Şimdi Ara

Infestation: Survivor Stories (219. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.460
Cevap
39
Favori
318.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murat650

quote:

Orijinalden alıntı: thief27

quote:

Orijinalden alıntı: murat650

Arkadaşlar oyunda game gold game dollar ve yeşil bir işaretin olduğu 3 adet simge var. Bunlar nasıl kazanılıyor ? Oyunda eşya satmayı denemedim ama satılmıyor. Para falanda yok oyunda ? Ayrıca xp kazanıyoruz ama kaç level olduğumuzu gösteren herhangi bir bar vs yok. Oyunda nasıl para kazanıyoruz ?

zombileri öldürünce bazısından para çıkıyor onları toplaman lazım. xp ile ilgili düzenleme sanırım ileride gelecek ileride o tecrübe puanları kullanılacak şimdilik bir işe yaramıyor sanırım.

20-30 tane zombi öldürdüm hiçbirşey çıkmadı. Çıkmaması normal değil değil mi bu kadar çok zombiden ?

100 taneden de çıkmayabilir ama üst üste öldürdüğün 5 zombiden de çıkabilir :D biraz sayısal loto gibi

• şehirlere göre değişir campos'ta ve boulder'de çıkıyor

para olayına gelince heryerde zombilerden para düşmüyor bellirli bölgelerde düşüyor ayrıca sadece para değil itemlerde düşüyor zombilerde. bildiğim yerler

parkerville, hill ranch, frosty pines, whitestone, rocky ford

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0rka -- 8 Şubat 2013; 23:57:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QrY!

quote:

Orijinalden alıntı: Cartoon

Almayı düşünüyoruz da bu paketler arasındaki fark ne arkadaşlar ?

sadece GC farkı var oyun içi marketten eşya satın almaya yarıyor.

Hangi paketi önerirsiniz ?

Ali Koç
    2 Nisan 1967 - İstanbul
    'Kurgulanmış bir oyunun parçası olmak istemiyoruz. Özel bir muamele talebimiz de yoktur! Adaletin bekçileri hoş geldiniz...'
  • quote:

quote:

quote:

survivor paket gayet uygun bence isterseniz ayrı olarak GC satın alabiliyorsunuz

quote:

quote:

quote:

survivor paket gayet uygun bence isterseniz ayrı olarak GC satın alabiliyorsunuz

O hangisi hocam ?

Ali Koç
    2 Nisan 1967 - İstanbul
    'Kurgulanmış bir oyunun parçası olmak istemiyoruz. Özel bir muamele talebimiz de yoktur! Adaletin bekçileri hoş geldiniz...'

• 15 dolar olan paket ismi kaldırmışlar

15 dolar olan paket ismi kaldırmışlar

Eğer kaldırmışlarsa nasıl seçeneklerde hala duruyor? Nasıl satın aldım ben 15 $'lık seçeneği şu an? Neyse..

Sanırım bu yazılmadı:

Yama notları. Yamanın 12 Şubat tarihinde yayınlanması planlanıyor.
    Yeni yamanın özellikleri:

Artık sunucu kiralayabileceksiniz. Bunun için Play Game sekmesinden My Servers menüsünü kullanabilirsiniz.
    10 kişiye kadar grup kurabileceksiniz. Bunu yapmak için Tab tuşuna basıp gruba davet etmek istediğiniz kişinin adına sol tıklayarak Invite Group seçeneğini kullanabilirisiniz.
    Grup ve klan üyelerinin yerlerini harita üzerinde görebilirsiniz.
    Safe Zone içine NPC eklendi. Böylece global inventory' nize NPC aracılığı ile ulaşabileceksiniz.
    Aynı NPC ile markete de erişebileceksiniz.
    İki yeni silah eklendi: Mosin Rifle, Colt 1911
    Item spawn noktaları düzenlendi.
    Sunucu işleyişini bozan bir exploit düzenlendi.
    Sunucu listesi artık daha hızlı yüklenecek.
    Öldüğünüz zaman notlarınızın hala görünmesi sorunu düzenlendi.
    Artık şarjörünüz doluyken şarjör değiştiremeyeceksiniz.
    Bakmadığınız kişilerin isimlerinin görünmesine neden olan bir sorun düzeltildi.
    Clan sayfası arayüzü optimize edildi.
    Item aldığınızda çantadaki yükün artmamasına neden olan bir sorun düzeltildi.
    Colorado haritasının ışıklandırması artırıldı.
    İyi itemlerin çıktığı yerlere zorluğu artırmak için daha fazla zombi eklendi.

-Alıntıdır

• ben bir arkadaşımla birlikte oyunu aldım arkadaşlar oyun atmosferi çok güzel veriyor. Grafiklerindeki sorunlar buglar vsvs evet var ama o atmosfer için alınır diyorum ve 15$ bu oyun için bence çok iyi bir fiyat.

Özellikle kafa dengi arkadaşı olan kişiler kesinlikle buluşup maceraya atılmalılar.

Özellikle 10 kişi olan düşük popülasyonu olan sunucuları tavsiye ederim bugün ormanın içinde el fenerimizden çıkan ışık yüzünden 2 polonyalı tarafından yolumuz kesildi bizi öldürmediler fakat ışıkla gezmememizi ve çok kolay öldürülebileceğimizi söylediler ve devam ettik.

Ardından bir kasabaya girerken bizi görmeden önümüzden geçen birini gördük. Kendisine uyarı mesajı yolladık biz ateş etmeyeceğiz amacımız pvp değil diye. Fakat hiç bir cevap gelmedi. Kasabanın girişinde bir süre bekledik ve girdik. Marketten bir kaç şişe su ve yiyecek alıp çıktık ve o an bir yerden ateş edilmeye başladı. Nereden geldiğini göremediğimiz için topuğu bastık.

Çok heyecanlıydı ve adrenalin fulldü. Bunun yanı sıra 2-3 defa öldük zombiler yedi bizi ama bizim kazmalığımız. Biraz gereksiz riske girdik.

Oyunu arkadaşları ile oynayacaklar alsın ve oynasınlar. Tek oynayanlarda olabilir aslında onlarda zevk alabilir ama şahsen ben bu kadar kasvetli ortamda tek oynamam...

Bu arada üstteki resimde pc kaldırmaz diyordu fakat kaldırdı. Performansı fena değil fakat yinede düşürmek zorunda kaldım bir çok görüntü özelliğini. Ona rağmen 15fps oynuyorum anca.... Fakat full action oyun olmadığı için ve açıkcası pvp yapmamak adına 10 kişilik servera girdiğim için pek sorun olmuyor.

Oyunun zorluk derecesi güzel. Zombiler epey bir zorluyor kasabalara elini kolunu sallaya sallaya giremiyorsun çok dikkatli olmak zorundasın.

Bu tabi başlangıç seviyesi için bizim ilk günümüzdü ileride mermimiz artınca silahlar gelişince daha rahat öldürürüz muhtemelen fakat şuan çok zorlandık ve eğlendik.

Haritada yürüye yürüye bir hal olduk bi araba felan bişey olaydı iyiydi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 9 Şubat 2013; 4:03:54 >

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

ben bir arkadaşımla birlikte oyunu aldım arkadaşlar oyun atmosferi çok güzel veriyor. Grafiklerindeki sorunlar buglar vsvs evet var ama o atmosfer için alınır diyorum ve 15$ bu oyun için bence çok iyi bir fiyat.

Özellikle kafa dengi arkadaşı olan kişiler kesinlikle buluşup maceraya atılmalılar.

Özellikle 10 kişi olan düşük popülasyonu olan sunucuları tavsiye ederim bugün ormanın içinde el fenerimizden çıkan ışık yüzünden 2 polonyalı tarafından yolumuz kesildi bizi öldürmediler fakat ışıkla gezmememizi ve çok kolay öldürülebileceğimizi söylediler ve devam ettik.

Ardından bir kasabaya girerken bizi görmeden önümüzden geçen birini gördük. Kendisine uyarı mesajı yolladık biz ateş etmeyeceğiz amacımız pvp değil diye. Fakat hiç bir cevap gelmedi. Kasabanın girişinde bir süre bekledik ve girdik. Marketten bir kaç şişe su ve yiyecek alıp çıktık ve o an bir yerden ateş edilmeye başladı. Nereden geldiğini göremediğimiz için topuğu bastık.

Çok heyecanlıydı ve adrenalin fulldü. Bunun yanı sıra 2-3 defa öldük zombiler yedi bizi ama bizim kazmalığımız. Biraz gereksiz riske girdik.

Oyunu arkadaşları ile oynayacaklar alsın ve oynasınlar. Tek oynayanlarda olabilir aslında onlarda zevk alabilir ama şahsen ben bu kadar kasvetli ortamda tek oynamam...

Bu arada üstteki resimde pc kaldırmaz diyordu fakat kaldırdı. Performansı fena değil fakat yinede düşürmek zorunda kaldım bir çok görüntü özelliğini. Ona rağmen 15fps oynuyorum anca.... Fakat full action oyun olmadığı için ve açıkcası pvp yapmamak adına 10 kişilik servera girdiğim için pek sorun olmuyor.

Oyunun zorluk derecesi güzel. Zombiler epey bir zorluyor kasabalara elini kolunu sallaya sallaya giremiyorsun çok dikkatli olmak zorundasın.

Bu tabi başlangıç seviyesi için bizim ilk günümüzdü ileride mermimiz artınca silahlar gelişince daha rahat öldürürüz muhtemelen fakat şuan çok zorlandık ve eğlendik.

Haritada yürüye yürüye bir hal olduk bi araba felan bişey olaydı iyiydi :D

Sevindim senin için. Bu arada, el feneri elindeyken F tuşuna basarsan sönüyor. Daha iyi olur senin içinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: TehErozbey

quote:

Eğer kaldırmışlarsa nasıl seçeneklerde hala duruyor? Nasıl satın aldım ben 15 $'lık seçeneği şu an? Neyse..

Sanırım bu yazılmadı:

Artık sunucu kiralayabileceksiniz. Bunun için Play Game sekmesinden My Servers menüsünü kullanabilirsiniz.
    10 kişiye kadar grup kurabileceksiniz. Bunu yapmak için Tab tuşuna basıp gruba davet etmek istediğiniz kişinin adına sol tıklayarak Invite Group seçeneğini kullanabilirisiniz.
    Safe Zone içine NPC eklendi. Böylece global inventory' nize NPC aracılığı ile ulaşabileceksiniz.

-Alıntıdır

yanlış anlaşıldım galiba paket isimlerinden bahsetmiştim survivor pioneer ve legend yazıları kaldırılmış fiyatlardan bahsetmedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TehErozbey

quote:

Sanırım bu yazılmadı:

-Alıntıdır

yanlış anlaşıldım galiba paket isimlerinden bahsetmiştim survivor pioneer ve legend yazıları kaldırılmış fiyatlardan bahsetmedim

Çok pardon ben yanlış anlamışım. Ya zaten isimlere pek fazla bakan yok Türklerde herkesin dediği 15$'lık paket vs oluyor.

• haklısın hocam diğer arkadaşa survivor paket almasını tavsiye ettim de oda bana hangisi oluyor diye sormuştu
  • FN SCAR CQC bulmuştum ilk defa böyle bi silah buldum çok geçmeden öldürdüler
    Yerini merak edenler frosty de askeri arabanın altında bulmuştum ama çok zor çıkıyor sanırım böyle itemler genelde m4, m16, m4 semi gibi itemler çıkıyor.
    Bir edit daha oyundaki tüm silahların çıkış yerleri yazıyor burda ama yanlışlarıda var veya eski olabilir.http://www.warzwiki.com/Guns

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rosenal -- 10 Şubat 2013; 0:01:12 >

Orijinalden alıntı: rosenal

FN SCAR CQC bulmuştum ilk defa böyle bi silah buldum çok geçmeden öldürdüler
    Yerini merak edenler frosty de askeri arabanın altında bulmuştum ama çok zor çıkıyor sanırım böyle itemler genelde m4, m16, m4 semi gibi itemler çıkıyor.
    Bir edit daha oyundaki tüm silahların çıkış yerleri yazıyor burda ama yanlışlarıda var veya eski olabilir.http://www.warzwiki.com/Guns

bende campostaki askeri çadırda bulmuştum scar cqc güzel silah

• 15$'lık paketi 3 arkadaş satın aldık yarın itibari ile başlıyoruz.

Ali Koç
    2 Nisan 1967 - İstanbul
  • Arkadaşlar elinizde kaldığını sanmıyorum ama guest key verebilecek var mı ?
    Eğer denk gelirde verirseniz çok iyi olur.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.