Asus m51va bilgisayara sahibim ve bilgisayarımın driverlerini güncellemek için Asus'un resmi web sitesinde bulduğum Yonga seti adlı güncelleme dosyası mevcut ve şu isimde yer almakta (INFUpdate_VT_080606.zip) ancak ben bu dosyayı indirdim ve içinde yer alan setup dosyası hariç diğer dosyaları anlayamadım şimdi yanlış birşey yapmak istemiyorum bilgisi olan arkadaşlar benim nasıl ve ne şekilde güncelleme yapacağımı söyleyebilir mi? Zip halinden bir klasöre cıkardım ve beklemekte dosyalar neler yapmam gerektiğini bilen arkadaşlar izah ederlerse çok sevinirim , şimdiden teşekkürler..
dogru surucuyu ındırdıgınıze emınsenız sadece setuplamanız gerekecek ..ama ındırdıgınız dosyanın ıcerıgının resmını konuya koyarsanız bır bakalım ..setup dısındakıler nelermıs ... bu arada guvenlı kıpde eskı surucu kaldırıp yenısını kurmak daha saglıklı ..
Resim şu şekildedir..
sanırım vısta ve 64 bıt ıslemcı ıcınde aynı klasore dosya koymuslar .. zaten yasnlı bır surucu yukleme gıbı bır durum yok ..yanı ya yuklerken hata alırsınız ya yukledıkden sonra aygıt yonetıcısınden kontrol ettıgınızde basında unlem ısaretı olur ..
Şimdi ben tam olarak ne yapıcam üstadım ?
ısletım sıstemınız nedır ..ındırdıgınız dosyayı bırde ben kontrol edıp soylıym ne yapacagınızı ..vısta 32 bıt mı ?