Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
581.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: agtr

yüzlerce insanın geliştirdiği oyunları korsan indirmek nedir peki? emek hırsızlığı mı?

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kukuleta12 K kullanıcısına yanıt
    E turuncu hesap, zaten günlük çalışan bir hesap.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren131313

Faizli paradan hiç bir hayır gelmez, kumardan bile beter, Allah korusun...

1A sinifindan eren131313 ü dinlediniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: işte o bendim

Merhabalar,

Ben de e turuncu için başvurdum, ertesi gün kartım geldi.

Ancak vadesiz hesaptan aylık 10 Lira gibi bir hesap işletim ücreti alındığını söyledi bankadaki müşteri temsilcisi.
    Hatta alınmıyor artık galiba dedi.
    Ya alınıyordur, ya alınmıyordur ortası yok bunun dedim.
    Eğer öyleyse ben daha hesap açılmadan iptal edicem. Vereceği zaten 15 TL faizin 10'unu işletim ücreti mi vereyim yani

Bende dün itibariyle cepte teb'den ıng turuncu hesap'a geçtim 2 hesap açılmış hemen aradım müşteri hizmetlerini vadesiz hesabı kapatırsanız talimat veremezsiniz vs. Dedi kapatın dedim sonra fatura talimatı verin isterseniz hesap işletim ücreti olmaz o zaman vadesiz hesabın dedi işin kısası ıngbank biraz kötü geldi bana pazartesi CEPTETEB'e dönüş yaparım.

• Benim de henüz 1 ay olmadı hemen kapatayım öyleyse. Cepteteb de ayni mantik mi? Ben de ona geçeyim madem

• ben mayıstan beri kullanıyorum vadesiz de var herhangi bir ücret kesilmedi
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    aynen, marttan bu yana ucret kesilmedi. talimat falanda yok.

• Mevcut müşterilerini yok sayan ve yeni müşteri çekmek için yapılan bu kampanya neyin nesi ben mevcut müşteri olduğum için yararlanamıyor musum ne güzel...

• işte o bendim kullanıcısına yanıt
    ING BANK taki tüm hesaplarım iptalken e turuncuya başvurdum, sadece e turuncu açılmıştı. Bir de banka kartı çıkarmak istedim, banka şubesinden personel vadesiz hesap açmak gerek dedi, açtık. E turuncu hesabı da karta bağla dedim, bağlayamadı.

Müşteri hizmetlerini aradım. Karta e turuncuyu bağladı ve vadesiz hesabı kapattı. Şu anda ATM kartına sadece ING e-Turuncu hesabı bağlı.

Enpara.com ekpara ile ileri tarihli talimatları gününde ödüyorum, aynı gün eksi bakiye kadar ING den Enpara.com a aktarıyorum, ekpara aynı gün kapatılınca ücretsiz.

Tavsiye ederim...

• sonurakar kullanıcısına yanıt
    Bu akşam bir alışveriş merkezinde alışveriş yaparken deneyeyim dedim kartta para aktarmıştım denemek için onaylamadı kart, hemen aradım müşteri hizmetlerini 15dk bekledim temsilci çıkacak diye sonra beyefendi siz vadesiz hesabınızı kapatmış sınız E turuncu hesap ile sadece para çekebilir siniz alışveriş için vadesiz hesap açalım size dedi yani kısacası banka hesap işletim ücreti almak için farklı kelime oyunları yapıyor yarın iptal edicem tamamen.
    Cepte teb'e dönüş yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 25 Ekim 2016; 12:04:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turuncu kart yani turuncu vadeli hesabi olanlar bu karti alisverislerde kullanabiliyormuyuz ?

• E turuncu değişik bir uygulama, karttan alışverişler yaptırmıyor, şubeden para yatırıp çekemiyorum; alışverişi kredi kartı ile yaptığım ve şubeye uğramadığım için bana uyuyor.

• bsm248 B kullanıcısına yanıt
    @tr123456 yapamadığını söylemiş.

• Yav arkadaslar ing nakit karttan bahsediyorum nasil olurda alisveris yapilmaz ing nin sitesinde yazan bu :
    Üzerinizde nakit para taşımak yerine yurt içinde ve yurt dışında alışverişlerinizde kullanabilirsiniz

• Vadesiz hesap ve hesapta para varsa alisveris yapılabilmesi gerekiyor, denemedim ama. Vadesiz yoksa yapilmamasi normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 25 Ekim 2016; 16:33:52 >
  • Korkumdan vadesizi kapattirdim simdi.
    Müşteri hizmetlerindeki kadin, eğer vadesizi kapatirsam kartin da kapanacagini ve bu kartla atm den islem yapamayacagimi soyledi. Ne anladim o zaman bu isten derken, iban veya hesap no ile yatirabilirsiniz dedi. Kapattirdim ve kartimin iptal olmadığını söyledi. Çünkü kart e turuncuya bagliymis. Kart kullanilmayacak diyerek iptal etmeyeyim diye kotkutmaya mi çalıştı nedir ahahha

• %12 yi duyunca bende bugun başvurdum havale eft hesap işletşm ücreti vs yok dedi tekrar tekrar sorduum umarım yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren131313

Faizli paradan hiç bir hayır gelmez, kumardan bile beter, Allah korusun...

Aldigin evi aldigin arsayi ucbes sene sonra satarken ayni paraya mi satıyorsun?

• A.J. Pacino kullanıcısına yanıt
    Ben de ING den hesap actim acmasina da , faiz karsilastirmasiyla konut karsilastirmasinin alakasi nedir onu anlamadim? O halde kimse ticarette yapmasin sevabina alip karsiz satsin.

Eger faiz konusunda kendini bunla avutuyorsan mantikli degil.

He dersin ki evi alirken faiz oduyorsun.
    Devlet ickinin vs vergisini aliyor. Bunlarla memurlara odeme yapiyor.

Devlet faiz gelirinde %20 vergi aliyor.

Devletin de faiz borcu var.

Maasini aldigin firma da maasini faiz geliriyle oduyor.

Bir gercek var ki,artik faiz girmemis bir yasam yok.

Onun haricinde ticaretteki kar kardir. Faizle karsilastirilamaz.

Bu benim dusuncemdir.

Her neyse, sunu yazmak icin girdim. Dun ve bugun atm aradim bulamadim. Para cekecegim cekemiyorum. Paramla rezil oluyorum. Ingden enparaya aktarip cekiyorum eft saatlerinde.
    Enparada atm bulamasanda ayda 1 bedava,diger zamanlar da 1 tl gibi ucretle baska atmlerden cekebiliyordun.
    Bunu baska atmlere takiyorum 7 tl ucret kesiyor ona da raziyim diyorum yine de cekemiyorum. Bu sekilde %12 faiz olmasa yanindan bile gecmezdim.

• ogormek O kullanıcısına yanıt
    bugun alip iki gun sonra ustune enteresan fiyatlar koyarak ve tabiri caizse insanlari kandirarak ev, araba vs. satiyor millet. ya da uyduruk bir iki tadilat yaptirip bire bin katip satanlar, dara dusenin elindekini ucuza alanlar var. Ticaretinde bir ahlaki olmali, genelde olmuyor her ne hikmetse.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.