu hesap acmayi dusunuyorum ama burdaki yorumlari okuyunca kafam karisti biraz.

Simdi eturuncu acinca yaninda birde vadesiz hesap aciliyor anladigim kadariyla, bazi arkadaslar bu vadesizden hesap isletim ucreti alinabilir yazmis. Peki ben sadece eturuncu hesabi kullansam vadesize hic bakiye aktarmasam olmuyor mu? Boylelikle ucret kesmesininde onune gecebilirim. Eturuncudan gunluk faiz kazanirken yine bu hesaptan havale eft yapabiliyorum heralde, ayni zamanda eturuncuya para yatirilabiliyirdur galiba?

Ben enpara ve cepteteb kullaniyorum. Mesela ceptetep direk gunluk faiz veriyor ve bu hesaptan para alma gonderme yapabiliyorum. Ama enparada mesela gunluk birikimden para gonderemiyorum once vadesize aktarmam gerekiyor sonra vadesizden gonderiyorum. İng eturuncuda durum nasil tam olarak.

Ayrica birde ing pegasus kredi karti alsam, bu karti eturuncu hesabimla kullanabiliyormuyum, o kredi kartida ucretsizmis ve bonus ozellikli

Hocam uzun süredir kullanıyorum.şuan piyasada daha iyi faiz veren YOK.Odeabank falan hikaye.hem bir miktar paranı mecbur faiz işlemeyen hesapta tutuyorsun hem de yüksek faiz 50bin e kadar. Brn de araştırdım kesin söylüyorum daha iyisi yok. Vadesiz açılması falan çok önemli değil cep şubeden direk bütün hesaplar kapatılıyor.enpara gibi vadesize atıp ordan havale etmene de gerek yok direk e turuncu dan havale eft oluyor.şu geç eft ye para kesilmesi olayına neden bu kadar takılıyor anlamıyorum.zaten sabaha kadar para gitmiyor bekle sabah yap ücretsiz.bende pegasus kart ta var hesaba bağlanıyor. Pegasus kartta ücretsiz herşeyiyle

• rush10 R kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler dostum merak ettigim herseyi acikladin.

• Hayda pazar günü kurye kartı teslim edip belgeleri imzalattı bugün arıyo kurye kart ve belgeleri teslim almamış gözüküyonuz yarın evdemisiniz yau ben teslim aldım pazar günü pardon diyolar sistemsel hata oluştu heralde dio 😂 Yau kocamn imzamız var bu kadar amatör olunmaz ki.

• eturuncu açınca vadesiz hesap açmıyor. Kart vermiyor ama. sadece internet. isteyen kart alabiliyor galiba.

günlük faiz olduğu için vadelihesap açıp 32 gün hesaba koyayım derdi yok. günlük faiz. çok rahat.
  • Seyid Battal Gazi S kullanıcısına yanıt
    Normal vadesiz hesap açılıyor, kart veriliyor isteğe bağlı diye bir değil yahu. Ust mesajlarda o kadar yazıldı. Daha sonra isteyen vadesiz hesabı kapatıp Eturuncu hesap karta bağlanıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

Normal vadesiz hesap açılıyor, kart veriliyor isteğe bağlı diye bir değil yahu. Ust mesajlarda o kadar yazıldı. Daha sonra isteyen vadesiz hesabı kapatıp Eturuncu hesap karta bağlanıyor.

Ben açtırdım eturuncu ve vadesiz hesapsız k ullanıyorum. İSteğe bağlı yani. Bana hiç açılmadı yani. Vadesizi kapatınca bankamatikte kullanmak için kart kalmayabilir.
  • Seyid Battal Gazi S kullanıcısına yanıt
    Tabi ki bankaya başvurmak isteğe bağlı kimse zorla hesap açmıyor ama kart verilmiyor isteğe bağlı yada vadesiz hesap dediğiniz zaman yanlış söylemiş oluyorsunuz vadesiz hesap ise daha sonra telefon bankacılığı üzerinden kapatılabiliyor. Kart E-Turuncu hesaba bağlanıyor atm'lerde kullanabiliyorsunuz.
  • espial kullanıcısına yanıt
    Ben internet üzerinden başvurdum ve bana nakit kartı verildi bu kart ne için olmuş oluyor vadesiz hesap içinmi?

• Geçen bi arkadaş kuryeden şikayetçi olmuşdu bende insanlık hali falan demiştim bütün dediklerimi geri alıyom başıma gelen normal biley değil kasıt var resmen

kurye kartı teslim edip belgeleri imzalatıyo salı günü aras kurye arıyor kurye gelmiş fakat evde bulamamış sizi diyor nasıl olur teslim aldım ben falan diyorum o zamn sistemael hata oluştu diyor bugün yine arıyor kurye belgeleri getiren arkdaş sözleşmeyi buruşturmuş bugün evdeyseniz tekrar uğrayalım diyor 😂😂

• İng de 2 yıl önce kapattığım bir turuncu hesabım vardı. Buralardaki arkadaşlar yeni açılan e-turuncu hesaplara hoşgeldin faizi verildiğini yazınca bende şansımı deneyeyim dedim. İntenet şubeden e-turuncu hesabı açtım. Eft ile para gönderdim ama baktım faiz %10 görünüyor. Müşt.Hizmetlerini aradım, sordum. Eskiden turuncu hesabım olduğundan hoşgeldin faizi vermezmiş ve yapacakları birşey yokmuş. Eminmisiniz eğer öyleyse parayı tekrar geri göndereceğim dememe rağmen banka politikaları gereği yapamıyoruz deyince parayı tekrar geri göndererek hesabıda kapattım. İng ile ilgilenen arkadaşların bilgisine..
  • Ege.. kullanıcısına yanıt
    internet sitesindede o bilgi var zaten daha önce faydalanıp hesabı kapatan tekrar faydalanamıyor.
    insanlık hali kuryeciler kaç saat çalışıyor. kendini onların yerine koy.

ayrıca

keşke kanun/kural nedir biraz bilsen böyle demessin

• Reco. kullanıcısına yanıt
    haklısın no comment !
    Evet, internet sitesindede o bilgi var ama herkese aynı işlemiyor. Garip olan bu. Mesela bir arkadaş benle aynı durumda olmasına rağmen onun hesapta faiz 12,75. Forumda da aynı durumda olup hala yüksek faiz alanlar var. Hatta 2 yıla yakındır yeni turuncu hesap faizi alanlar bile var. Demekki birazda şanş işi bu.
  • Çok rezil bi süreçmiş ya kurye tekrar belgeleri imzalatıp yolladı bankaya ama açılmadı hala hesap 3 kuruş için rezilliğe değmezmiş açıldığı gibi kapatıcam hesabı

• İnternetten basvuruyu yaptiktan ortalama kac gun sonra kurge geliyor? 2 gun once basvuru yaptim sanirim bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

İnternetten basvuruyu yaptiktan ortalama kac gun sonra kurge geliyor? 2 gun once basvuru yaptim sanirim bekliyorum

3 günde geliyor ortalama istanbul'da
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.