arkadaşlar ben dün itibari ile west siel serverinde insan ırkı olarak oyuna başladım sürekli quest yapıp durdum şu an lvl 9 um. Sorucağım bir sürü soru var.
1-) ben warriorum kullanmam gereken itemler neler ? bir sürü item var 2-) stat point sistemi var mı acaba ? 3-) skilleri nasıl açıyoruz ? 4-) nasıl ne şekilde kasmamı önerirsiniz , itemleri nerden düşürebilirim 5-) bana oyunda yardım edebilecek türkler var mı ? görev yaptığım çoğu kişi yabancı orta düzey ingilizcem var bazen anlatamıyorum derdimi.
bu arada nick : zeymet
warrior sun ve 9 levelsin. sınıf seçme görevi sorusu yani ascension görevi gelmiş olması lazım sana. o görevi bitirince templar ve gladiator olarak seçim yapman gerekecek. sonra zırhlardan plate silahlardan templarda gerasword yada kılıc-kalkan kullanırsın. gladiatorda polearm-greasword-kılıc kalkan kullanırsın.skilleri west serverında para ile alıyorsun.ilk 9 levele kadar poetada sonrasını sanctum dan alıyorsun.ascensin görevini bitirince iyi puan ve hediye veren görevleri yapıp para toplamanı tavsiye ederim. zira west serverında para çokj önemli. çünk skilleri para ile alman gerekecek ve ileri levellerde çok para tutuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: tbc
warrior sun ve 9 levelsin. sınıf seçme görevi sorusu yani ascension görevi gelmiş olması lazım sana. o görevi bitirince templar ve gladiator olarak seçim yapman gerekecek. sonra zırhlardan plate silahlardan templarda gerasword yada kılıc-kalkan kullanırsın. gladiatorda polearm-greasword-kılıc kalkan kullanırsın.skilleri west serverında para ile alıyorsun.ilk 9 levele kadar poetada sonrasını sanctum dan alıyorsun.ascensin görevini bitirince iyi puan ve hediye veren görevleri yapıp para toplamanı tavsiye ederim. zira west serverında para çokj önemli. çünk skilleri para ile alman gerekecek ve ileri levellerde çok para tutuyor.
anladım hocam acaba sizin oynadığınız server daha mı kolay ? yani eğer pvp ağırlıklıysa ve siz yardımcı olabilecekseniz servere geçmek isterim çünkü buda cidden çok fazla türk eksikliği çekiliyo . bu arada 15 oldum
valla west te daha fazla oyuncu var. türkte fazladır herhalde. biz westi bırakıp east serverına geçtik. burda skiller otomatik geliyor. kasmakta daha kolay. drop oranı daha fazla. gelmek istersen buyur gel. nasılsa diğer servera geçip yeni char açabilirsin. yeni char açarsanda ileriye dönük olarak warrior da templar-priest tada chanter fena değil. diğer charlardada mage de sorc scout tada şu anda assas galiba iyi durumda. ilk defa oynuyorsan bu oyunu templar-chanter-assas derim ilk charın için. gelirsen legionumuza bekleriz. yan legionla birlikte 85 char ve yaklaşık 20-25 aktif oyuncu var. hepimizde türküz.