Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
579.713
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vardir da en parada %10 falan veriyordur gecelik faiz, cepte teb 12.75 gozukuyo tabi o da hosgeldin faizi en fazla 3 ay falandir. %10 nere %13 nere.

Edit: En para gecelik faiz hesabi olan birikim hesabina mobil internetten baktim. Faiz orani her gun degisebilir demisler. Boyle sacma is olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 11 Mart 2016; 23:55:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25-30 bin tl arası birikmis param var, ing bunun için uygun mu vadeli hesapta. Bu kampayadan yararlanabiliyor muyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: day_dreamer

quote:

Orijinalden alıntı: kajukaju

Millet en para falan demis de en para sanirim gecelik degil 32 gunluk para eklenemeyen ve cekilirse faiz alinamayan vadeli hesap aciyor.

Turuncu, e turuncu, akbank direkt serbest hesap vsde ise gecelik faiz isliyor istedigin an para ekleniyor, para da cekiliyor ve faiz bozulmuyor. Yuklu yatirim yapanlar icin en para iyi degil. 5-10 bin icin iyi olabilir.

Gecelik faizli hesap hem Cepteteb'te hem enpara'da var. Ama tabi ki 32 günlük vadeli hesap daha çok getiri sağlıyor.

Bu arada ben ilk akbank vadeli kullandim (28-32) gun arasi. Vade bitisini hafta sonu ya da cumaya denk getirmemeye calisiyordum cunku yeni hesap ertesi gun faiz almaya basliyordu (cuma acarsan pazartesi alir) bir muddet sonra akbank direkti kesfettim. Hem faiz orani daha yuksekti hem de istedigim an para cekip ekleyebiliyordum. Yani bu klasik vadeli hesaplar is degil. Kimseye de tavsiye etmem. Bu ise yeni baslayanlar gecelik faiz veren hesaplara yonelsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 12 Mart 2016; 0:06:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kajukaju

Vardir da en parada %10 falan veriyordur gecelik faiz, cepte teb 12.75 gozukuyo tabi o da hosgeldin faizi en fazla 3 ay falandir. %10 nere %13 nere.

Edit: En para gecelik faiz hesabi olan birikim hesabina mobil internetten baktim. Faiz orani her gun degisebilir demisler. Boyle sacma is olmaz.

3 fatura talimatı verene enparada 11.50 gecelik faiz var. Cepteteb'de 10.75

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day_dreamer -- 12 Mart 2016; 0:09:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 bine 225, 30 bine 270 tl civari aylik faiz alirsin %13 ten. (Bu %13 ilk aydan sonra dusebilir ama en fazla guncel hosgeldin faizine kadar dusebiliyor) Su an en iyi gecelik faiz orani veren banka ing ama diger bankalar da bence mart sonuna kadar atak yapip %13.5 hosgeldin faizli ve 1 yil boyunca guncel hosgeldin faizine endeksli kampanya yapacaklardir. Ozellikle akbank ve garanti bence bunu yapmaya adaylar.(ing bank genel mudur yardimcisi e turuncu hesapla 2016 sonuna kadar 2 milyar tl toplamayi amacladiklarini aciklamis gazetecilere, bu kadar buyuk bir pastayi diger bankalar tek basina ingye yedirmezler bence) Yapi kredi bildigim koclarin ve koclar bu kadar halkci bir hareket yapmazlar. Surpriz olarak en para (finansbank) da yapabilir ama gordugum kadariyla en para daha cok kucuk miktarlarda yatirim yapan yatirimcilarla ilgileniyor.

• Merhaba arkadaşlar

Günlük hesap sahibiyim ayrıca günlük hesabıma bağlı turuncu hesabımda vardı. normal turuncu hesabımı e turuncuya cevirdim. şimdi %13 faiz veriyor.
    halbuki eski turuncu hesap sahipleri faydalanamaz diyordu açıklamada. Müşteri hizmetlerini aradım bu durumu sordum bana sistemde bir sorun olduğu için olmuştur, arıza kaydı alayım mı dedi. bende yok dedim hiç suyu bulandırmaya gerek yok
  • t_garret kullanıcısına yanıt
    Ing bank bu hiç merak etme eninde sonunda ya ücreti geri alır ya da eski müşterisiniz diye işlem %13 faizi %10-11'e çeker...

• ING ye bu gün gittim, mesela 100 bin elinde paran var , sordum bireysele, git ATM den yatır diyor, böyle saçmalık olurmu, elemanları çıplak şubede nerdeyse, eturuncu için para yatırılabilirmi burda soruya, sıra numarası al bekle diyor, sordum yatırılamıyormuş, evet hayır için 2 saatmi beklenir, yaramaz ing

bu gün, 12,70 le 45 gün , aldım, Denizbankda da vardı biraz bikaç yıldır, elemanları anında bilgi veriyor, saygı gösteriyor çay bile ısmarlıyor deniz süper bakiye bilgi oran zamanında maile mesajla .pdf hareketleri gönderiyor, biliyorsun kaçdasın kaç olmuş vs, hoşgeldini bittimi 1 puan düşmüş fazla değil, vs beğenmedinmi gider değişirsin, parana kaç oranda kaç gelir anında hesaplıyor, merkeze soruyor normalin üstüne çıkabiliyor para durumuna göre, anında online panel açıyor orada, online panelinde ISS sunucu zaman ayarıda var güvenlik açısındanda iyi emekliye havale EFT hesap işletimler bedava çekim gönderim sınırı 100 bin vs, Kuveyttürk de kredikartı dahil herkese bedava, vadeli için önerim DENİZBANK .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 15 Mart 2016; 21:14:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• t_garret kullanıcısına yanıt
    Şuana kadar hiç bir masraf aldı mı?
    Ve faiz oranı halen 13 mü?
    Bende turuncu var eğer dediğin gibi
    ise e turuncuya geçişi yaparım...
    Şimdiden tşkler.

• quote:

Orijinalden alıntı: systemexp

Şimdiden tşkler.

Günlük hesapta ve bonus kartta birer adet fatura talimatı olduğu takdirde eft-havale bedava olup, kart aidatı-hesap işletim ücreti alınmıyor.

• koyacak parası olmayanın diyecek lafı çok oluyor arkadaş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cengos07

quote:

Orijinalden alıntı: systemexp

Şimdiden tşkler.

Günlük hesapta ve bonus kartta birer adet fatura talimatı olduğu takdirde eft-havale bedava olup, kart aidatı-hesap işletim ücreti alınmıyor.

fatura ödemelerinde kesinti yapıyor olabilir, ben 0 faturaya ücret kestiğini gördüm başka bir bankaydı, ing ile çalışmadım.

• aslanoto A kullanıcısına yanıt
    ing de otomatik odemeler icin komisyon yok. Talimat vermeden once musteri hizmetlerine sordum ve bu gorusmemizi kaydettim.

• ing banktan uzak durun 83 tl bonus kart ücreti kesti

saat 4 te eft bitiyor. hoşlgeldin bitince de diğerlerindne az gelir veriyor
  • cengos07 C kullanıcısına yanıt
    Galiba siz vadesiz hesap
    için açıklama yaptınız,ben
    ing'nin yeni çıkardığı e-Turuncu hesabı soruyorum.
    Web sitesinde hiçbir ücreti
    yok diyor, ancak eski müşteriler için hoşgeldin faizi yok diyor,
    bu durumda %13 vermiyecekse zaten
    bize faydası olmaz.Ben daha
    turuncu kullanmıştım çünkü.

Bu nedenle daha önce turuncu kullanan ve şuanda e-Turuncu
    %13 oranını sürekli alabilen
    var mıdır?Tşkler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi systemexp -- 15 Mart 2016; 22:35:56 >
  • Yahu savunmak istemem hicbir sirketi ama begenmediginiz orana dusunce alir paranizi gidersiniz, sanki taahhutle is yapiyorlar. Adamlarin sartlari 1sene icin belli, verirsin otomatik odemeni kart ucreti olmaz. Forumda okadar uyardi millet 15 subata kadar verin talimati diye, adamlar mesaj attilar vs. hala daha ayni muhabbet.

• aslanoto A kullanıcısına yanıt
    Dostum 20 dakikada e turuncu hesap ile ilgili her seyi ingnin internet sitesinden okuyabilirsin. O kadar paran varsa okuman da lazim. Her yerde isini iyi ya da kotu yaoan insanlar var. İnternette bankanin sayfasindaki bilgilendirmeler en iyisi ve hukuken gecerliligi olan bilgiler. Bir de tabiki sozlesme. yoksa telefonda ya da bankada personelden alacagin yanlis bilgiden bankanin bir sorumlulugu yok. Vatandasin da okumasi ve sozlu aciklamalara guvenmemesi gerekiyor.

• Bu arada benim akbankta direkt serbest hesabim vardi 3-5 kurus icn baska bankaya gecmeyi dusunmuyordum ama hosgeldin faizi yuksek ve 1 yil olunca gecmemek aptallik olurdu. İngye gecerek ayda 250 tl daha fazla faiz almaya basladim. Hesap acildiginda akbank hesabimdan eft yaptim 1 saat sonra arayarak siz mi yaptiniz ve hangi bankaya yaptiniz teyit amacli ariyoruz diye sordular ben de evet ben yaptim ing dedim ve bu konusmadan on eftden ise yaklasik bir saat on dakika sonra para ingdeki hesabima gecti. Ayak yapiyolar. İbandan banka gozukmuyorsa sanane hangi bankaya yaptigimdan ve teyit yapma hakkin yok zaten kisinin cep telefinuna ozel sifre geliyor benden baska kimsenin yapmasi icin sifremi bilmesi ayrica cep telefonumun elinde olmasi gerekir. Ayrica zaten yine kendi adima yapmisim eftyi. Bankayi goremiyorlardi ondan sordular galiba. Sanirim her bankadan ingye akin oldu ve bankalar istatistik tutuyorlar. Onlardan da bir atak gelmesi lazim yoksa serbest hesaplardaki paralari ingye kaptiracaklar. Neyse cok uzattim ama saglam parasi olanlarin (ileride hesap isletim eft havale virman ucreti olursa zarar etmeyecekler) bu hesaba gecmemesi bence aptallik olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 15 Mart 2016; 23:47:00 >

• ibani belli parcalara ayirdiginizda hangi banka hangi sube hangi hesap hepsi cikiyor. bir babka gonderdigi paranin nereye gittigini bilmiyor olamaz :)

• Bu arada ing e turuncu hesabimdan kredi karti borcumu odeyebilmek icin akbank maas hesabima eft yaptim az once eft ucreti falan yok. Zaten ing e turuncu hesap internet sayfasinda da eft ve havale ucreti olmadigi yaziyor. (Saat 08-16 arasi)

Kredi kartina eft secenegi de var bir dahaki sefere onu deneyecegim. Kart yanimda olmadigindan dwneyemedim.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.