Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
579.763
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: starfield

İstediğimiz zaman anapara ve faizi ile çıkabiliyormuyuz ?

Günlük varmı ? varsa kaç oran veriyor ?

Eft ücreti varmı ?

Merak ettim açıklarsanız sevinirim hocam.

istediğiniz zamam çıkabilirsiniz

vade günü yok 13.5 günlük işliyor faiz..

eft cart curt da yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi akşamlar
    Turuncu hesabımda ne havale ne eft ne de fatura ödeyebiliyorum teknik aksaklık diyip duruyor . Sizde de böyle mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ibo3182 kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için saolun hocam
  • Bugün tüm paramı başka bankaya gönderecektim sistem uyarı verdi faizinizi 30 gün boyunca 12 ye çıkaralım eft yapmayın diye. Kabul ettim bende.

Tebrikler! 54,596.90-1,000,000.00 TL araligindaki ING Turuncu Hesap bakiyeniz 30 gun boyunca %12.00 faiz orani ile degerlenecektir. B016

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baskankim -- 25 Temmuz 2017; 17:43:41 >
  • baskankim B kullanıcısına yanıt
    Yıllık daha yüksek veren banka varmıydı?

• Yapı kredi 14.10 hem şube vadeli hem emevduat hesabı
    Not kilşiye özel olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zogg -- 25 Temmuz 2017; 21:40:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Şimdi 1 sene sonra çıksak faiz oranı bitince bir şey olur mu

Enpara gibi galiba sistem ama belli saaten sonra havale EFT filan ücret alınıyor galiba

Şimdi başvuru yapsak kurye kapıyı gelecek bu kadar değil mi . Gitmeye gerek yok bankaya

• İzmirdeyim. Başvuru yaptıktan 10 gün sonra kart geldi. Kart gelse de bir işe yaramıyor. Şifre gelmesi gerekiyor. 2 hafta boyunca müşteri hizmetlerini aradım ''şifrem neden gelmiyor'' diye. Bankaya henüz imzaladığınız sözleşmeler ulaşmadı dediler her defasında. Alt tarafı sözleşme. 2 hafta ulaşması sürer mi? İngde malesef sürüyor.

Daha sonra dün tekrar aradım ve şubeye giderseniz tekrar imzalayın sözleşmeleri dediler. Bende dün şubeye gittim ve 5 dk'da şifrem geldi ve hesap açılışı yapıldı

Bugün de enparadan cektiğim dolarları ing e turuncuya aktardım. Terste kalanlar için e turuncu güzel seçenek. Oran %4 fena değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: eXPLoSioN26

İzmirdeyim. Başvuru yaptıktan 10 gün sonra kart geldi. Kart gelse de bir işe yaramıyor. Şifre gelmesi gerekiyor. 2 hafta boyunca müşteri hizmetlerini aradım ''şifrem neden gelmiyor'' diye. Bankaya henüz imzaladığınız sözleşmeler ulaşmadı dediler her defasında. Alt tarafı sözleşme. 2 hafta ulaşması sürer mi? İngde malesef sürüyor.

Daha sonra dün tekrar aradım ve şubeye giderseniz tekrar imzalayın sözleşmeleri dediler. Bende dün şubeye gittim ve 5 dk'da şifrem geldi ve hesap açılışı yapıldı

Bugün de enparadan cektiğim dolarları ing e turuncuya aktardım. Terste kalanlar için e turuncu güzel seçenek. Oran %4 fena değil.

Eturuncu hesapta havale eft işletim ücreti vs yok değil mi? Yüzde 4 uygunmuş

• eXPLoSioN26 kullanıcısına yanıt
    3.80 ters oranlarda kaldın demi sende

Bende başvuru yapım o zaman. Enpara sıkıldım. Turuncu oran iyi. Kurye normal kurye mı. Yoksa enpara gibi çalışan kurye mı

Benim sıkıntım bu turuncu hesap 1 sene sonra ne olacağı. Hesap kapattımi ücret alır mı diye.

• Kurye normal kurye. Ama size tavsiyem şubeye gidip nakit kart çıkartıp aynı gün e turuncuya geçebilirsiniz. Şubede sözleşme imzalarken biri bu şekilde işlem yaptı. İnternetten başvurunca kartın ve şifrenin ulaşması minimum 15-20 gün sürüyor. Bu yüzden şube daha hızlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

Şimdi 1 sene sonra çıksak faiz oranı bitince bir şey olur mu

Enpara gibi galiba sistem ama belli saaten sonra havale EFT filan ücret alınıyor galiba

Şimdi başvuru yapsak kurye kapıyı gelecek bu kadar değil mi . Gitmeye gerek yok bankaya

bnde başta enpara kullanıyordum.. vade olunca sıkıntı olıyor acil para laxım olacağı çıkıyor..

ing de vade olmadığı için cazip geldi bana..

1 sene sonra hoşgeldin faizi biter daha düşük seviyeden devam edersiniz.. ya da devam etmez çekersin paranı.

saat 16.00 dan sonra geç eft ye giriyor.. ücret alıyor.

kurye gelip teslim ediyor bir kaç imza atıyorsun.. 1 haftada açılıyor..

Sağolun beyler. Yarın başvuru yaparım.

• 1 Temmuz'da hoşgeldin faizi sona ermiş ama ne bir e-mail, ne uyarı hiçbir şey yok. Geçen hafta tesadüfen farkettim faizin Temmuz başından beri %6'ya düştüğünü. Tabii ki hemen enparaya transfer ettim. Transfer ederken de EFT işlemini iptal edersem 100 bin üzerine %12 faiz teklif etti. Madem %12 faiz vercen ne diye baştan otomatik olarak vermiyorsun? Böyle fırsatçılık ve müşteriyi enayi yerine koymak olur mu? Akabinde hemen kapattım turuncu hesabı.

Enpara belki gecelikte daha düşük faiz veriyor ama hiçbir zaman böyle saçmalıklar ve fırsatçılık yapmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıl Türkiyenin günlük en yüksek faizini al sonra kampanya bittince haber vermediler diye çamur at el insaf para kazndın o kadar ayıptır,nankörlüğe gerek yok.

• Dallamos D kullanıcısına yanıt
    aynısından geçen bahsettim, bende o şekilde oranımı artırdım evet haklısınız bu olaydan haberi olmayanlar icin kötü bir şey ama haberi olan bizler icinde guzel bir seu cunku zaten piyasadaki en iyi oranlari aliyoruz ve her ay eft yaparak oranimizi bi tık daha artiriyoruz, diger bankalarda şubeye gidip pazarlik yapmamiz gerekecekti bence hala avantajlı, zaten ing işini bilen kişiler için cok avantajli diye düşünüyorum onlar kurnaz siz daha kurnaz olursaniz sömürürsünüz

• Beyler perşembe başvuru yaptım. Bu hafta gelirde belki evde olmam gelmeden telefon ediyorlar mı . Gelirse bulamazsa tekrar gelir mi ? Takip filan etmede yok galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: 4Vagrant

aynısından geçen bahsettim, bende o şekilde oranımı artırdım evet haklısınız bu olaydan haberi olmayanlar icin kötü bir şey ama haberi olan bizler icinde guzel bir seu cunku zaten piyasadaki en iyi oranlari aliyoruz ve her ay eft yaparak oranimizi bi tık daha artiriyoruz, diger bankalarda şubeye gidip pazarlik yapmamiz gerekecekti bence hala avantajlı, zaten ing işini bilen kişiler için cok avantajli diye düşünüyorum onlar kurnaz siz daha kurnaz olursaniz sömürürsünüz

2. Ay da artacağını nereden biliyorsunuz bence bu ay bırak artmayı aynı bile kalacağını sanmam, çok düşecektşr. 1 aylık teklif daha yaparlarsa helal olsun.

• kaju waffle K kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum ama yapmazsa kendi bilir diger bankalardan bu orani veren var direkt geçeriz o yüzden verir diye tahmin ettim 1 ay sonunda konuya yazarim ama haklısınız kesin diye bir şey yok

• Bende cuma öğleden sonra başvuru yaptım cumartesi öğle kurye aradı ama ben bu kadar erken beklemediğim için şehir dışına çıkmıştım pazartesi gel dedim bakalım ne olacak

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.