Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
579.619
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar e turuncu hesap açmak istiyorum ama maaş Akbank'a yatıyor ve anapara orada, turuncu hesabı açtıktan sonra paramın Akbank'tan İng'ye aktarımındaki eft ücretsiz oluyor değil mi? Aynı şekilde Akbank'ta paraya ihtiyacım olduğunda İng'den Akbank'a eft de ücretsiz oluyor mu? Sadece mesai saatlerinde mi ücretsiz oluyor? Sürekli iki banka arası eft yapmış olacağım yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strange Night -- 14 Eylül 2018; 17:5:10 >
  • e-Turuncu Hesap'ta Hos geldin faizi surenizi yeniden baslatiyoruz! Tam 1 yil boyunca, guncellenen Hos Geldin faizi ile TL, Dolar, Euro ve Sterlin cinsinden birikimlerinizi degerlendirebilirsiniz.

Yatirdim yuzde 11 gozukuyor. 00.00 da guncellenecektir dediler oran icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sado94

e-Turuncu Hesap'ta Hos geldin faizi surenizi yeniden baslatiyoruz! Tam 1 yil boyunca, guncellenen Hos Geldin faizi ile TL, Dolar, Euro ve Sterlin cinsinden birikimlerinizi degerlendirebilirsiniz.

Yatirdim yuzde 11 gozukuyor. 00.00 da guncellenecektir dediler oran icin
    Sizin 1 yıl doldu yeniden mi uzatılıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Strange Night

Arkadaşlar e turuncu hesap açmak istiyorum ama maaş Akbank'a yatıyor ve anapara orada, turuncu hesabı açtıktan sonra paramın Akbank'tan İng'ye aktarımındaki eft ücretsiz oluyor değil mi? Aynı şekilde Akbank'ta paraya ihtiyacım olduğunda İng'den Akbank'a eft de ücretsiz oluyor mu? Sadece mesai saatlerinde mi ücretsiz oluyor? Sürekli iki banka arası eft yapmış olacağım yardımcı olursanız sevinirim.
    Ingde eft ücretsiz.

Akbank hesabınızdan eft gönderdiklerinizin ücret alınıp alınmadığını sizin bizden daha iyi bilmeniz lazım.
  • Strange Night kullanıcısına yanıt
    Ing den ucretsiz. Akbanktan gonderimde 6 lira

• Dostlar mevduatımızı başka bankadan ing ye taşımanın en güvenilir yolu nedir? 2 bankanın mobil uygulaması ile telefonumdan mevcut bankadan ing ye eft yapmak mı acaba ? Başka bankadan ing ye geçenler sizler nasıl yaptınız ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ING Faiz oranlarını değiştirmiş.

Hoşgeldin Faizi = %23.00 + Turuncu Ekstra ile = %25.00

1. Yıl dolduktan sonraki normal faiz = %19.50

Hayırlı olsun.

Şimdi hesaba baktım, halen değiştirmemişler. Galiba Pazartesi değişir.
    ING hafta sonu günlük ödeme yapmadığı için 3 günlük faiz eski orandan hesaplanır galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crawlers -- 14 Eylül 2018; 19:42:43 >
  • Faiz gunluk mi yatiyor aylik mi ?. Bilenler cevaplarsa cok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porazo -- 14 Eylül 2018; 19:43:54 >
  • crawlers kullanıcısına yanıt
    Teb'e yolladık bunlar şaka gibi, neden gündüz bunu yazmazlar. Oradan oraya parayla oynatıyorlar zaten eft limitleri düşük bankaların
  • ing e-turuncu sanırım %23 yapmış günlük faizi yeni hesaba 1 yıl geçerli ben pazartesi tebden ingye taşınıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 14 Eylül 2018; 20:15:4 >
  • EFT güvenli bir yöntem. Miktar çok büyükse ve emin olmak istiyorsanız önce formaliteden küçük bir miktar aktarın yeni hesabınıza sorunsuz şekilde gelirse tüm miktarı aktarabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 14 Eylül 2018; 20:40:7 >
  • kart geldi 3 gün oldu sms şifre ortada yok 40 gün beklettikleri varmış ayrıca imzada sorun bile olsa silik vs arayıp haber vermiyorlarmış ve de bankaya gidip kullanıcı kodu almak ve vadesiz hesap açtırmak gerekiyor diyenler var ee ne anladık bu işten ben bu süreci nasıl hızlandırırım netten başvurupta banka vs. uğraşmadan e turuncu hesabı açılan yok muuuuu yardım lütfen bankacılık anlayışları çok zayıf ah ENPARA ahhhhhh
  • porazo P kullanıcısına yanıt
    günlük yatıyor tatil günlerinde birikir tatil sonu toplu yatar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelmiker

Arkadaşlar turuncu hesap açtım internetten ama kafam karıştı..

Hesap açılış adımları sırasında havale eft adımında herşeye ücret yazmışlar onaylama butonuna basmadım sonra sayfayı kapatmadan yeni sekme açtım baktım havale eft bedava. Sonra döndüm sayfaya onay butonuna bastım tepki gelmedi, tekrar tekrar bastım tık yok sonra sayfayı yeniledim ana sayfaya döndü, baktım anlamadım dedim tekrar başvurayım, başvurdum başvurunuz alındı dedi, peşinden mail geldi kurye ziyaret saatini yazarak.

Anlamadığım 2 şey, başvuru takıldığım aşamaya (2 aşamada ayrı ayrı onay) onay vermeden bu nasıl oldu

2. Hem ücretsiz deyip hem havale eft ücretine onay almak ne demek
    Yani hiç mi bilen yok

• quote:

Orijinalden alıntı: .Eray.

ing e-turuncu sanırım %23 yapmış günlük faizi yeni hesaba 1 yıl geçerli ben pazartesi tebden ingye taşınıyorum
    %23+ %2 (Turuncu ekstra)

• Cok tesekkur ederim

• * Güncel Hoş Geldin Faizi 17 Eylül 2018 tarihinden itibaren geçerlidir.

Ptesi hesaplara yatacak olan Haftasonu 3 gunluk faizi 20+2 den. Ptesiden sonra 23+2 olarak guncellenecek

• Cevabınız için teşekkürler ing ye geçince yazdığınız gibi yaparım emin olmak çok önemli. İng ye mobilden para aktarırken başıma bir iş gelmez umarım açıkçası oldukça çekinceliyim bu konuda ama şimdiki bankamın verdiği evadeli oranıda çok komik kalıyor bu bankanın yanında... :(
  • Doritoch kullanıcısına yanıt
    Hatirlamiyorum. Belki 2 3 sene olmustur. Oran yuzde 20 olmus . 23 e ne zman guncellenir . Ac kapa mi.yapmak lazim

• ING Bank e-turuncu hesap

ING Bank e-turuncu hesap

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.