Bildirim
İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) (76. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam eline saglik, guzel bir calisma. Bu islem kisaca cd changer girisinin "cd changer varmis gibi" kullanilmasidir. Islem basit ama yine de yapamam diyorsaniz, ebay'de bunlarin hazir kablolari satiliyor. Tabi bu islem icin teybin cd changeri destekleyen model olmasi lazim, o giris her modelde yok. Bir de benim gibi cd changer teybin icinde olanlar var ki onlarin isi daha zor, ya satellite radio iptal edilecek (bizdeki uydu antenle tv izlemenin radyo turu. Ayda 10 dolar gibi bir uyelikle 200 kusur radyo kanalina erisebiliyorsunuz) ya da amplifikatorun ses girisinden arac icerisine kablo cekilecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
G35 ve I30 çok farklı araçlar. -
:) biliyorum hocam, hem de cok farkli araclar ama bunu neden vurguladiginizi anlamadim -
Selamun aleyküm arkadaşlar,
97 Model Nissan Maxima LTD aldım . İstanbul Büyükçekmece de oturuyorum .
Aracın motor ve şanzuman harici biraz toparlamaya ihtiyacı var.
Bu araçla alakalı tavsiyeleriniz ve öncelikle avrupa sonrasında anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz ustalar kimlerdir belirtirseniz sevinirim.
Başlangıç olarak yapmak istediklerim:
1- Periyodik bakım. Yeni yapılmış Ateşleme sistemi dahil.Ön takım dahil. Yinede motor yağı tavsiyeleriniz.
2- Lastikler yenilenecek. Jantlar kontrol edilecek.Lastik Tavsiyeleriniz ?
3- LPG kiti Atiker takılı . İşinin ehli bir atiker bayinde sistemi kontrol ettireceğim.Gerekirse Parça değişimi. Ecu,Regulatör,Filtre vb..Atiker kit ve usta tavsiyeleriniz ?
4- Bazı iç döşeme parçalarının temini . Orjinal teyp , iç kapı kolu kenar çıtaları,çakmak,kapı fitilleri. Uygun çıkmacı ve yedek parçacı tavsiyeleriniz.?
Şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum.Umarım Omega 2.5 CD yerine bu aracı aldığım için pişman olmam.
Saygılar.
-
I30 / Maxima forumunda olduğumuz için söyledim. -
grubun ismi "İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ". -
-
A33 kasa tavsiye eder misiniz ? Fransız yapımı olduğu söyleniyor motorlarında kronik sorun olduğu söyleniyor bir fikri olan var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: MASB
A33 kasa tavsiye eder misiniz ? Fransız yapımı olduğu söyleniyor motorlarında kronik sorun olduğu söyleniyor bir fikri olan var mı ?
-A33 motoru A32’dekine çok benzer,kronik bir sorun yoktur. şanzıman aynıdır, sürüş daha rahat ve konforludur.
-önden ve yandan çarpmalarda daha sağlamdır, koltukta hava yastığı vardır.
-2002-03 modelini bulabilirsen, 3.5L motor otomobil nirvanadır.
-fransa’da yapılan hiçbir model yoktur. -
-
Hocam ellerine sağlık tekrar maxima arıyorum almak için tavsiye edeceğin uygun fiyatlı olanları paylaşırsan sevinirim izmirden yılmazla beraberiz onunla da paslaşıyoruz sizler sayesinde bu arabalara rağbet arttı inanın yeni paylaşımlar bekliyoruz kolay gelsin
forum vesilesiyle tanıştığım ve aracını aldığı günden beri iletişim halinde olduğum bir arkadaşım aracını satıyor...
iletişim bilgisi;
MURAT KARABİBER 507 558 03 15 kendisiyle iletişime geçip detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz...
selamlar... -
-
-
-
-
aracımı yurtdışına gidiş sebebi ile satıyorum arkadaşlar. İlan onay sürecini geçince sahibinden.com da yayınlanmaya başlayacaktır.
1997 Maxima Otomatik ve en dolusu. Bordo renk. Araç şu an Antalya'da. -
hangi marka amartisör taktın ? bide sürüşü nasıl ? -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X