Şimdi Ara

İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.800
Cevap
50
Favori
159.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • değerli forum sakinleri şimdi sizlerler paylaşacağım çalışma yine forumdan tanıştığım ve konyadan aramıza katılan patenti tamamen kendisine ait selim kardeşimizin çalışmasıdır..

kendisi bizim teyiplere AUX çıkışı bağlanabiliyor mu diye yabancı forum sitelerinden araştırmış tabi elektronik bilgiside yeterli olduğu için kendi aracına cep telefonu ile bağlanıp müzik dinleyebiliyor olduğunu benimle paylaştı ... bana gerekli olan malzemeleri anlattı bizde dün akşam cepten o konyadan tarif etti bende adanadan dediklerini yaptım ve kendi aracıma bu sistemi aktif hale getirdik beraberce suan cepten bağlanıp aracımda istediğim müziği dinleyebiliyorum ...

ben biryandan telefonla konuşup bir yandan bağlantı kablolarını hazırlarken ayrıntılı foto çekemedim ama yine de birkaç foto paylaşıcam sizlerle kendisi başka bir arkadaşımıza bunu yaparken ayrıntılı foto çekip bana atıcak bende sizlerle paylaşıcam ...

birde maliyet konusunu anlatayım sizlere

3.5mm kulaklık kablosu 5₺,6 adet jumper kablo 1,5₺, 1 adet on-off düğme 2,5₺ güç kablosu için eski bir cep telefonu şarz aleti hepimizin evinde vardır....

yani toplam maliyet bana 9₺ siz bu malzemeleri daha ucuza bulabilirsiniz....

selim kardeşimize emeğine yüreğine sağlık diyorum ve paylaşımı için kendisine buradan teşekkürlerimi iletiyorum....

çalışmadan birkaç foto ....

herkese bayraklı salondan selamlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıllıoğlu -- 14 Nisan 2017; 11:7:24 >

• kıllıoğlu kullanıcısına yanıt
    Hocam eline saglik, guzel bir calisma. Bu islem kisaca cd changer girisinin "cd changer varmis gibi" kullanilmasidir. Islem basit ama yine de yapamam diyorsaniz, ebay'de bunlarin hazir kablolari satiliyor. Tabi bu islem icin teybin cd changeri destekleyen model olmasi lazim, o giris her modelde yok. Bir de benim gibi cd changer teybin icinde olanlar var ki onlarin isi daha zor, ya satellite radio iptal edilecek (bizdeki uydu antenle tv izlemenin radyo turu. Ayda 10 dolar gibi bir uyelikle 200 kusur radyo kanalina erisebiliyorsunuz) ya da amplifikatorun ses girisinden arac icerisine kablo cekilecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muteferrika M kullanıcısına yanıt
    G35 ve I30 çok farklı araçlar.
  • Bluflame B kullanıcısına yanıt
    :) biliyorum hocam, hem de cok farkli araclar ama bunu neden vurguladiginizi anlamadim
  • Selamun aleyküm arkadaşlar,
    97 Model Nissan Maxima LTD aldım . İstanbul Büyükçekmece de oturuyorum .
    Aracın motor ve şanzuman harici biraz toparlamaya ihtiyacı var.
    Bu araçla alakalı tavsiyeleriniz ve öncelikle avrupa sonrasında anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz ustalar kimlerdir belirtirseniz sevinirim.
    Başlangıç olarak yapmak istediklerim:
    1- Periyodik bakım. Yeni yapılmış Ateşleme sistemi dahil.Ön takım dahil. Yinede motor yağı tavsiyeleriniz.
    2- Lastikler yenilenecek. Jantlar kontrol edilecek.Lastik Tavsiyeleriniz ?
    3- LPG kiti Atiker takılı . İşinin ehli bir atiker bayinde sistemi kontrol ettireceğim.Gerekirse Parça değişimi. Ecu,Regulatör,Filtre vb..Atiker kit ve usta tavsiyeleriniz ?
    4- Bazı iç döşeme parçalarının temini . Orjinal teyp , iç kapı kolu kenar çıtaları,çakmak,kapı fitilleri. Uygun çıkmacı ve yedek parçacı tavsiyeleriniz.?
    Şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum.Umarım Omega 2.5 CD yerine bu aracı aldığım için pişman olmam.
    Saygılar.

• muteferrika M kullanıcısına yanıt
    I30 / Maxima forumunda olduğumuz için söyledim.
  • Bluflame B kullanıcısına yanıt
    grubun ismi "İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ".
  • merhaba arkadaşlar hafta sonu yağ müşürünü değiştirdim bir bozukluk yoktu yağ sızıntısı vardı yenilemiş olduk...

çalışmadan birkaç foto ...

herkese selamlar....

• A33 kasa tavsiye eder misiniz ? Fransız yapımı olduğu söyleniyor motorlarında kronik sorun olduğu söyleniyor bir fikri olan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MASB

A33 kasa tavsiye eder misiniz ? Fransız yapımı olduğu söyleniyor motorlarında kronik sorun olduğu söyleniyor bir fikri olan var mı ?

-A33 motoru A32’dekine çok benzer,kronik bir sorun yoktur. şanzıman aynıdır, sürüş daha rahat ve konforludur.
    -önden ve yandan çarpmalarda daha sağlamdır, koltukta hava yastığı vardır.
    -2002-03 modelini bulabilirsen, 3.5L motor otomobil nirvanadır.
    -fransa’da yapılan hiçbir model yoktur.
  • arkadaşlar merhaba hafta sonu ön amortisör değişimi yaptım bu sırada yanlışlıkla şanzıman tarafındaki körük yırtılınca onuda değiştirdim ...

çalışmadan birkaç foto...

herkese çok selamlar....

• Hocam ellerine sağlık tekrar maxima arıyorum almak için tavsiye edeceğin uygun fiyatlı olanları paylaşırsan sevinirim izmirden yılmazla beraberiz onunla da paslaşıyoruz sizler sayesinde bu arabalara rağbet arttı inanın yeni paylaşımlar bekliyoruz kolay gelsin

• dina35 kullanıcısına yanıt
    forum vesilesiyle tanıştığım ve aracını aldığı günden beri iletişim halinde olduğum bir arkadaşım aracını satıyor...

iletişim bilgisi;

MURAT KARABİBER 507 558 03 15 kendisiyle iletişime geçip detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz...

selamlar...
  • hafta sonu diğer amortisör değişiminide yaptım ayrıca etrafımdaki insanların baskısı neticesinde farlarıda parlatma işlemi yaptık yine infiniti ailesine mensub yıkamacı bir arkadaşımızla...

çalışmadan birkaç foto herkese selamlar...

• arkadaşlar cruise control ile ilgili bir temizlik çalışması yapmıştım bir zamanlar daha önce pAYLAŞTIMMI bilmiyorum hem bir hatırlatma olsun içini merak edenler için faydalı olur inşaallah...

selamlar...

İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR)
     İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR)

• ön disk değişimi....

İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR)

• arka amortisör ve balata değişimi çalışmaları...

İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR)

• aracımı yurtdışına gidiş sebebi ile satıyorum arkadaşlar. İlan onay sürecini geçince sahibinden.com da yayınlanmaya başlayacaktır.

1997 Maxima Otomatik ve en dolusu. Bordo renk. Araç şu an Antalya'da.
  • kıllıoğlu kullanıcısına yanıt
    hangi marka amartisör taktın ? bide sürüşü nasıl ?
  • merhaba arkadaşlar sarsıntı olduğu zaman direksiyonun içinden zil sesi gibi ses gelmeye başladı bende direksiyonu söktüm ve ufak bir çalışma yaptım ....

çalışmadan birkaç foto...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıllıoğlu -- 15 Mayıs 2017; 7:41:46 >

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.