Şimdi Ara

info mail adresimizi ofisteki tüm bilgisayarlardan görmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, şirketin info mail adresini şirkette bulunan tüm bilgisayarlardan görmek istiyorum, bunun için tüm bilgisayarlardaki outlook programına info adresini tanımladım fakat şöyle bir durumla karşılaşıyoruz 2 bilgisayar maillleri tam alıyor iken diğer 2 bilgisayar mailleri almıyor veya eksik alıyor. Bu konuda yardımlarınızı beklemekteyim.

Mail hesapları yönetiminden infoya gelen mailleri bu adreslere yönlendirme yapabilirsin

info mail hesabınıza gelen tüm mailleri tüm bilgisayarlarda görmek için bilgisayarlarınızın hepsinde office outlook uygulamasına info hesabınızı eklemelisiniz , eklerken dikkat etmeniz gereken nokta ise kurulumda Diğer ayarlar > Gelişmiş sekmesinden

"İletinin bir kopyasını sunucuda bırak" işaretli olucak

"sunucudan xx gün sonra kaldır" kısmına 10 veya daha fazla bir gün girmelisiniz

böylece mailler bilgisayar indikten sonra sunucudan silinmeyecek ve diğer bilgisayarlara da inebilicek.

info mail adresinizi office outlook programına kurma hakkında bilgiye ihtiyacınız varsa alttaki linkten resimli anlatımlarıda inceleyebilirsiniz.

outlook 2016 mail kurulumu
    Outlook 2016 Mail Kurulumu
    https://sizinsayfaniz.com/blog/Outlook-2016-Mail-Kurulumu.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.