Şimdi Ara

infected by comm warrior!!! <<<<<virüs (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
11.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar o virusu telefonuma atmak istiyorum ama bulamiyorum nasil bulabilirim bir yontem gosterin lutfen
    6630 kullanicisiyim ve o viryse ihtiyacim var

• quote:

Orjinalden alıntı: kaanagca

arkadaslar o virusu telefonuma atmak istiyorum ama bulamiyorum nasil bulabilirim bir yontem gosterin lutfen
    6630 kullanicisiyim ve o viryse ihtiyacim var

TÖÖBE TÖÖÖBEEEEE!!!...

• arkadaşlar bu defa ben denedim oldu bitsin bu çile dedik bitti vallahi bu programla bundan kurtuluyosunuz arkadaşımda denedik oldu :D yabancı forumlarda iş var biraz ingilizceyle bu dosyayı çektim alın kullanın ve sonuçları aktarın arkadaşlar =)

tabi tarattırın bi hafıza kartsız bide hafıza kartlı iki türlü tarattırın sonra telefonu açıp kapayın virüs çilesi bitsin=)

link:
    http://rapidshare.com/files/96265633/nq_cwcML.SIS
  • beyler aynı virüs benim telede geldi hafıza kartını çıkartın *#7370# yapın hafıza kartında system dosyasnın içinde recnog gibi bi dosyadan cmwrw die 3 kblik bi simge var onu silin ve kartı takın işlem tamamdır infected by commwarior yazısıda gidiyo bt simgeside denedim oldu umarım sizdede işe yarar:)
  • bluetooht un kapalı olması yetmiyor arkadaşlar maalesef.gizli hale de getirmeniz gerekiyor elimde haf kartı var commwarriorlu bunu nasıl temizleriz bi yere bulaştırmadan?
  • Çok ilginç. İlk defa virüs bulaşmış birini gördüm.

Geçmiş olsun.
  • dikkatli olun dosya yöneticisyle sistem dosyalarını kurcalarken tekrar gün yüzüne çıkmıştı bu virüs zorla sildim tamamen silindiginden emin olun
  • quote:

Orjinalden alıntı: hi-fi uğur

bluetooht un kapalı olması yetmiyor arkadaşlar maalesef.gizli hale de getirmeniz gerekiyor

kapalı olduktan sonra gizli/görünür farkedermi.. zaten veri alışverişi olmaz..
  • klavyeci

Kardeş herşeyde o kadar emin konuşmuşsunki anlatamam.Bu comm warrior virüsünü gayet kolay ve sorunsuz bir şekilde cihazdan temizlemek mümkün nasıl diye sorma biraz araştır ve öğren sonuçta elinin altında pc ve net var elin ayağında tutuyorsa ve araştırmacı ruhunda varsa çözülemeyecek işlem yoktur öle kısa yoldan olmuyor etmiyor demekle kestirip atılmaz burası paylaşım platformu burada yardımcı olunması gerekirken sen yardımcı olmuyorsun (gerçi işi bilmiyorsun bişey diyemem) ayrıca madem temizlenmiyor senin o tanıdık balıkesirdeki arkadaşın nasıl temizliyor söle bakalım ?.Bende tonla müşterimin ve tanıdığımın telefonundan bu virisi gayet kolay ve zahmetsizce temizledim.

Neyse arkadaşlar comm warrior basit yöntemlerle telefondan temizlenebiliyor öle telefonculara vermenize gerek yok telefonlarınız gereksiz yere telefonculara kazandırmayın bırakın paranız cebinizde kalsın...

• quote:

Orjinalden alıntı: WOWOZANGE

klavyeci

Kardeş herşeyde o kadar emin konuşmuşsunki anlatamam.Bu comm warrior virüsünü gayet kolay ve sorunsuz bir şekilde cihazdan temizlemek mümkün nasıl diye sorma biraz araştır ve öğren sonuçta elinin altında pc ve net var elin ayağında tutuyorsa ve araştırmacı ruhunda varsa çözülemeyecek işlem yoktur öle kısa yoldan olmuyor etmiyor demekle kestirip atılmaz burası paylaşım platformu burada yardımcı olunması gerekirken sen yardımcı olmuyorsun (gerçi işi bilmiyorsun bişey diyemem) ayrıca madem temizlenmiyor senin o tanıdık balıkesirdeki arkadaşın nasıl temizliyor söle bakalım ?.Bende tonla müşterimin ve tanıdığımın telefonundan bu virisi gayet kolay ve zahmetsizce temizledim.

Neyse arkadaşlar comm warrior basit yöntemlerle telefondan temizlenebiliyor öle telefonculara vermenize gerek yok telefonlarınız gereksiz yere telefonculara kazandırmayın bırakın paranız cebinizde kalsın...

keşke bunları yazana kadar çözümü söleseydin be abi..

• onceLikLe herkeze seLam.

arkadasLar bu virüs kısa bi süre önce bana da buLasti.
    ama siLdim cok koLay bi sekiLde ancak biraz ZahmetLi .
    ŞöyLe (Nokia 6630 için Denedim, diğer modeLLerdede işe yaradığından eminim.) ;

1.)Telefon Hafızasına Format Atıcaz :
    Hafıza Kartını TeLefondan cıkartıgınızdan ve teLefonun kapaLı oLduguna emin oLduktan sonra sırasıyLa : yıldız (*), 3, Arama açma (yeşiL), ve Telefonu açma/kapama tuşLarına Basınız. (Formatting... Yazısı gelmeden format atıcaktır. yani telefon acıLınca TeLefon Hafızasındaki Tüm biLgiLerin Gittigini Görüceksiniz. 6630 Lar için.)

2.)Fabrika ayarLarina geri dönücez. (Risk aLmamak icin) :
    *#7370# i basınız ve Tüm Orjinal Telefon Ayarları Geri Yüklensin mi? Telefon Açılıp Kapanıcak. sorusuna Evet deniyiz.
    Bir Sifre Sorucaktır. Sifre büyük ihtimaLLe 12345 tir.
     infected by comm warrior!!! <<<<<virüs

3.)Hafıza Kartındaki VirüsLeri Silicez :
    İşin en zahmetLi kısmı burası oLsa gerek. BiLgisayarınıza KasperSky 7.0 ı yükLememiz gerekiyor.

DİKKAT: Nod32 Anti-Virüs programı Virüsü görüyor Fakat siLemiyor.
    http://downloads1.kaspersky-labs.com/products/turkish/homeuser/kis7.0/kis7.0.0.125tr.exe Linkinden indirebiLirsiniz.
    30 GünLük Deneme süresini etkinLeştiriniz.
    UYARI: Kaskersky ı yükLedikten sonra 2 kez biLgisayara reset atmanız gerekir. Aksi taktirde virüsLeri göremez.
    ........1. YükLeme işLemi bitince
    ........2. PC açıLdıktan sonra otomatik oLarak yapıLan günceLLeştirmeLer bitince (sağ aLtta "GünceLLeştirme yapıLdı. Bilgisayarı Yeniden başLat" uyarısı çıkıyor)
    Hafıza Kartına Sağ tıklayıp "Virüs Taraması Yap" Seçeneğini seçiniz.

4.)Bulunun Virüsleri TemizLicez :
    Kaspersky'ın buLdugu virüsLeri siLmek icin aciLmis oLan tarama penceresinin sağ aLt tarafında "Tümünü Etkisizleştir" e tıkLıyoruz.

Ve karşımıza çıkan kırmızı Dosya Koruma pencereLerine "Sil" diyerek virüsLeri siLiyoruz.

Artık hafıza kartınızı TeLefonunuza rahatLıkLa takabiLirsiniz.

'Alıntı değildir !'
    giLarasDrakeson

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giLarasDrakeson -- 11 Haziran 2009; 15:34:33 >

• arkadaslar bt.unuzu kapalı dolaşın :) benden size tavsiye... w960ımda bi casus yazılım var bt ile istedim telefonun hafızasına girip ordan istedim dosyayı alıp istedim dosyayı kurabiliyorum bu benim için yararlı bi program çünkü bilgisayarla telefon arasında kullanıyorum ancak başkaları kötü amaçla kullanıp başınıza istenmedik dertler açabilir...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.