Şimdi Ara

İnfinite Crisis İlk Bakış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Süper Kahramanlarla harika bir maceraya hazırmısınız.LoL tarzında olan İnfinite crisis oyununun ilk bakış videosu yayınlanmıştır.İyi seyirler...

    http://www.youtube.com/watch?v=-wkZvBBqepI&list=UUmoZPzS2iC0LaqcDWjCnSuA



  • oyun yapısı olarak dotadan daha çok lole benziyor, güzel oyun dc kahramanları olunca benimde epey ilgimi çekti
  • Gerçekten iyi ve tam bir inceleme gerekli. Lol'den çok daha iyi noktaları var adamlar basma kalıp yapmamışlar oyunu emek vermişler. 3-4 ay önce biraz oynadım oyuncu azlığından dolayı ara vermek zorunda kalmıştım. (Hiç oyuncu bulmuyordu oyuna da giremiyordu) Şimdi tekrar başladım 5-6 hero bile gelmiş üstüne. İyi ve ayrıntılı bir rehber şart.
  • Bu dediğinizi dikkate alıcaz teşekkür ederiz.Bildiklerinizi bize aktarırsanız seviniriz ortak bir rehber hazırlayadabiliriz.
  • Şu an incelemeye devam ediyorum. Eşya yapılandırmaları ve metalar gayet kolay, karışık bir yapıya sahip değil. Lol ile oldukça benzerlik var. Yalnız hesap için rün ve kabiliyet sistemi yok ve profil olarak her seviye atladığında 2 veya 3 seçenekli bir tercih belirtiliyor ki bu da Lol'deki kabiliyet sistemi olacak ama neleri seçtiğini görme ve seçtiklerini sıfırlama/değiştirme gibi bir sayfa veya seçenek yok (varsa da ben bulamadım) şu an bu detayın üstündeyim. Bunu bulabilirsem güzel bir rehber hazırlayabiliriz.

    Lol'deki sihirdar büyülerine karşın oldukça mükemmel bir sistem getirmişler. İşleyiş aynı ama içerik biraz farklı. (Karakterlere özgü yetenekler var. Örneğin Lol'de hayaleti herkes aynı şekilde kullanırken Flash -şu an yok galiba ama ileride olursa- herhangi bir süper hızlı kahraman için hayaletin gelişmiş versiyonu var. Şifa, bariyer için de bu detaylar geçerli.

    Ayrıca Lol'de yer almayan yeteneklerde mümkün bunlardan biri süper güç. Bu yetenek haritadaki mevcut eşyaları (park halinde duran arabalar vs.) gibi nesneleri kaldırıp yol açabiliyor veya nesneyi rakibe doğru kullanarak sersemletip/hasar verip avantaj sağlayabiliyorsunuz. Bu yeteneği de Süperman-Wonder Woman gibi üstün güçlü karakterler kullanabiliyor yani Joker gibi karakterler kullanamıyor.

    Son olarak herhangi bir karakterle oynadığınız zaman deneyim kazanıp profilinizde o karakter için de level alabiliyorsunuz. Bu özelliğinde tam olarak ne gibi yararlara sahip olduğunu çözdükten sonra gerekli bilgiyi vereceğim.




  • teşekkür ederiz bu bilgilendirme için tabiki daha fazlasını bekliyoruz.Ve güzel bir rehber hazırlayıp videoda sizinde isminizi kullanmak isterim teşekkür amaclı iyi niyetimizi sunmak isterim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.