Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
579.712
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haftasonu faiz hesaba yatmıyor. pazartesi günü 2 günlük işlenmeyen faiz hesaba yatıyor.
  • Beyler 20.000 tl 1 sene boyunca hangi bankada değerlendirilebilir ?
  • Always0007 kullanıcısına yanıt
    3-4 mesaj once yazdik sordugunuzun cevabini, okumuyorsunuz ki...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun ing e-turuncu gecelik faizi 12.50 ye düşürmüş..Bu sabah güncellenmiş oran..
  • Evet, tüm bankaların vadeli hesap faizlerini kontrol ettim çoğu 0.5 puan düşürmüş. Merkez bankası etkisi muhtemelen, bakalım faiz indirimlerini kredilere de yansıyacaktır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün açtım hesabı bir yıl boyunca ''kesinlikle 13 faiz oranı olacak dediler..Bugün denemek için biraz para gönderdim ama faiz 12.5 veriyorlar..aradım 800'lü numarayı faiz indi dediler..Siz de benim gibi yalana kanmayın..13 filan masal
  • kötünün iyisi en yüksek şuan bu malesef...odeabank şuan hala 13 fakat oda 2000 tl boşta duracak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samil422 -- 27 Nisan 2016; 10:28:51 >
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    İnternet sitesinde bir yil boyunca o anki guncel hosgeldin faizi verilecegi yaziyor. Yanlis bilgi vermisler.

Bu arada herkes gibi benim de %12.50 ye dusmus.

Edit: İngnin sitesine baktim e turuncu hosgeldin faizi %12.5 e dusmus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 27 Nisan 2016; 10:58:55 >
  • kaju waffle K kullanıcısına yanıt
    Ben de onu söylüyorum.Adamların daha verdikleri hizmetten haberleri yok..Dün özellikle 800'lü numaraya sordum kesinlikle 13 olcak dedi..sonra ankara yıldız şubesindeki bayan da aynı şekilde beni yanıltı
  • Turuncu Hesap'ın eski müşterilere verdiği gecelik faiz oranı bile piyasanın en iyisi.

Şu anda gecelik 11,00-11,50 arası bir oran veriyorlar paranıza göre.

Cepteteb 10,00
    Enpara 3 fatura ile 10,75 veriyor.

Bu sebepten tekrar Turuncu Hesap'a geçebilirim ama eskiden hesap işletim, havale EFT masrafı alınmıyordu, vadesizte para bekletme zorunluluğu da yoktu.

Şimdi durum ne?
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Bankacilar ve cep telefonu operatoru bayileri oyle. Keske e turuncu internet sayfasini ve forumu bir okusaydiniz. Cok buyuk bir kayip yok simdilik. %13ken aldimizin %4 eksigini alacagiz.

• OxBlue kullanıcısına yanıt
    Hocam turuncu o kadar vermiyor 100 bin tl parama 10.50 veriyorlardı 10.00 a düşürmüşler.

E-turuncuya geçirirsem 10.5 veriyorlar. Bu dediklerim hoş geldin faizi değil tabii ki.

Yani şu an ne turuncu da ne de e-turuncuda 11.00 - 11.50 yok maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weapon_ps3

Hocam turuncu o kadar vermiyor 100 bin tl parama 10.50 veriyorlardı 10.00 a düşürmüşler.

E-turuncuya geçirirsem 10.5 veriyorlar. Bu dediklerim hoş geldin faizi değil tabii ki.

Yani şu an ne turuncu da ne de e-turuncuda 11.00 - 11.50 yok maalesef.

e-turuncu

150-250 bin arasına % 11 veriyor

250-500 bin arasına % 11,50 veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 28 Nisan 2016; 23:48:05 >

• OxBlue kullanıcısına yanıt
    Para parayı çekiyor dedikleri sanırım bu paran çoğaldıkça verdikleri faiz de çoğalıyor.
  • ben şimdi e turuncu hesabını yeni açtım ve paramı oraya gönderdim.bugünden itibaren faiz işler mi? yoksa internet şubesinden başka bir işlem yapmam gerek var mı? mesela faiz işlet gidi bir ayardan bahsediyorum.

ayrıca internet şubesine ilk girişimde şöyle bir uyarı çıktı ...

Yatırım Ürünü İşlemleri Hakkında Bilgilendirme!

Sermaye Piyasası İşlemleri Çerçeve Sözleşmeniz güncel olmadığından size en yakın şubemize başvurarak Sermaye Piyasası İşlemleri Çerçeve Sözleşmenizi imzalamanız gerekmektedir.
    Sözleşmenizi imzalayana kadar mevcut yatırım ürünlerinizin bozum işlemlerini herhangi bir kısıt olmadan gerçekleştirebileceğinizi hatırlatır, yalnızca yeni yatırım ürünü alım işlemlerinizin gerçekleştirilemeyeceğini bilgilerinize iletiriz.

faiz iletebilmem için şubeye gitmem mi gerekiyor*

teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: weapon_ps3

Para parayı çekiyor dedikleri sanırım bu paran çoğaldıkça verdikleri faiz de çoğalıyor.

Aynen yüksek meblağlara daha fazla veriyor.

Mevcut piyasada gecelik olarak en yüksek diyebileceğimiz 10,50 Enpara veriyor şu anda (3 fatura talimatı ile birlikte)

Mesela 250bin TL Enpara yerine
    Turuncu Hesap'a yatırılsa şu anda
    aylık 180 TL daha fazla veriyor (eski müşteri olsanız bile)
  • quote:

Orijinalden alıntı: samil422

ben şimdi e turuncu hesabını yeni açtım ve paramı oraya gönderdim.bugünden itibaren faiz işler mi? yoksa internet şubesinden başka bir işlem yapmam gerek var mı? mesela faiz işlet gidi bir ayardan bahsediyorum.

ayrıca internet şubesine ilk girişimde şöyle bir uyarı çıktı ...

Yatırım Ürünü İşlemleri Hakkında Bilgilendirme!

Sermaye Piyasası İşlemleri Çerçeve Sözleşmeniz güncel olmadığından size en yakın şubemize başvurarak Sermaye Piyasası İşlemleri Çerçeve Sözleşmenizi imzalamanız gerekmektedir.
    Sözleşmenizi imzalayana kadar mevcut yatırım ürünlerinizin bozum işlemlerini herhangi bir kısıt olmadan gerçekleştirebileceğinizi hatırlatır, yalnızca yeni yatırım ürünü alım işlemlerinizin gerçekleştirilemeyeceğini bilgilerinize iletiriz.

faiz iletebilmem için şubeye gitmem mi gerekiyor*

teşekkürler...

Yarın haftasonuna denk geldiği için faizleri pazartesi görebileceksiniz. İng bank faizleri h.sonu işlemiyor. pazartesi toplu olarak işliyor.

Yatırım ürünleri dediği şey sanırım fonları hisse senetlerini kast ediyor diye anladım.

• weapon_ps3 kullanıcısına yanıt
    evet müşteri hizmetlerini arayıp sordum günlük faiz işleyişi ile ilgili değil diğer yatırım araçları için gerekli dedi fakat yine de en kısa sürede şubeye uğrayıp eksik belgelerinizi imzalamanız lazım dedi.
  • şimdi e turuncu da eft havale ,başka bankalara kredi kartı ödemesi,fatura ödemesi vs vs gibi işlemler ücretsiz değil mi arkadaşlar ?
  • samil422 S kullanıcısına yanıt
    Su an eft ve havale ucretsiz.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.