Şimdi Ara

INFINITY Q30

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2015 fl a180d amg aracımı satıp 2015-2016 model INFINITY Q30 bir araç almayı planlıyorum

İkisi de aynı kilometrelerde
    İkisi de hemen hemen aynı fiyatlarda

Infınıty bu modelde Mercedes'de kullanılan benzinli ve dizel motorları kullanıyor.
    1.6 156 beygir benzinli
    1.5 109 beygir dizel üniteler birebir aynı

Mercedes'in artıları
    * Yaygın servis ağı (iki model de yaşından dolayı garanti dışı kalacağı için bu benim adıma çok önemli değil,özel serviste bakımlarına devam ediyorum)
    * Piyasasının daha iyi olması
    * Güncel modelinin üretilmesi ve satılması (yeni kasa çıktığı için bu eksi olarak da düşünülebilir)

Infinity'nin artıları
    * Yukarıda yazdığım gibi aynı fiyat bandında olmasına rağmen tabiri caizse gırtlak dolu araçlar
    * 360 derece park asistanı, adaptif CC, şerit takip,tabela okuma, adaptif farlar, bose ses sistemi, kör nokta uyarı vs gibi güvenlik donanımları
    * Crossover - suv arası yerden yüksek yapısı
    * 18 jant ve lastiklere göre Mercedes'den daha fazla konforlu

Eksileri

Bayisinde sıfır araçlar 2017 model, daha üst modeli yok, TR de tutmadığı aşikar.Satarken kangren olmak olası :)
    Ne dersiniz? Tercih sebebi olur mu sizce de?
    Alırsam 1-2 sene binmeyi, (müşterisi çıkarsa erken de satabilirim) düşünüyorum.

İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 21 Ocak 2019; 14:53:58 >

• Bi ara konusu açılmıştı sanırım sıfır alımda hem fiyatları çok uyguna geliyordu hemde full donanımlılardı. Ancak herkes bayilerde araç bulamamaktan çok yakınmıştı.

Çok güzel araçlar , Sıfır almayacaksnız doğru anladıysam o yüzden zararıda tölere edersiniz. He geç satarsınız ama zararınız minimum olur.

He ben alır mıydım almazdım. Ama bu araç veya 2. el piyasasıyla alakalı değil. Tercih edeceğim sportifklikte bir araç değil benim için.

Özel bi rengi vardı sanırım çok yakışıyordu bakan birdaha bakar o renge.

Alırsanız bi incelem detaylı birşeyler bekleriz sizlerden . Şimdiden hayırlı olsun.

Edit: DCT şanzıman nasıldı onu bilemiyorum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uza -00- -- 21 Ocak 2019; 15:15:21 >
  • quote:

Alırsam 1-2 sene binmeyi, (müşterisi çıkarsa erken de satabilirim) düşünüyorum.

Bu cümleden anladığım kadarıyla, siz zaten aracı sırf merak gidermek ya da satmak için alacaksınız. Öyleyse, Infiniti size uymayabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir zamanlar Infiniti QX4'üm vardı ve kalite, güç, performans gerçekten yerindeydi. Eski tip bir SUV'dur ama çok iyidir. Nissan servisi bakıyordu bazı parçaları örneğin disk ve balata gibi Nissan'ın SUV'ları ile aynıydı ama hırsız girdiğinde ön konsoldaki çerçeveyi kırınca 3 ay servisin parçayı getirmesini beklemiştik. Satarken de çok zorlandık. Açıkçası binmek niyetindeyseniz rakamlar çok önemli değilse burada satarken ki fiyat düşüşünden bahsediyorum alınabilecek bir araç ama yok bir süre sonra satarım derseniz arabalara meraklıysanız sakın bulaşmayın.
  • 1-2 sene değil de en az 3-4 sene binilecekse daha mantıklı olur. En azından arabaya bindim dersiniz değer kaybı pek dokunmaz.
  • Sırf donanım ve de farklılık adına ben olsam almazdım.

Zaten zarar edeceksiniz, bari kaybedeceğiniz parayı şimdiden üstüne ekleyip C serisi almaya bakın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için tşk ederim
    Uzun süre bineceğimi asla sanmıyorum
    Bir süre biner başka modele geçerim
    Aynı araçta uzun süre kalmayı sevmiyorum

Zaten beni de ikinci elinin zayıf olması ve sürekliliğinin olmaması ürkütüyor
    Ama yine de alırken avantajlı fiyat denk getirirsem almayı düşünüyorum
    İstediğim zaman biraz aşağısına satabileceksem çok da sorun olmaz açıkcası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.